torstai 2. huhtikuuta 2009

Puhelinpöytä muutti meille

Tänään kävimme siipakkeen ja mimoloun kanssa syömässä kiinalaista ja myllypuron kierrätystavaratalossa.

Siippa metsästää kokoelmiinsa puuttuvia Maclean kirjoja ja minä vaan ylipäänsä tutkailen mitä mimon kaitsemiselta ehdin.

Siipake teki huiseja kirjalöytöjä ja minä vaadin että mukaan lähtee vanha puhelinpöytä. :D

Näen sieluni silmin että kun verhoilen penkin uudelleen ja maalaan puuosat saan siitä meille kotiin superhauskan yksityiskohdan.Vielä en ole päättänyt kuka penkin saa.
Mimoa varten katselin siihen jo hiukan kankaitakin...Jos pöydän maalaisi punaiseksi niin Mimolle verhoilu voisi olla vaikka tälläinen:
Mukaan tarttui myös 10c tälläinen 70 luvun lehtinen jossa oli aiheina mm.huumetrippailut,synnytys,6 vuotiaan sielunelämä. tms. :D
Ajattelin että lähettäisin tämän 70-luku blogin Ninnulle jos hän suopeasti heittää minua osoitteellaan.

4 kommenttia:

 1. Miun vanhemmillani on tuommoinen kanssa. En olekaan koskaan oikein aatellut, että kuin vanha se on kun sekin on saanut uudet värit ja kankaat aikoinaan. Aloinkin nyt miettimään mihin kotiin se on aikoinaan hankittu.

  VastaaPoista
 2. Hmm..kuinkahan synnytys hoituu 70-luvun lehden mukaan? Varmaan mukava juttu :)

  VastaaPoista
 3. Sähän sen sanoit ja visioit!
  Meillä on toi sama piharakennuksessa pienessä vierasmajassa. Isäni sen pari vuotta sitten meille toi ja olen monesti kauhistellut sitä miten kammottava otus! Mutta isovanhemmat yöpyy sen kanssa meillä visiteeratessaan samassa huoneessa ja siinä on hyvä laittaa kenkiä jalkaan.

  Mä laittaisin valkoista ja jotain hauskaa limeä penkkiverhoiluun....kymmenen vuoden päästä selitän teineille , että tällä pöydällä pidettiin puhelinta eikä siihen muuta mahtunutkaan. Muksut nauraa itsensä tärviölle!!!Luulevat että äiti on seonnut lopullisesti muisteloissaan.

  Hauskoja visioita ja metkoja kankaita sulle,
  samisterkuin tyttötiimi

  VastaaPoista
 4. Meillä on sellanen ruma mäntyinen puhelinpöytä tossa eteisessä, heittäisin mäkeen jos olisi joku muu tilalle. ;) Mutta tuo sinun löytämäsi on kiva ja kangas ihan huippu!

  VastaaPoista