keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

MeandistaTänään tuli nähtyä Meandit tuusiksen luona.

Lupauduin kotiorjaksi köökkiin ja muuhun sivubisnekseen ja sain hyvän ohjeistuksen olla kyselemättä esittelijältä urpoja niinkuin viime kutsuillani herttoniemessä olin tehnyt. :)

Kutsut sujui oikein mukavasti ja kynät sauhuten vieraat täyttelivät tilauslomakkeita.
Itse tyydyin purkamaan migreenin aiheuttamia angstejani keittiössä munavoita muusiessa.

Mimo ja muut paikalla olleet mukulat käyttäytyivät suurimman osan aikaa oikein kauniisti ja aikuisetkin sovittelivat ja kehuivat toisiaan sulassa sovussa.
Esittelijä oli oikein mukava tyyppi ja kertoi mielestäni vaatteista hyvin omien kokemuksien kautta.Sellaista kuuntelen itse paljon mielummin kuin ns.opiskeltua peruspaatosta.

Vieläkään en kuitenkaan lämpene monellekkaan tämän kaikkien suosikkimerkin vaatteista.
En osaa määritellä mikä ei meikään kolahda mutta tuskin pari pääkallea auttaisi kakkujen lomassa.
Tykkään laadusta enemmän kuin printeistä näissä vaatteissa.
Onhan toki mukana kivojakin tietysti.
En vain voi kutsua itseäni faniksi. :)
Joka kerta kuitenkin aina tykkään kuunnella jutut mallistosta ja ihmisten mielipiteitä.Herkut ja uudet tuttavuudet ovat tietysti myös plussaa.
Edelleenkään ei tarvitse siis pakottaa meikää kutsuille tulemaan.

Nyt on mimo kesytetty petiin ja seurana on enää hiljaisuus ja migreeni.

Josko sittenkin yksi virnistelevät sammakot toppi...? :)Liisa-täti kertoo ökö-texistä.

Mimsiq haaveilee lisäenergiasta.


-J-:n poitsulle maistuu välipala.

5 kommenttia:

 1. Miulle näissä tulee vastaan runsauden paljous. Paljon semmoista kivaa, joita voisi EHKÄ hankkia, muttei kuitenkaan jotain täydellista, jota olisi PAKKO saada.

  Siispä jätin kylmästi lapset ilman Meandia ja tilasin vain itselleni, kerrankin :)
  -Piia

  VastaaPoista
 2. Mä en oo myöskään ostanu yhtään Me&I-vaatetta koskaan, enkä oo kutsuillakaan käyny. Semmonen plyyshi-haalari on kiva mut hinnat on tän rouvan kukkarolle kauhuks, se kun on tottunu lähinnä Lindexiin... =)

  VastaaPoista
 3. Kiva, että joku muukaan ei näistä syty:)
  Mielestäni noi kaikki mekot ja tunikat näyttää yöasuilta ja kuosit ja värit on jotenkin ei silmääni miellyttäviä. Muiden lapsilla kyllä näyttävät ihan hauskoilta, mutta omille en halua. Jos lahjaksi saisi, niin käyttäisin, mutta itse ostan jotain muuta tuolla rahalla.

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään kyllä kovasti, vaikka vajaat kaksi vuotta sitten ekan malliston rantautuessa Suomeen näyttivätkin aika kirjavilta. Mä lämpenin retrolle muutenkin vasta aika äsken. :) Nytkin noissa huhtikuun uutuuksissa olisi muutama vaate jotka haluaisin (ne kruunutunikat äidille ja tyttärelle), katsotaan josko raaskis tilata.

  Meillä on itse asiassa aikamoinen kokoelma Meandeja, täytyykin joskus kasata ne yhteen ja postata aiheesta. (Pelottaa miten paljon niitä kaapeista löytyykään...?)

  VastaaPoista
 5. Mua taas ärsyttää Meandissa mm. surkea asiakaspalvelu joka on tullut huomattua kun vaatteet hajos ekana iltana käsiin ja siksi palautin. Lukuisia kertoja olen toivonut sieltä yhteydenottoa, eikä mitään tapahdu. Se jätti niin huonon maun suuhun, että en varmaan enää paljon heiltä tilaile. Jos noilla hinnoilla ei saa laatua, niin ei ne printitkään sitte ihan sen arvoisia ole...

  VastaaPoista