keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Poika tai tyttöolo=huono olo

Huono olo alkaa nostelemaan päätään.
Nyt saa kanniskella bamsuja =banskuja mukana että nälän tullessa voi sellaisen kietaista naaamariin muuten tulee yökkis.
Olen joka raskaudessa pääsääntöisesti oksentanut kahdesti.
Olen nimittäin superhyvä nieleskelijä. :D
Olen myös pyörtyillyt hulvattomasti joka kerta kun raskaus on kestänyt yli kesän sillä meiningillä että olen pyörtynyt yhteen paikkaan ja herännyt täysin toisesta paikasta jopa aika pitkienkin matkojen päästä...
Tämä raskaus on ainoa jossa en ole kesämasuinen vaan kesällä vaavi on jo ulkona haaveilemassa mansikoista.

Meidän pihapiirissämme on kolme samaan aikaan odottavaa.

Hauskasti laskettumme ovat kuukauden välein helmikuun lopusta lähtien.

Olemmekin naapurin hannan kanssa vuoropäivin istuneet hiekkiksellä joko angsteissamme tai hyväntuulisina.
Onneksi vielä ei ole osunut kiukkupäivää samalle päivälle. :D
Melkein joka ilta kuulee vähintään lauseparin: vitsi mulla menee hermot kaikkeen! -no mulla meni eilen. :D

Hannalla on ennestään topi poika ja tuleva kahden lapsen äiti veikkailee tulijaksi tyttöä perusteinaan erillaiset oireet kuin pojun raskaudessa.
Finnejä ja eri ruokien maistuminen lasketaan erillaisiksi oireiksi.
Sydänäänistäkään kun vielä ei ole päästy ennustamaan.
Tosin hanna kyllä sanoi tuossa yksi päivä että -pojat istuu sitten auton takapenkillä. :D
Alitajunta puhuu ilmeisimmin salaa? :D

Itse olen laskenut oloja näin:

Esikoisen odotus: teki mieli hamppareita! Tunkkaisen makuista ruokaa ja hapan ei maistu.Ei hedelmät myöskään.Kokis ei maistu.Finnejä.Tukka rasvoittuu sekunneissa.

Pojan kanssa: hedelmiä paljon ja raikasta! Myös jugurtti kuuluu listaan.Kokis maistuu.Ei finnejä.Tukka kiiltää ja hohtaa.

Mimon kanssa: hedelmiä ja kunnon ruokaa tekee mieli.syön puuroa kolme ekaa kuukautta kaksikin kertaa päivässä.
Raikasta olisi saatava.
Tulee linea negra.
Kokis ja sipsit maistuu super pahalle.
Ei finnejä.
Tukka kiiltää ja pysyy pitkään puhtaana.

Esikoisesta ja pojusta arvasin sukupuolet tai no tuli sellainen "tietävä" tunne.
Mimosta ei ollut hajuakaan.
Neiti kun veti niin molemmin puolin ja hiukan ehkä sieltä perinteisten poikaoireiden kautta.
Vasta 4d kertoi kumpi masussa piileskeli.
Eli: nyt kun deletoidaan mimon oireet niin ihan samoissa mennään kuin esikoisen kanssa oikeastaan.

Toivotaan ainakin että tulossa ei ole ne kaikkien ennustamat poikakaksoset. :D

Onko muilla ollut tuo raikkaan ja ns. tunkkaisen ruuan syönti jotenkin merkkinä jostain?!


p.s. vitsi että kiukuttaa,olin saanut postista ison kirjeen jonka epäilen olevan ihana peikonpojasta tilaamani kaavakirja ja postimies ei ollut vaivautunut soittamaan ovikelloa vaikka kotona olisi ollut isimies pelkissä kalsareissa!!! Nyt joudun odottamaan vissiin huomiseen koska lapussa lukee että kirjeen saa noutaa vasta huomenna!!! Muurrrrrrrrr!!!

10 kommenttia:

 1. Mnulla on tehnyt molemmissa raskauksissa ensin mieli kaikkea raikasta, appelsiinejä, mehujäätä, hedelmiä ylipäätään, raikkaita mehuja ym. Sitten muutaman kuukauden jälkeen on tullut kauhea himo pizzaan!!! Raaka liha, varsinkin jauheliha ja sipsien dippi on haissut aivan kauhealle!!! Eli lihaa ja mausteita, ei kiitos!!

