tiistai 28. huhtikuuta 2009

Liivipajasta päivää :)


Liiviharjoitukset käynnissä edelleen.

Jälki ei ole vielä ihan niin siistiä että kehtaisin muualle myyntiin laittaa mutta taas saa joku adoptoida jos haluaa. :)

Puuvilla kukkakangas ja sisällä keltainen fleece. Hiukan A-linjainen. Ruskeat resorit.Kokona Reipas 80-86cm.

Muuten olemme taas kestinneet isomummoa tänään.

Neiti alkaa näyttää uhmaoireita. Eit kaikuu kuuroille korville ja äidin pinnaa kiristellään.
Nytkö se jo alkaa se uhmakausi!?
Ja loppuu koska?
Sitten kun ripiltä on päästy...

11 kommenttia:

 1. Ihana liivi, aiemmassakin kirjoituksessasi ihailin jo.. olis kyllä näppärä tollanen. Oletko koskaan aatellut, että tekisit noita ja muita ihania tekemiäsi vaatteita ihan myyntiin asti? Jonnekin markkinoille tms. tapahtumiin? Minä ainakin ostaisin :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania liivejä olet taas tehnyt!!! Voi kun meilläkin olisi pikku tyttönen niin olisi aivan pakko saada tää kukkaliivi!! Vaan kun ei oo tyttösiä... :P

  Aah ihania uhmaoireita!! Ei se kestä kuin sen jonkun 15-20 vuotta kaikkien uhmien ja murkkuilujen yms. kanssa. ;)

  VastaaPoista
 3. :o) Ihania liivejä ! Nuo istuu Mimolle kuin nenä päähän. Olet todella taitava. Mieleen muistuu 1. ja 2. tyttösen vauva-aika, jolloin ompelin tooosi paljon. Sit se vain jäi :o/

  Mut tuohon uhmakauden loppumiseen : meidän esikko pääsee ripille ensi kesänä. Uhma alkoi 10 kk:n iässä ja ei, ei sille loppua ole ;o) Tässä päivänä eräänä tuo armas teini minulle paljasti : olen pilannut hänen elämänsä..... Juu, kaikki rajat ja säännöt pilaavat Hänen elämänsä.

  Noh, meillä on edelleen ja tulee olemaan rajoja ! Uhmatkoon niitä :o)

  VastaaPoista
 4. aivan mahtis liivi! Sopis meidän Adalle kans ku sekin on vaalee :D millä nimellä oot huutiksessa? ja paljon liivistä pyydät? :D

  -Krista-

  VastaaPoista
 5. Hieno liivi tämäkin :) Uhmaiästä, ei meidän ripille pääsevällä teinileenalla ole tietoakan uhman loppumisesta, voi kun oliskiin vielä tommosen kaksivuotiaan uhmaa, mutta ei, tää on paljon paljon pahempaa :DD

  VastaaPoista
 6. Ihana liivi. Miten adoptioprosessiin pääsee mukaan? Täällä jo malttamattomana haalaripostia odotellaan;)
  Meillä kanssa uhmakausi alkoi 1,5 vuoden paikkeilla. Niskoja ja tavaroita nakellen poistutaan paikalta, jos joku asia ei mene neidin mielen mukaan. Välillä on pakko heittäytyä kaareessa lattialle kirkumaan, mutta melkein saman tien täytyy päästä syliin lohdutettavaksi.

  VastaaPoista
 7. Aivan mielettömän ihana liivi! Luen blogiasi säännöllisesti, mutta olen hyvin laiska kommentoimaan. Tämä oli kuitenkin jo niin hieno että pakko laittaa kommentti! :) Kiitokset myös kivasta blogista!

  Tulppaanisipuli

  VastaaPoista
 8. Ihana tämäkin! Saisko sulta tilattua liivin isommassa koossa? ;)

  VastaaPoista
 9. Meidän pojalla taitaa olla jo uhma. Mm. suuttuu jos kädestä ottaa kielletyn esineen pois. Kiva tietää että se kestää sit vielä jonkun 15 vuotta... =)

  VastaaPoista
 10. Mä haluaisin ton liivin !!! Mitens toimitaan? :P

  VastaaPoista
 11. laura,sokerihelmi ja oliviah: liivi löysi kodin jo mutta kukkakangasta riittäisi vielä yhteen liiviin.
  :)
  laittakaan mailia:hannajuutilainen@gmail.com

  VastaaPoista