maanantai 2. maaliskuuta 2009

Muutama kiva löytö


Koska myimme auton pois siipake työnsi aamulla tissiliiveihini vähän "oma kiva" rahaa. :)

Tarkoittaen tietysti että mimo saa kaikkea ja minä harvoin jotain jos löytyy.
Olen muutenkin todella huono ostamaan itselleni.Jotain jos omaan kassiin löytyy niin se on yleensä kangasta joka kuitenkin on mimolle pääasiallisesti käyttöön menossa.
Tälläkin kertaa ostoskassin sisältö menee mimon asumiseen ja pukemiseen mutta äidin silmääkin nämä tämänkertaiset miellyttävät.

Piipahdimme itiksen Hemtexillä joka sijaitsee pöljästi piazzan ihan toisessa päässä toisessa kerroksessa.Iso ja kattava liike on usein mukavan väljä paikka pyöriä vaunuilla.
Hemtexillä kierrän melkein aina kun olen liikkeellä vaikka sieltä harvoin tarttuu mukaan fleecepeittoja kummempaa.Tällä kertaa oli niin paljon kivaa että jos puhelimeni ei olisi kenkkutuulella olisin soitellut kaikki tutut läpi. :D
Lasten puolella oli ensinnäkin mukavia aleja!
Ihanin asia kuitenkin olivat lapsekkaat kivat tyynyliinat!
Mimon kaappiin eksyi ronsuja 4,90e kpl ja ruskea pilvifleece 4,90E alesta.
Muutkin olivat kyllä kovasti tyrkyllä.

Kuvaamiseen sain luvan kivoilta tädeiltä. :)
Muuten kuvat sukkaavat kun makutuomari alkoi esittää vaatimuksia...

Hemtexin jälkeen kävimme nuohoamassa Euronkankaan palalaareja ja sielläkin onnisti!
Mukaan tarttui ihana pinkki-vihreä tähtikangas ja mini rodineja haikaillessa legoukko trikoo.Näistä sitten kuvia lisää kun saavat kivemman muodon.
Kotimatkalla taas koiteltiin kuka täällä määrää. :)

Ostamatta muuten jäivät ne peruspaidat ja sukat mitä olin menossa hakemaan!!

12 kommenttia:

 1. Ihanan päättäväinen ilme Mimolla!

  VastaaPoista
 2. Ihana Mimo kun heittäytyy hankeen :---D kaikkea täytyy kokeilla... Toi Ronsu-tyynyliina oli aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja tyynyliinoja. Varsinkin nuo norsufantit kiehtoo. Täytyy varmaan itsekin käväistä Hemtexissä huomenna, kun täytyisi Eurokankaassakin piipahtaa.

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä, vaikka itse kieltäydynkin kuvioista sisustustekstiileissä (raitoja jo siedän, ja on meillä yhdet sydänlakanat Ikealta).

  Ja tuo määräämiskysymys, eihän sitä tiedä milloin kamelin selkä katkeaa ja saisi sen kuningattaren paikan itselleen. Kannattaa kokeilla aina säännöllisin väliajoin! Tätä meilläkin tehdään, mutta korvia särkevän huudon kera.

  VastaaPoista
 5. Meijän kylillä on vain ihan pikkuinen hemtex jossa ei ole mitään erillistä lastenosastoa :( Kivoja pussareita löysit. Pilvifleece on tuttu, ostin sen jo viime syksynä alesta pojan huoneeseen.

  Heidi

  VastaaPoista
 6. Voi kun ihania nuo kaikki! Miksi Tampereen Hemtexissä ei ole MITÄÄN tuollaista???? Pitää varmaan mahduttaa Itiksen reissu(sinne päin joudun kuitenkin menemään) Lapsimessu reissuun jotenkuten :)

  VastaaPoista
 7. Höh, minä ne ole edes tiennyt Hemtexin myyvän lastenlakanoitakin. Tosi ihania! Tuskin tuosta meidän lähimmästä noita kumminkaan löytyy...

  VastaaPoista
 8. Täällä ihan vihreänä katselen noita ihanuuksia! Ei oo muuten itsellekään tullut pahemmin osteltua lapsen syntymän jälkeen mitään. Kyllä se on niin, että kaikki mitä pojalle löytää, niin piristää melkein parhaiten omaa mieltä :)

  VastaaPoista
 9. Tosi ihania ostoksia! Itselläkin on nykyään sama ongelma ettei tule ostettua mitään vaatteita itselle, aina vain pojille :o)

  Minäkin siirryin pitämään blogia tänne blogspottiin: http://vauhtivekaratjaaidinvaatebuumi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Ihania vauodevaatekuoseja, mull alkoikin just olla asiaa Hemtexille;)

  Ja Mimoluulla on aina niin mainiot ilmeet=D

  VastaaPoista
 11. Voi vinde, pitää lähtee katsastamaan nuo norsut. Nyt olisi tilausta.

  VastaaPoista