  Olen kahden tytön äiti:)

  VastaaPoista
 2. Mulla oli itellä niin selkeitä tyttöoireita, vaikka olin ihan varma että poika tulee 4D-ultraan asti :D Ihon pinta niinku kraateria toisen perään, tukka rasvoittui kokoajan, maha levisi rv 30 jälkeen ku pullataikina, ei suinkaan suoraan eteenpäin vain ihan näille ex-siroille lanteilleni :D Sydänäänistä ei voi päätellä MITÄÄN, sen vaan sanon :D

  VastaaPoista
 3. näistä oireista on keskusteltu joskus aikaisemminkin,muistaakseni pari vuotta sitten ;)
  esikoista,tyttöä, oottaessa mulla oli oireeton raskaus. lukuun ottamatta ruokia. ei siis pahoinvointia, ei kipuja ,eikä mitään muutakaan.maha vaan kasvoi :) nassuun kelpasi valkoinen suklaa,jota komppasi vahva salmiakki. kahvin juonnista en muista :o saatoin juodakkin :D mutta siis makea kelpasi. tukka voi hyvin,samoin naama ja sitä linea negraa ei tullu.
  poikaa oottaessa meni siis kebab, hapankorppuja paketti tolkulla,jäävesi,salmiakki,liha,savukala!! jaaa... kahvia ei maistunu. tukka lähti ja muutenki näytin suunnilleen pystyyn kuolleelle. oksetti ja joka paikka oli koko ajan kipeänä :(
  siis vastakohta raskaudet :D
  t: onnin äitööö

  VastaaPoista
 4. Mulla tuli tuosta meidän poikasesta ihan alkumetreillä pitkä Linea negra ja maha oli tasan tarkkaan edessä oleva potkupallo. Nälkä oli koko ajan ja mikään makea ei maistunut vaan kunnon ruoka. Sykkeet olivat vauskilla masussa 150-170 luokkaa :)

  VastaaPoista
 5. Mun on tehnyt joka raskaudessa mieli jotain raikasta ja ekat kuukaudet onkin eletty appelsiineilla ja muilla hedelmillä koska pahoinvointi on ollut niin järkyttävää. Raskaudet on olleet erilaisia joten ei ole oikein voinut veikkailla tyttöä tai poikaa oireiden perusteella.
  Millois sulla olikaan laskettu aika? on mennyt vissiin multa ihan ohi.

  VastaaPoista
 6. Mulla oli vaan hetken alussa tyttöolo, kunnes tuli tosi vahva poikaolo. Ja poika on tulossa. Mulla on koko ajan tehnyt kamalasti mieli jotain raikasta, hedelmiä ja salaattia. Ja ennen raskautta en syönyt herkkuja oikeestaan ollenkaan, koska en tykännyt ja nyt tekee kamalasti kaikkea makeaa mieli!! Finnejä on tullut selkään paljon! Alku meni oksentaessa viisi viikkoa aamusta iltaan. Vauvan syke koko ajan yli 150. Linea negra heti alussa jo esillä ja vatta edessä.

  VastaaPoista
 7. Hymmm..mitäs sitten tekee mieli kun oottaa sekä tyttöä, että poikaa?? =) Mä en muista muuta, kuin että alkuraskaudesta söin salmiakkia tonneittan pahaan oloon. Ja kuns e paha olo loppui söin suklaata, tonnettain, ihan vain jotta olisi parempi mieli =)

  Eemeliä oottaessa himoitsin kunnollisia kotiruokia: makaronilaatikkoa,perunoita ja lihakastiketta yms. Jauhelihan paistaminen oli ällöä, mutta sain sitä kuitenkin syötyä.

  Molemmissa raskauksissa oli linea negra, tukka kasvoi metrin ja naama oli tosi siisti...

  Otahan näistä sitten selvää! =)

  VastaaPoista
 8. Mulla on vaan poikia - kaksi. Molemmissa yrjötti (kerran vaan lensi laatta, ekaa odottaessa) viikolta 7 aina johonkin 9 asti vaan.

  VastaaPoista
 9. Mulla esikoispojasta teki mieli hulluna kaikkea raikasta ja terveellistä. Appelsiineja kului ihan järkyttävä määrä.

  Kuopustytöstä himoitsin kaikkea raskasta ruokaa. Hirveä kebabhimo oli alkuraskaudesta. Lisäksi söin ihan järjettömästi suklaata.

  Finnejä molemmista ihan valtavasti. Hiukset pysyi puhtaina ja kiiltävinä :)

  Ralla

  VastaaPoista
 10. Mulla on kummastakin ollut alussa samanlainen olo ja tähän mennessä kaksi tyttöä. Nyt tämä kolmas raskaus on mennyt kans samanlailla että oisko se sitten kolmas tyttö..

  VastaaPoista