tiistai 7. huhtikuuta 2009

Tiistaita


Me tosiaan tänään lähdimme aamulla 10.00 maissa itikseen äidille kenkien ostoon.

Minulla oli kahdet sellaiset pitkävartiset lenkkari/nyrkkeilijäkengät.Mustat ja ruskeat.Ensin hajosi ruskeiden toisesta vetoketju.Sitten mustan parin toisesta ja pidin vielä kenkiä eriparillisinakin kun olivat niin mieluiset mutta sitten hajosi senkin parin toisesta vetskari.(tämä oli kuulemma kenkien valmistusvika.)

Noh,kenkiä ei löytynyt vaikka kolusin kaikki mahdollisesti Dinskot ja Spiritstoret missä yleensä onnistaa.Tämän hetken kenkämuoti ei vaan kohdannut meikäläistä.

Tällä hetkellä käyttökenkinä kotoa löytyy: keltaiset crocksit,isot rautapaloin vahvistetut New Rock maiharit ja nilkkurimalliset pääkallokumpparit.Huraa...

Asetan goaliksi että tällä viikolla on ostettava popot.En siis ole mikään kenkäihminen,huomaakos tuota? :D

Tänään mukaan tarttui kappiksesta itselle (kerrankin!) kaksi paitaa ja mimolle sama froteehässäkkä alella kuin jarnan nööbille.Mellukirppiksen kävimme myös ja sieltä mukaan läksi muutama vaate.


Henkkarin neulemekko (nukkakoneen tarppeessa.surruuur) ja Indiskan teeppari.

Henkkarin toppi,Åhlensin mekkonen ja eurolla myös vauvalakana. :)Name it:n housut ja kappahlin paita.
Mukaan lähti myös ihan uuden veroinen popin neuletakki isoa kokoa varastoon odottelemaan kun hinta oli huumaavat 2e. :)

Myöhemmin kävin vielä ilman mimoa niitä kenkiä etsimässä ja samalla nautin annoksen Roosaa ja Teppoa kahvin ja fidan/uffin muodossa.Siipakkeen kanssa tuossa vielä ennen mimon nukkumaan menoa paukuttelimme puhelinpenkkiin uuden kevät kuosin!
Nyt pitäisi vielä päättää penkin lopullinen väri ennen maalausta.
Mitäs tykkäätte? :)15 kommenttia:

 1. Ihana penkki! Mekin tarvittaisi jokin tuollainen eteiseen... Itse maalaisin kai punaiseksi tai valkoiseksi, olen kyllä vähän puolueellinen kun meidän koti on juuri niiden värinen :D

  Minä olen kyllä kenkäihmisiä, mutta ostan kenkiä aina vain lapsille! Mulla on yhdet talvikengät, lenkkarit ja crocksit, ja ne talvikengät levisi juuri... Mutta kun aikuisten kengät on niin tylsiä/rumia/epäkäytännöllisiä, masentaa pelkkä ajatus että joutuu kenkäostoksille :/

  VastaaPoista
 2. Ihanía vaatteita löysit itsellesi ja Mimolle. :) En eilen kuullut ollenkaan, kun soitit, sillä yleiskone hurisi kiihtyvällä tahdilla. Koska aamu oli kovin harmaa ja sateinen täällä, päätin olla lähtemättä yhtään mihinkään, ja aloin leipomispuuhiin. Pitkästä aikaa leivoin pullaa (sekä tavis että gluteenitonta. Pullan leipomisen lisäksi leivoin miehelle tattarileipiä.

  Tuo penkki on kiva. Mä pitäisin tuon penkin just tuon värisenä kuin se on. Jos maalata haluat, niin väreistä ehdottaisin keltaista, sinistä (vai onko tuo violettiraita, mikä kankaassa on) tai mustaa.

  VastaaPoista
 3. Tosta penkistä tuli mahtava. Joko päätit millä värillä se maalataan. Saat tulla meillekin päättämään mitä meidän kissan tuhoamille retroaarteille tehdään. Jotain niihin tarvitaan päälle.

