tiistai 9. kesäkuuta 2009

Huomenta!

Meillä täällä on sellainen ainutlaatuinen tilanne että koko muu väki nukkuu ja minä juon lenkin jälkeen teetä ja istun tässä bloggaamassa! :D

En ole piiiitkään aikaan ollut ensimmäisenä hereillä ja nyt on melkein olo kun olisin yksin kotona.

Dietti etenee hyvin ja nyt kun on n.viikko takana näyttää vaaka 2.5 kiloa vähemmän.Nesteet on siis poistuneet ja kolme senttiä pienemmiltä näyttävät masu ja rintakehä sekä 4 pojoa on menettänyt reisi. (treenaamme lenkillä rintakehää hienoilla laitteilla joiden nimeä en tiedä. :) )

Eilen teki kyllä niin hitosti mieli poppareita ja namia kun kävimme mimon kummin kanssa leffassa.
Josta pääsenkin aiheeseen:

Coraline ja toinen todellisuus

Kävimme katsomassa k7 elokuvaksi luokitellun 3d leffan Coraline.

3d lasit jaettiin ovella kouraan ja ensimmäisestä kokemuksestani täytyy sanoa että vautsivau miten hienolta näyttää.
Osittain nukkeanimaationa tehty coraline oli muutenkin toista maata pelkkien digipiirrettyjen kanssa mutta oman ulottuvuutensa lasit toivat kyllä.
Vasta ulos mentäessa huomasin että lasit painoivat jotain ja nenänvarsi ole hetken kipeänä.

Vinkiksi silmälasillisille,kannattaa pistää piilarit!

Coraline on satu tytöstä joka haluaisi lisää aikaa ja huomiota kiireisiltä vanhemmiltaan ja vierailee pienestä ovesta toisessa maailmassa jossa hänellä on "toinen äiti" ja "toinen isä".
Enempää juonesta en kerro mutta sanonpa vaan että en iki päivänä veisi 7 vuotiasta leffaa katsomaan.Sanoisin ihan valehtelematta että saa melkein olla 15v ennen kuin minä veisin muksuni katsomaan muuten todella mahtavaa,kauniisti tehtyä ja animoitua,ajatuksia herättävää elokuvaa.Se on pelottava. Se on synkkä ja burton tyyliin hiukan sanoisinko gloomy.
Pidin itse siitä todella paljon mutta mielikuvituksekkaana ihmisenä osasin ahdistua rankimmista jutuista hiukan.
Coralinen tarina luokitellaan kastiin Fantasia/kauhu jo kirjasta lähtien.

Tämä ei ole siis perheleffaksi se sopivin valinta mutta muuten suosittelen kyllä!


Perjantaina lupaan teille jotain kivaa! ;)

5 kommenttia:

 1. Kiva oli kuulla mielipide tuosta leffasta, mies olisi vienyt sinne kolme vanhinta (7v, 9v ja 11v), mutta luettuani Nyt-liitteestä leffasta totesin että poika 7v ei ainakaan mene, tyttöjä vielä harkitsin. Mutta jos itse et veisi alle 15v, niin en taida päästää meidän tyttöjä, vaikka ovatkin katsoneet k-11 leffoja isänsä kanssa. Ei ne ikärajat aina anna oikeaa kuvaa.

  VastaaPoista
 2. Olen kuullut tosta leffasta aikaisemmin, ja mietin että kun tulee nauhoitettuun muotoon, niin tulee kyllä meidän kavereiden keskeiseen leffa iltaan - meidän leffa sakki on kuitenkin kauhurakastajia, ja Ninni on kova Burton fani, joten tuo voisi olla sellainen leff joka ei kuitenkaan saisi tälläistä "aijjaa, taas kauhua, onko meidän pakko kattoa jotain zombeja"-ihmisenkin oikeasti kihelmöimään. :3

  VastaaPoista
 3. Me katsottiin leffa eilen kotona ja samaa mieltä tuosta 7v ikärajasta, leffaa katsoessa mietin että täytyy tässä olla ikäraja ainakin 12 :D itteäkin pelotti, mutta tykkäsin kovasti! Vaikka hienompi ois varmana ollu 3d:nä :)

  -Adan äiti-

  VastaaPoista
 4. Olisi mukava kuulla enemmän nykyisestä ruokavaliostasi! Miten tarkaan olet jättänyt hiilarit pois ja mitä sitten oikein syöt, jotta pystyt niitä välttelemään?

  VastaaPoista
 5. Moi!

  Minäkin olisin innokas kuulemaan päiviesi kulusta painon pudotuksen parissa :) Sellanen postaus olis kiva, missä kerrot mitä olet päivän mittaan syönyt tai mitä urheillut. Ihan niinkuin ennen aina laitoit niitä päivän ruokia :)

  Ja ihan hirveesti tsemppiä, sullahan on jo tosi hyvä alku tuossa!! Mistä sitä itsekuria oikein löytyis....

  -Johku-

  VastaaPoista