sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Mopoilua

Tänään lähdin reikäpäisenä viemään aamusta saumurin varsinaisia teriä huoltoon tehokkaasti kymmenen maissa...
Kaupathan tietysti aukeavat 12.00.
Tässä välissä rykäisin nopean hietsun ja sieltä mukaan tarttuikin retro sadetakki 120cm ja mimolle sinisen plaston mopon.
Tapasin reissulla myös nimim: monarkistin ja anringon! Aina on yhtä hämmentävää ja hauskaa kun törmää lukijoihin ja ehdottomasti minusta on huippua että uskaltaudutte moikkailemaan. :)

Toivottavasti törmäillään toistekkin!

Tuusis kera jaden,jossun ja isimiehen+ -J- ja väne kävivät myös omilla jätskeillään meillä kun pyyhälsin keskustasta ottamaan sakkia vastaan.
Kiitos hannalle siitä ihanasta jutusta mitä sain. ;)

Mimolla on ollut tänään sellainen klassinen väärällä jalalla noustu päivä.
Aamu alkoi liian aikaisin ja äiti oli poissa kotoa.Neiti myös otti ja putosi pihapöydältä.Ruokaillessa nosti lusikan suoraan ylöspäin ja tiputti kuumaa ruokaa luotisuoraan omaan vasempaan silmään!

Myöskään äidin kuvitelma mopoilevasta neidistä joka iloisena tukka putkilolla viilettäisi pitkin pihaa ei ihan toteutunut.
Mimolla ei ole hajuakaan miten mopoa potkitaan!
Tämähän siis tuli yllätyksenä minulle! :D
Jotenkin automaattisesti ajattelin että siitä vaan mopo alle ja asiat lähtee rullaamaan.
Mimo istui ja parkui mopon päällä ja pyysi: auta!
Minä sitten sille takaisin että: en osaa!
Koitin siirtää jalkaa ja antaa vauhtia ja potkittaa mutta koipi jäi aina siihen pieneen väliin ja pyörän eteen.
Naapuri sanoikin että se ei ole mitenkään sisäsyntyinen juttu vaan tulee ajan kanssa. :D

Noh,toivotaan huomisesta parempaa päivää.

9 kommenttia:

 1. Upea sadetakkilöytö! Eiköhän se mopoilu lähde sujumaan kun Mimo hiffaa mistä on kyse!

  VastaaPoista
 2. no voi miten iloinen mopoilija=D

  VastaaPoista
 3. Ihana sadetakki. En tiiä mikä tuossa plastron mopossa on mutta meidän tytöiltä se ei oo isompanakaan luonnistunut - siinä pitäs vissiin niin leveästi potkia ettei jalat sätkis siinä renkaiden välissä?

  VastaaPoista
 4. Tosi huippu sadetakki! Löytyikös muuten ne kenkulit? ;)

  Meillä ei ole tuollasta mopolia, mutta tavis potkuauto kyllä. Aikansa meni ennen kuin Emil hoksas miten sillä potkutellaan.

  VastaaPoista
 5. Meidän lasten samis-jutut jatkuu. Just huusin Huuto.netistä Plaston punasen mopon ja odotellaan koska myyjä sen toimittaa...
  Meidän lasten äideillä on vaan hyvä maku! ;D

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno sadetakki!

  Ei meidänkään tyttö osaa mopoilla, vaikka on kohta 3... Ja viime talvena hiihtäminen oli jotain ihan kamalaa. Tyttö on selvä perfektionistiluonne, eikä kestä, jos ei osaa jotain juttua heti.

  VastaaPoista
 7. Mahtava sadetakki löytö!! :)

  Meillä on just tuollainen mopo ja molemmat pojat ovat sillä aikansa opeteltuaan ajaneet hyvinkin vauhdikkaasti. Useammat kengät siinä vaan on saatu rikottua joten olenkin ostanut meille alesta aina 2-4e kengät ihan vain mopoilua varten. ;)Meillä kun ajetaan mopolla ja potkuautolla päivittäin ja pojat jotenki hiissaavat kenkiä potkiessaan asfalttiin niin menevät kärjestä puhki. (esikko ei ole enään tänä kesänä kyllä ajellut mutta pienempi...)

  Mä tykkäsin itse kauheesti tuollasesta moposta kun olin pieni!! ;)

  Ihana vaatetus taas mimolla!! Mistähän tuo paita on?? :)

  VastaaPoista
 8. Voi reppanaa kun on ollut rankkapäivä,niitä joskus sattuu :) Meillä poika kans aluksi osasi mennä vain taaksepäin mopolla,toivotaan että mimo hiffaa mopon käytön.Meillä poika 2v harjoittelee nyt kolmipyörällä ajoa ja se varmasti muistuttaa paljoltikin mimon mopoilua :D Mutta kaikki ajallaan.

  VastaaPoista
 9. Ihan mielettömän ihana retrotakki! Nepulla on ollut samanmoinen mopo jo monta monta kuukautta, eikä vieläkään hoksaa miten sitä ajetaan. Menee sillain kävelemällä eteen päin, ei osaa istua ja potkia :) -Sari-

  VastaaPoista