  VastaaPoista
 4. I-ha-na tuo penkki!!! Oih. Mäkin varmaan vetäisin ihan turvallisen valkoiseksi vaan puuosan:). Ja oon niin kateellinen teidän kirpparimahdollisuuksista siellä, täällä on yks huuuuge kirpparimarket mut se on tosi kaukana meiltä :( Ja kaupungissa ei oo yhtään kirppistä! Buuu... Aina pitäis kauemmas lähtee. Onneksi kohta on ajokortti niin pääsee hyvin.

  VastaaPoista
 5. Noi sun paidat itselle on aivan IHANAT! Siis mistä ne ostit? Mulle tuo Kappis ei tuo mieleen kuin KappAhl...sieltäkö? Minä haluan kanssa. Aivan ihanat!!!
  Ja tuo popin neuletakki oli hurjan kiva löytö.

  VastaaPoista
 6. anrinko: kappahlista joo! kerrankin. ikinä löydä sietä mitään.:D

  VastaaPoista
 7. Kivoja ostoksia!

  Ja ihana tuo penkin kangas!!

  VastaaPoista
 8. Missäs ne kengät????? Tahtoo kuvia!

  Voi kun pojille olis yhtä suuri valikoima kirppareilal kun tytöille, Lahdessa ei ainakaan ole. Puhelinpenkin maalaisin kankaaseen sopivaan sävyyn tai jättäisin nykyiselleen.

  VastaaPoista
 9. Täällä toinen ei kenkäihminen, ostan sellaset vain kun on pakko. ;)
  Kaunis tuo penkinpäällinen ja hyviä löytöjä.

  VastaaPoista
 10. Täytyypä kommentoida kerrankin ja todeta ihastuneena huokaillen: sulla on mainio tyylisilmä! Ompelemasi vaatteet ovat upeita, kuvasi kivoja ja taustalla vilahteleva koti lokoisa. Ja ite oot mahtavan räyheen näköinen ja oloinen :)

  VastaaPoista
 11. kiitos asta! :D luulen että räyhee on juurikin se sana mitä alan käyttää tästä lähtien itseni kuvailemiseen. :D

  VastaaPoista
 12. Ilmeisesti kenkäasiat eivät noudata ihan normaalijakaumaa vaan ääripäitä löytyy enemmän kuin keskivertoja. :)

  Minäkin olen varsinainen antikenkäkauppaihminen. Riparille hankitut vaelluskengät ovat palvelleet sen vaelluksen lisäksi niin talvikenkinä kuin tukevina kesäkenkinäkin, ja syksyt ja keväät siinä välissä...
  Viimeiset kolme vuotta oikean kengän etuosan ompeleet ovat olleet hajonneina, pohja on kivien uurtamia onkaloita täynnä ja muutenkin ne ovat kaatopaikkakunnossa - kaikkien muiden paitsi minun mielestäni. Ne tuntuvat aivan mahtavilta jalassa vieläkin, mitä nyt lumi paakkuuntuu pohjien ulokkeiksi kävellessä ja kengässä saattaa olla kivi kerrosten välissä eikä samassa tilassa jalan kanssa. ;)

  Jåå. Kaipa minäkin tästä aktivoidun kenkäkauppaan jos sinäkin kerta ehdit.

  Tosi nättejä kuvia sinusta, kuka otti?

  Kyseleepi
  -nti Täti

  VastaaPoista
 13. nti täti: otin itse! itselaukaisin on minun paras kaverini. mies jos ottaa niin on aina joku urpo ilme. :D

  joo tiedän tuon tunteen että kengät sitten hajoaa tiellä jalkaan ja on mentävä kauppaan uusien hakuun ja vanhat suoraan roskikseen. minulle ei koskaan tule tilannetta että kenkiä oli 600 paria turhaan. :D

  VastaaPoista
 14. Ahaa vai miehistäkös ne urpot ilmeet johtuvatkin, pitääkin opetella minunkin siis tuo itselaukaisusysteemi ihan rutiiniksi! ;D

  nimimerkillä ei koskaan hyvä ilme kuvissa
  -nti Täti

  VastaaPoista