lauantai 28. helmikuuta 2009

Kawaii kivaa itiksessä


Tänään Käväisimme mimon kanssa itäkeskuksen shoppailuhelmessä pikku Telman ja äidin kanssa omppupiirakalla.
Saimme tuliaisiksi jaappanin maalta Äidille ihanat kimonosukat pääkalloilla!
Mimolle pupupinnin,tarroja,silityskuvia ja huipun hengitysuojan jos alkaa täällä pääkaupunkiseudulla käydä ilma liian saasteiseksi. :)
Lainaksi sain myös ihanan kaavakirjan.


Aiempi mimon mimi ja kuku vaihe on menneen talven lumia.Nykyisin olemme päässeet siihen pisteeseen että kyseinen kaksikko aiheuttaa mimossakin agressioita ja hyvä niin.
Tilalle on tullut Youtubesta useaan otteeseen päivässä katseltava ja tanssittava Ellan ja Aleksin Yöjuna rovaniemelle jonka tahdissa mipatsu polkkaa niin koomisesti että siipan kanssa tirskumme nurkissa. :)
Käykääpä katsomassa video!

http://www.youtube.com/watch?v=EFZg9KmzUF0

Itselle tuo pieni tanssiva tyttö jonka liikkeet on saatu animoitua juuri niin nappiin kun olla ja voi tuo mieleen monta tuntemaani pikku tyttöä ja näen kasvavan mimon jorailevan samaan tyyliin.
Ystäväni -J-: luulen että sinun täytyy ostaa pojallesi tuommoiset lasse kurki-lasit että voivat mimon kanssa polkkailla sitten. :)


Löysin muuten hauskan piristyksen meidän veskin seinälle.
Anttilassa kamera ostoksilla nappasin mukaan ota tästä-laarista Killzone tietokonepelin mainosjulisteen joka osoittautui vielä hauskemmaksi kuin luulin kun sen kotona tuubista kaivoin.
Vessamme on pieni ja rupuinen ja siellä päivystää iso ruma vanha pyykkikaappi jota emme saa seinästä irroittaa joten kaikki lisäke mitä sinne keksin on vain plussaa viihtyvyydelle.
Juliste passasi minusta hyvin ja sanomakin on ajankohtainen.Monikaan ei myöskään varmaan tunnista peliä tästä. :)
Eikä maksanut mittään!



Kannattaa siis pitää silmät auki.

14 kommenttia:

  1. toi neulemekko vois tulla meille sitten lainaan kun jää Mimsulle pieneksi ;)

    VastaaPoista
  2. Tosi makee tuo juliste, minkä olit ilmatteeksi saanut. Kelpais meillekin. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo pinni <3 Näytin tuon yöjunan pojalle ja sen jälkeen halusi katsoa Tapio Rautavaaran Juokse sinä humma, mä en tajua mikä ihme siinä vetoaa 2,5 vuotiaaseen...??!! :)

    Jamin äiti

    VastaaPoista
  4. Minäkin tulin kehumaan ihanaa pinniä. Miksi meidän tyttö ei anna olla mtn hiuksissaan =(

    VastaaPoista
  5. Ihana pinni :) Juliste ei ihan minun tyyliin, mutta tuonne teidän vessaanne passeli. Kun sain oman bloginikin alulle laitan sinne meidän kylppäriremppaa...
    Vauvan puolella kommentoin mukavaa blogiasi nimimerkillä Äitikin. Tänne siirtymien kun tuli, päätin pistää pystyyn omankin blogin.

    VastaaPoista
  6. tulethan katja äitikin sitten kertomaan oman osoitteesi minullekkin! :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos seurasta, mentiinkin sitten päiväunille kotiin tulon jälkeen ja siinä vierähti huomaamatta koko ilta, huh. Pinni sopii Mimsulle mitä mainioimmin! Kiitos myös Zara-vinkistä.

    VastaaPoista
  8. Jaksatko Hanna kertoa mistä oot saanu blogiin nämä ihanat taustat ja ylätunnisteet, jotka sinulla ja Tuusiksella on?
    Haluaisin kanssa jotain tämmöistä kivaa omaan blogiini. ;o)

    VastaaPoista
  9. Multakin löytyy kotoa tuo pieni Telma-tyttönen <: Siksi yllätyin kun täältäkin löytyi kirjoituksestasi! Kiva kun oot laittanut uuden blogin pystyyn, seurasin teidän eloa jo tuolla vauva.fi:ssä. Joten alanpa ihan viralliseksi lukijaksi tähän \o/

    VastaaPoista
  10. Hih, kivaa!

    ps. tykkään tuosta mimon pinnistä <3 telma ei ikinä antais pitää päässä mitään tuommoista ylimääräistä härpäkettä :---D

    VastaaPoista
  11. Hei

    Seurasin blogiasi vauvalla mutta ikinä en tainnut mitään kommentoida, anteeksi kovasti. Ihania juttuja ja kuvia sinulla täällä, tykkään lukea. Itsekin olen jo pitkään suunnitellut blogia mutta en ole saanut aikaiseksi aloittaa...

    Heidi

    VastaaPoista
  12. Ihana pinni Mimolla, ja mikäs pinnejä on pitäessä kun on niin paljon tukkaa. Ai miten niin kateellinen? Meidän kuopuksella ikää puoli vuotta enemmän, mutta tukkaa paaaaljon vähemmän. Sinne niskaliiskaan saisi toki pinnejä, hmm, pitäisiköhän kokeilla?

    Nyt pääsin kommentoimaan ihan "nimellä", kun sain kirjauduttua tänne. Samalla tuli luotua oma blogi, hiukan sivutuotteena. Tervetuloa pistäytymään jos kiinnostaa, http://tildanhelmet.blogspot.com/

    VastaaPoista
  13. Hei...

    Minäkin sitten ilmestyin tänne...

    VastaaPoista
  14. Löysin minäkin tänne vihdoin ja viimein. Blogisi on ilo! Olen vanha lukija, ja kommentoinut samalla nimellä ennen ja nyt. Mukava oli täällä piipahtaa, ja piipahdan ehtiessäni uudestaankin!

    VastaaPoista