maanantai 16. maaliskuuta 2009

R.o.c.s älytahnaa! :D


Tänään päivällä visioin paikallista anttilaa ja koska minulla oli täysi beauty passi joka on 10e arvoinen katselin mitähän turhaketta ottaisin jota en normaalisti ostaisi.

Päätin sitten laittaa n.8e hammastahnaa.

Silmiini nimittäin sattui R.O.C.S merkkistä hammastahnaa joissa oli niin villit makuvaihtoehdot että pysähdyin lukemaan paketteja tarkemmin.

Meidän anttilasta löytyi :
R.o.c.s school.8-18 vuotiaille colan ja sitruunan makuinen hammastahna jonka kehutaan vauhdittavan juurikin tuon ikäisten hammaskiilteen kovenemista tms ja on turvallista jos nielee. (koska 18 vuotiaalle pitää painottaa että hampitahnaa ei saa nauttia koko tuubeloa)

Aikuisille oli makuina :kahvi ja tupakka. Liian eksoottinen. :D
Piparminttu ja sitruuna.Liian tavalllinen.
Suklaa ja minttu.En halua pestä hampeja suklaalla! (menen huomenna sittenkin hakemaan... :D )

Kyseisen tahnan nettisivua tutkaillessa löysin myös 0-3 vuotiaille oman tahnan jonka nimi on:lehmuksen henkäys! :D

Lisäksi on lapsille hullu valikoima makutahnoja ja aikuisillekkin joku 10 erillaista.

Ai niin ja tupakoijillekkin oli omia!

Tuotetta kehutaan näin:
ROCS-tahnat estävät suun sairauksien kehittymistä ja hoitavat tehokkaasti mm tulehtuneita, verestäviä ikeniä, haurastunutta kiillettä ja vihlovia hampaita.
ROCS-tahnojen aktiiviset perusaineet ovat peräisin luonnosta. Pienokaisten (0-3 v) tahnat ovat niin vaarattomia, että niiden nieleminen ei aiheuta minkäänlaista haittaa terveydelle.
Alle kouluikäisten (4-7 v) ja kouluikäisten (8-18 v) tahnat sisältävät tehokasta amifluori-yhdistettä, joka estää suun haitallisten bakteerien toimintaa jo 20 sekunnin kuluttua hammasten harjauksen aloittamisesta.
ROCS –tahnoissa käytetään uusimman teknologian avulla kehitettyjä vaarattomia ja tehokkaita ainesosia ja sovelltaan hammashoidon erikoistutkijoiden viimeaikaisia biokemian ja fysiologian saavutuksia.


Minua tässä alkoi makujen lisäksi viehättää vähä kemikaalisuus joten ostin tuubin koululaisille tarkoitettua maun takia.Ollaanhan me henkisesti jotain 8-18 vuosien väliltä. :D

Maku ja pesutestiin osallistui illalla siis siippa ja minä.

Oma arvio:Tahna maistuu kohtuu hyvälle eikä tule ollenkaan olo että pesen tässä kokiksella hampaita. (kokishan on se iso ei ei hampaille)
Vaahtoa on yllättävän vähän normitahnoihin verrattuna.
Tuntuu että hampaat puhdistuu yhtälailla ja suuhun jää ihan kiva raikas maku.
Tässä istuessa hampaat tuntuu jotenkin "liukkailta".
Pesen kyllä mielelläni tällä ja kokeilen sarjan muitakin tuotteita.
Kouluarvosana 8.5.


Siipan arvio:Pehmeämpää kun normit tahnat.Vähän puhtaamman oloiset hampaat.Maku oli jees.Tuli mieleen pepsodent kids.On yksi parhaista tahnoista mitä olen kokeillut mutta hinta on aika tosi suolainen.Kouluarvosana 8.


Eli, meidän perheen suositukset lähtee näiden tuotteiden mukaan.
Harjatkaa ihmiset hampaita!
Tulkaa myös kertomaan miltä muut tahnat maistuu! :D


http://www.rocs.ee/suomi/index.html

12 kommenttia:

 1. Kattelin just jokuaika sitten tuota tahnaa, mutta en ostanut kun oli niin kallista. Kiva kuulla käyttökokemuksia, täytyy siis katsoa uudemman kerran tuota kaupassa. :)

  VastaaPoista
 2. Aika suolainen hinta on hampitahnalla. Osa mauista kuulostaa kyllä aika eksoottisilta. Tuoteseloste kyllä lupaa aika paljon hyvää, eikä testiryhmän ;) tuloksetkaan hullumpia olleet, joten saatan vaikka itsekin testata. :)

  VastaaPoista
 3. Melkoisen hintaista hampitahnaa. Meillä käytetään tällä hetkellä Pepsodenttiä, jossa suuvesi mukana. Tosi raikasta :)

  VastaaPoista
 4. Se vaahtohan on ihan turha kemikaali j aluonnon tahnoissa puuttuu kokonaan.

  Kuulostaa melko hämäriltä nuo tahnan maut kyllä.

  VastaaPoista
 5. Meillä on tuota, hövelinä ostin kun joku tuote-esittelijä sitä mulle kauppasi. Mä oon niin helppo.

  No, jonkun aikaa käytetty enkä kyllä huomaa mitään eroa normi-Pepsodenttiin.

  VastaaPoista
 6. Täytyy testata tota Cola-tahnaa meidän teineillä (ts. saan hyvän tekosyyn ostaa itselleni...). Jos vaikka hampaiden pesu maistuisi paremmin. Meillä on käytössä Elmex ja Yotuel, joka taitaa kyllä olla aika samanhintaista tuon kanssa.

  VastaaPoista
 7. Suolasen hintaista hammastahnaksi, mutta maut sen verran eksoottisia että mikäs siinä. Voisihan tuota sortua ostamaan noin hyvän esitelmöinnin jälkeen :DDDDD (lapset tuossa ihmettelee mitä äiti taas koneella hymähtelee).

  VastaaPoista
 8. Sinulla on kyllä hauskoja aiheita :). En kyllä haluaisi tupakan makuista hammastahnaa... No en kyllä tupakoikaan. Tekisitkö taas joskus ruokajuttuja?

  T: Jo vauva.fi:llä juttujasi seurannut, mutta nyt vasta kommentoiva äiti, jolla Mimoa puolisen vuotta vanhempi tyttö.

  VastaaPoista
 9. Khihi, mahtoi olla elämys :D Tyyris tahna :))

  VastaaPoista
 10. Thanks for the review! It was very nice surprise when I accidentally found this post. :) Could you please write an e-mail to us - projects@rocs.ee I believe we will be able to send small R.O.C.S. gift to you.

  VastaaPoista
 11. toi on hyvää tahnaa just eilen ostin : D

  VastaaPoista