perjantai 3. huhtikuuta 2009

Messuttu onHuh! Sanoo tämä mamma.

Eikä sen takia että lapsimessut 2009 oli ollut tupaten täynnä ja ryysis valtava vaan vietimmepä kivan päivän kotiutuen vasta puol 9 maissa.

Itseasiassa kun menimme messuille 15.00 maissa siellä oli oikeinkin väljää ja joka kopille ja kojulle pääsi ihastelemaan ilman ongelmia vaikka molemmat liikuimme rattain.

Mimo jota ei kiinnostanut istua kärryissä vinkui ja monkuin välillä mutta kun sai vähän juosta ja tanssia ja haalia kaikkea sitä ilmaiskrääsää niin saatiin sitä aikaa kulumaan niin että poistuimme sulkemisajan tienoolla.

Ryöstösaaliiksi saimme vanish pesuainetta,knor kids juomia,danonino juguja ja magneetteja,ja kaksi pakettia möllerin kalanmaksakapseleita niitä mansikan makuisia.Arvatkaa kuka osti niitä eilen apteekista täydellä 9e hinnalla!?
Kyllä,minäpä tietysti.
Apteekkari olisi voinut ystävällisesti kuiskata minulle : hei pisssssst,näitä saa laatikkotolkulla sieltä messuilta ilimaasen! Pöh. :D
Laskimme Roosan kanssa että jo kahdella paketilla on sisäänpääsy kuitattu plus muu säläke mitä mukaan eksyi. 13e ei näin ollen ole ollenkaan iso maksu messuista.
(itseasiassa portilta tuli vielä lähtiessä bongattua ex heilake että olisimme päässeet messuille ilmaiseksi tämän tietäen... )

Tarjolla oli myös ruokafirmojen pisteitä joissa sai syöttää lapsensa heidän ruuillaan maidosta jälkkäriin ja mikrot ja kunnon pöydät.Aloitimme kierroksen hakemalla Jarnan typylle ja omillemme mölökkiä.


Onnistuimme saapumaan messuille hyvään aikaan ja näimme pätkän lauluesitystä ja muotinäytöksen josta tytöt tykkäsivät vaikka mimo pinkoikin välillä pitkin hallia kuin paraskin viren.
On muuten uskomattoman vaikea kuvata liikkuvia lapsia! Saatikka sitten tanssivia!
Mimo roikkui osan ajasta sylissä ja toisella kädellä tähtäilin.
Tuloksen näette hupsukorvissa myöhemmin. :)

Lastenvaatekojuja oli kivasti ja niissä paikoittain hyviä alejakin.
Me Meandi-kalastimme. :)
10e maksoi ongintakerta jolla sai salaisen pakettisen.
Meidän paketista pätkähti yrmeät sammakot teeppari!


Messuilta suorimme Roosalle ja Telmalle kylään ja tyttöjen leikkiessä ja haliessa roosa päräytti pitsaa kehiin ja juttelimme mukavia.

Kotimatkalla pikku sateessa mimon kanssa olimme hyväntuulisia mukavan päivän jälkeen.

Paljon lisää messupäivästä hupsukorvissa kunhan saamme artikkelin sipaistua kasaan. :)

3 kommenttia:

 1. Ja mää ostin eilen sen Perhe-lehden täydellä hinnalla kun messuilta olis saanu ilmatteeks=(

  Kiitos seuroista teille=)

  VastaaPoista
 2. Voi kuullostaa niin kivoilta nuo messut, harmittaa kun tänne ei tuollaset tule. Tuppukylä kun tuppukylä! ;D

  VastaaPoista
 3. Joskus voisi nuo messut rantautua tänne pohjoisemmaksikin, kivoilta kuulostavat!

  VastaaPoista