tiistai 25. elokuuta 2009

Roosan maanantaihaasteeseen

Maanantaihaaste: Mikä ei ole yhtään teidän lapsenne tyylistä?


Roosa haastoi tekemään listaa siitä mikä ei ole lapsen tyylistä relettä.
Tiedättekö sellaista jossa muksu ei näytä itseltään tai muuten ei vaan jotenkin istu ja uppoa? :)

1.) disney storet. Mimolle aivan käsittämättömän mittaisia,leveitä ja lyhyitä ja liian hempeitä kuoseja.Myöskään nalle pöh ei meihin iske. :)

2.) Pastillit. täysin päinvastoin kuin Roosalla telmus näyttää hyvältä pastelli sävyissä ruskeamman ihonvärinsä takia mutta ei meillä. :D mimon kalkkunan kalpeaan ihoon mintut ja muut sävyt eivät vain oikein soinnu. Mielummin niitä oikein reteitä värejä meille.

3.) hameet. Ei vaan ole mimon juttu vielä ainakaan.Mekot ja tunikat kyllä mutta ei vielä hamoset.

4.) Tafti ja tylli. Ei myöskään ole meidän ominta. Eikä myöskään mukavaa päällä.

5.) Isot muoviprintit. Puuhapetet,muumit,bamset... Sellaiset vaatteet joissa paidassa keskellä edessä on iso muovinen brändiprintti.

6.) Pellavavaatteet. Ei myöskään ole sellainen joka toisi mimon persoonaa mitenkään esiin ja materiaali vaikka kaunista onkin tekee mimosta sellaisen nukkavierun näköisen.

7.) poolopaita. En voi mitään että poolot kuuluvat mielestäni matti nykäselle! :D

8.) Toisten vaatteet. minäkin myönnän että näen kaupassa nykyisin lähinnä emilin ja shaanin ja nöpötin vaatteita. :D
En oikein sitten näe mimolle niitä minkä olen mieltänyt blogeissa joidenkin toisten lasten tyylisiksi.Mimon "tyyliin" oikeastaan kuuluvat sellaiset reippaan väriset mukavat vaatteet. :)

Miten teillä?

7 kommenttia:

 1. Juurikin noin,Puhit ja muut ei kulkeudu kaappiin,ainakaan itse ostettuna.Ukki toi Autot-leffan asun eteläntuliaisena eikä poika 1v9kk muuta pitäiskään,siinä kun on auto ja se on Ukilta.Retrokuviot,raikkaat perusvärit ja puuvilla pääosassa.Froteevaatettakin löytyy mutta plyyshi on jääny vähemmälle,kerää niin kivasti pölyt pöydänalusista polviin.Mielummin ostan muutaman laadukkaaksi havaitun vaatteen jotka kestää käyttöä kuin edullisempaa joka on ekan pesun jälkeen finito (ja siis ihan kotiäidin liksalla shoppailen).Småfolk,Moonkids nyt lempimerkit,värit ja malli säilyy pesuissa.Paljon vihreää,punaista,keltaista ja vähän sinistä mut turkoosit ja vaaleansiniset,perus 'poikienvärit' ei vaan sovi,näyttää ihan värittömältä koko lapsi.Onkin luultu pari kertaa tytöksi kun on ollu vihreetä vaatetta ja punaruskea hattu.Tiukassa istuu värijaottelu sukupuolten mukaan.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kovasti tutulta kaikki vastaukset. Hyvin pitkälti se menee noin meilläkin. Ei hahmovaatteita, ei pastellia, ei prinsessajuttuja.

  VastaaPoista
 3. "En voi mitään että poolot kuuluvat mielestäni matti nykäselle! :D"
  Hahah totta puhut :D

  VastaaPoista
 4. Heeii mun täytyy kans tarttua tähän :>

  VastaaPoista
 5. Se on hassua miten jo pikkuiset voi olla niin erivärisiä ja erinäköisiä että niille sopii erilaiset vaatteet. Perusvärit näyttää Mimolla mielestäni paljon paremmilta kuin Telmalla ja pastelleissa päinvastoin. Mustat ja harmaat sopii molemmille. Ja muoviprintit ovat pannassa meilläkin joitain poikkeuksia lukuunottamatta.

  VastaaPoista
 6. Hih, toisten vaatteet. :D
  Mutta niinhän se on että kun näkee jotain ei omaa tyyliä olevaa, mutta selkeesti jonkun toisen blogistin tyyliä, niin heti ajattelee että tuo menisi niiden tytölle jne. :)

  VastaaPoista
 7. Meillä esikoinen (poika kohta 4v) ei jotenkaan ole farkkutyyppiä - itse en muuta käyttäisikään. Ja poolot eivät myöskään kuulu meidän poikien vaatteisiin.

  Kuopus (poika 1.5v) taasen kaipaa värikkäitä, niitä kunnon värisiä vaatteita ja verkkareissa näyttäisi aivan oudolta....

  VastaaPoista