lauantai 28. helmikuuta 2009

Henkkarin ja möykkärin home edition

Muistaakseni nyt helmikuussa pitäisi lähteä käyntiin henkka maukan home online shop jossa päästään käsiksi kyseisen ketjun kodin sisustuksiin.

Pitihän se käydä katsomassa tätä varmaan hiukan ikeaa pelottavaa ilmiötä nettisivuilla vaikken ehkä ihan vielä ole tottunut ajatukseen että henkka menkka pukisi myös kotiani. :)


Sivuilla kannattaa käydä ainakin ihanien sisustuskuvien takia!Lapsellisena ihmisenä suosin ikean kaltaisia ratkaisuja joissa kohtuu halvalla saa kohtuu kivoja huonekaluja ja sisustusjuttuja jotka kestävät kohtuu kauan.Siis siihen asti kunnes muksu on nakertanut pöytään hampaanjälkiä kasvukivuissaan tai isommat ovat pelanneet pallolla rikki tauluja tai maljakoita.Silloin ei harmita ollenkaan että vaasi ei ollut ming vaan 2.90€ ikeasta.


Varsinkin nyt kun ilmastonmuutos tuntuu vielä olevan kaukana ja kevääseen aikaa on ihana haave ryhdistäytyä pukemaan kotia reippailla väreillä ja uusilla kuoseilla.

Vai mitä te olette mieltä? :)

http://shop.hm.com/fi_sv/start

5 kommenttia:

 1. Pidän noista räiskeistä! Hmm, itseasiassa, voisin tehdä blogiini räiskelayoutin, kiitos ideasta. ;3 *jää pohtimaan*

  Ainakin tuo tarjonta vaikuttaa sievältä ja sopivan monipuoliselta, niin ettei pitäisi kellekkään tulla heti orpo olo. :3 Itse tykkään edullisista mutta käytännöllisistä ja näteistä sisustusjutuista kotona, että kotona on kiva olla kun on nättiä, mutta ei ole maailman loppu jos jotain hajoaa. :D Harmi että oma koti on aika puolikaalustettu, kun rahaa sisustamiseen ei juuri ole. Täytyy odottaa että tässä työllistytään joskus kun opiskelu loppuu. :3

  VastaaPoista
 2. Mä selasin läpi sen H&M:n kuvaston, mutta ei jäänyt juuri mitään mieleen paitsi nuo city-tyynynpäälliset vai -liinat? voisin ostaa meille. Mä olenkin kyllä ihan sokea sisustuksen suhteen. En koskaan ostaa meille mitään kivaa ihan vain sen takia, että näyttää kivalta. Sitten vasta kun oikein tarvitaan jotain, niin käyn viiveellä ostamassa sisustusjuttuja.

  VastaaPoista
 3. Kiva että teidät "kaikki" löytää nyt täältä, vauvan sivuilla meininki meni tosiaan ihan mahdottomaksi. Kokeilen tässä nyt kommentointia ekaa kertaa, kirjautumatta, katsotaan onnistuuko - Jarnan blogiin en ainakaan eilen onnistunut mitään kommentoimaan kun vaihtoehtona ei ollut ollenkaan anonyymia kohtaa enkä kerta kaikkiaan jaksanut ruveta kirjautumaan...

  En usko että tuo H&M mallisto on Ikealle suurikaan uhka, niillähän ei kai käsittääkseni ole muita kuin tekstiilejä? ihan kivan näköisiä kokonaisuuksia mutta yksikään tuote sinänsä ei oikein ihastuta niin paljon, että lähtisin tilaamaan.

  - Tiitiäinen

  VastaaPoista
 4. Mua viehättävät näistä nuo kaupunkityynyt!

  VastaaPoista
 5. Uuh ja aah noi räiskeet! Pyhästi lupasin vetää mustavalkeaa linjaa, mutta voinhan sanoa, että siihen kaatui maalipurkki :D Ja saanen vielä onnitella 1000D-kerhoon siirtymisen johdosta ;)

  -J- joka ei jaksa mitään tilejä tehdä :D

  VastaaPoista