sunnuntai 2. elokuuta 2009

Kokemuksia kyselen

Nyt mää sitten sen tein.

Ilmoitin Mimon muskariin. :)


Olisi kiva kuulla muilta muskarikokemuksia?
Miten on pienten kanssa mennyt ja onko harrastuksesta ollut iloa?


(kiitos mar_i:n jonka takia muistin taas koko asian edes. :D )

9 kommenttia:

 1. Hieno homma, Mimo pääsee muskariin.
  Esikko pääsi muskariin yksivuotiaana ja taisi käydä kolmevuotiaaksi asti. Kun kolmonen syntyi alkoi käydä liian haasteelliseksi odotella kahden kanssa 45 min. eteisessä jos puistoiluun oli liian huono keli (vaiks aina mentiinkin puistoon oootteleen). Tyttö tykkäs, harmitti ett jouduttiin sit lopettaan kun isi oli melkein aina illat töissä.Meille ois pitänyt olla sisarusryhmä ett ois voitu jatkaa. Kiva oli harrastus.Ja hyvin sujui kun musiikin ammattilainen veti ryhmää.

  VastaaPoista
 2. Me ollaan käyty muskarissa viime syksystä asti eli Elmo oli silloin 3kk :D Nyt taas syksyllä jatketaan. Meillä kesti aina puoli tuntia kerrallaan ja kovasti on tykätty juttu meille molemmille. Tuttu muskarin alkulaulu saa aina Elmon hymy päälle ja kädet rupeaa heilumaan :) Selkeesti muistaa ne laulut mitä ollaan laulettu muskarin alusta asti. Mukavaa muskari teille!

  VastaaPoista
 3. Aloitettiin heti kun iän puolesta päästiin eli 4kk ikäisenä. Jatketaan niin kauan kun herraa kiinnostaa.
  Miinuspuolet on kallis hinta (MLL:n muskari)sekä välillä sellainen hoppu niissä leikeissä, sitä leikkiaikaa kun ei ole kuin se ½ tuntia.

  VastaaPoista
 4. Meillä poitsun on käynyt mummin kanssa muskarissa noin vuoden ikäisestä saakka. Tykkää kovasti, ja odottaa taas, että syksyllä alkaa muskari.

  VastaaPoista
 5. Me käytiin silloin muskarissa, kun neiti täytti 6kk ja siitä oli niin paljon iloa toiselle, että mielellään käytiin molemmat. Kesti aina n. 40 minuuttia ja mentiin aina vähän aikaisemmin, että sai kysellä taas muiden mammojen kuulumisia ennen laulamista ja leikkimistä.
  Syyskausi käytiin kokonaan ja se oli mukava seurata muidenkin ikätoverien kehitystä siinä 4kk:n aikana. Muskari huipentui joulujuhlaan.
  Harmi vaan, kun töiden takia ei voitu jatkaa enää samassa ryhmässä muiden kanssa enää kevätkaudella joten muskari sai meidän osalta jäädä.

  VastaaPoista
 6. Meillä muskari on ihan POP! Itse en ole erityisen musikaalinen, mutta Idan kanssa aloitettiin muskari, kun hän oli 4kk ja jatkettiin vajaa pari vuotta. pienen tauon jälkeen neiti alkoi itse kysellä, että haluaa takaisin muskariin ja nyt on yhden lukukauden käynyt "isojen tyttöjen ryhmässä", missä ollaan siis ilman vanhempia, ja odottaa kovasti taas muskarin alkamista. Ida on myös oppinut valtavasti siellä, oikein hämmästyn välillä. Laulamisen lisäksi he ainakin soittavat, rytmittävät, leikkivät ja KUUNTELEVAT.

  Ellenin kanssa olemme myös saman musiikkikoulun vauvamuskarissa.

  Meilläkin miinuspuolena korkeahko hinta ja melko pitkä muskarimatka, mutta vastapainoksi aivan ihana ja todella ammattitaitoinen muskariope sekä ikäryhmät (molemmissa muskareissa on vain saman vuonna syntyneitä).

  kiva kun Mimo pääsee, toivottavasti tykkää musisoida!!

  VastaaPoista
 7. Meillä on nautittu muskarin iloista 5 kk ikäisestä asti. Muskari on musiikkiopiston ja ope koulutettu, aivan loistavaa toimintaa. Alussa syötiin soittimia, nyt niillä jopa soitetaan ja kotonakin ne ovat tärkeitä esineitä. Äidillekin mukavaa virikettä, kun on toisia äitejä lapsineen. Parin viikon päästä homma jatkuu kesätauon jälkeen. Äitikin pääsee vielä tänä vuonna mukaan.

  VastaaPoista
 8. Mä voin kertoa omasta kokemuksesta kun minua vietiin muskariin :) Kyllä uskon että se on ollut innoittajana musiikin harrastamiseen. Vieläkin muistan kanteleiden mustikat ja mansikat. Muskarissa kyllä oltiin vielä noin 5? vuotiaanakin, että sieltä muistissa muutamia juttuja.-Päivien viemänä kirjautumattomana

  VastaaPoista
 9. En mä edes tienny et sä käyt lukemassa. Mutta olepas vaan hyvä tahattomasta muistutuksesta :D.

  mar_i

  VastaaPoista