maanantai 20. huhtikuuta 2009

Kimppakivaa

Olen alkanut olla vakaasti sitä mieltä että lapsiperheelle paras elämismuoto on kommuuni. :)

Roosalla ja Tellulla kun kokkailimme viime lauantaina uhkailin jo että alan kantaa huonekaluja pikku hiljaa heidän osoitteeseensa.

Tänään tuusis lapsineen viihdytti meitä.

Kokkailin isojen lasten kanssa kokoskanaa ja makaroonia sekä jälkkäriksi jädeä.
Pienet ihanat halivat ja silittelivät toisiaan.Leikki sujui mallikkaasti kuuden muksun voimin ilman kiukkuja.


Alan siis aina vaan enemmän vannoutua siitä että kaikki vaan samaan omakotitaloon asumaan niin säästyy ruoka yms kustannuksissa iso raha ja aina on seuraa ja lastenvahtia.


Eli kun näette minun nikkaroivan unelmieni hippitaloa niin tulkaa kyselemään huoneita. ;)

9 kommenttia:

 1. Onko tuossa yläkuvassa Mimo? Näyttää niin erilaiselta, hiuksia leikattu? Meillä hyöri viikonloppuna omien lisäksi kaksi siskon lasta ja kivaa oli :)

  VastaaPoista
 2. katja: on mimo ihan ilman tukanleikkuuta. :D

  VastaaPoista
 3. Mekin vieraillaan ystäväperheen luona niin tiuhaan, että kyseisen perheen nelivuotias oli päiväkodissa jo maininnut meidän 1v pojan perheenjäsenekseen ;)

  VastaaPoista
 4. Olen aivan samaa mieltä että kommuunielämässä oli paljon hyviä puolia! Onneksi kokkailuissa ja lastenvahtimisissa voi yhdistää voimansa ilman yhteenmuuttamistakin :)

  VastaaPoista
 5. Heh, saanen sitten mainita että Jonella on Mimosan tuttipullo minkä äiti kyllä otti pois! =D joo, kommuunieläminen sopisi mulle koska olisin varmasti se "voittava" osapuoli :))

  VastaaPoista
 6. Mä voisin oitis järjestää yhden "kommuunipäivän" kokkaillen ja lastenvahti palvelu kuulostaa hyvälle :D

  VastaaPoista
 7. Mahtaisko se kuitenkaan pitemmän päälle olla kivaa ? =) Muksuthan tykkää kun on välillä erilaista, mutta olisikohan se vieraskoreutta kumminkin, että leikit sujuu kuin tanssi. Meillä ainakin jos ollaan pitemmillä kyläilyillä oltu, niin pari ekaa päivää menee kuin unelma mutta kyllä se arki sitten löytyy ja nahistelut saapuu =)

  VastaaPoista
 8. Voin kyllä muuttaa sinne sun nikkaroimaan taloon mielelläni. Nykyään ollaan taas menty liian pitkälle eristäytymisessä ennen lapsia kasvatti koko suku tai kyläyhteisö. Itse olen haaveillut jostain kaupunkiyhteisöstä jossa asuisi saman henkisiä ihmisiä ja naapuriapua ja seuraa tarjoittaisiin puolin ja toisin.

  VastaaPoista
 9. Hansu: veikkaan juu että jossain vaiheessa seinä tulisi vastaan. :D siksi ehkä ennemminkin sellainen kiva samanhenkisten rivari voisi olla. :)

  VastaaPoista