perjantai 13. maaliskuuta 2009

lapsi ja muste ovat ikuisia

Elämässä pari asiaa ovat ikuisia.

Oma lapsi ja tatuoinnit.

(Nyt ei tänään lähdetä ollenskaan muovipussi-kerttisvaippalinjalle. :) )

Pari tuttua äitiäni olivat niin ihania että lahjoittivat kuvansa ja tarinansa minun käyttööni.

Lillin äiti kertoo : Tyksissä on tapana painaa synnytyssalissa painon ja pituuden mittauksen jälkeen vauvan jalanjäki seurantakorttiin.Löysin kivan paikan tekemään kuvasta hyvän eikä mustaa plänttiä.Tarkoituksena olisi laittaa vielä muutama askel lisää käteen ja nimi ja päivämäärä.
Mikäs sen ihanampaa kuin oman lapsen uniikki jalanjälki!

Onnin ja sannin äiti kertoo: Otin tatuoinnin koska uskon enkeleihin ja meiltä kun löytyy kotoakin niitä aika monta niin miksei minustakin löytyisi.Kuvassa ruusun päällä istuva enkeli olen minä ja lapsi sylissäni omat muksuni joita suojelen kuin susiemo.Siivissä on lapsieni nimikirjaimet.Alinan,Inkan ja Thomasin äiti kertoo:Olin haaveillut tatuoinnista jo kauan ja lopulta päätin tatuoida niskaan lasteni nimet.Nimien päälle tuli japanilainen merkki:rakkaus.
N.kk sitten otin vielä käteen lasten horoskoopit.
Oskarin äiti kertoo: Niskassani on pojan nimi ja selässä iso enkeli joka suojelee lasta sylissään.Enkelin kädessä oleva sormus narussa symbolisoi vaikeasta suhteesta luopumista ja aion lisätä vielä liekit kohtaan jonne enkeli sormusta tiputtaa.Nellan äiti kertoo: Minun tatuoinnissani on lapseni nimikirjaimet ja sydän. laitettu niskaan kuvaamaan ikuista rakkautta ja pysyvyyttä niin iholla kuin sydämessäkin. omaksi iloksi ja rakkauden sinetiksi tehty.


Pidän itse kovasti tatuoinneista taiteen muotona sen symboolisesta merkityksestä nyt puhumattamaan.
Itselläni on kaksi tatuiontia ennestään ja kolmatta mennään ottamaan 25.5.
Siinnä tulee myös olemaan elementti lapsistani.
Siitä luvassa lisää sitten myöhemmin. :)

5 kommenttia:

 1. Minulla myös on mustetta iholla, pojan nimi. Nyt jo 2 vuotta on pitänyt mennä ottamaan myös tytöstä jälki iholle mutta en vieläkään ole saanut aikaiseksi. Se on se paikka mikä mietityttää :)

  VastaaPoista
 2. täällä kans keväällä aika millon mennää ottamaan lisää kuvaa ja tyttöjen nimet siihen

  VastaaPoista
 3. Itse ajattelin myös laittaa tatskan jossa on lasten nimet. Ehtisiköhän sitä jo tänä keväänä? Nyt se tuntuisi tarpeellisemmalta kuin koskaan...

  VastaaPoista
 4. Minäkin haaveilen lapsiin liittyvästä tatuoinnista,monia ideoita on mutta en ole saanut päätettyä että mikä ois paras.Ja rohkeutta pitää vielä kerätä,noh ehkä sitten tämän nelosen syntymän jälkeen.=)

  VastaaPoista
 5. siis symbolikohta meni muuten ihan oikein mut enkelit kuvastaa äitiä ja lasta ihan yleensä. ei varsinaisesti meitä :P

  t.shäbä

  VastaaPoista