torstai 10. syyskuuta 2009

Postia tuli!Tänään sain odottamaani postia.
(ehdin siis odottaa päivän,niin nopeasti tuli. :D )

Peikonpojasta tilaamani kaavakirja ja nauhoja pötkötti lattialla kun mimon kanssa sisäydyimme aamupäivästä.
Kirjanen otsikolla -surautellen saumurilla tms? sisältää vauvasta 90 cm asti kaikkea kivaa.

Nyt kun vielä olisi aikaa surautella.


Kiitokseni peikonpoikaan josta aina tulee niin ihana käsinkirjoitettu lappu että tuntuu kuin olisin ainoa erityinen asiakas. :D

11 kommenttia:

 1. Nuo nauhat on aivan ihania, olen niitä eri nettikaupoissa ihastellut! Surautas meille se takki niin voi esitellä sitä ja saat miljoona asiakasta ; )

  VastaaPoista
 2. Hienoja nauhoja! Vinkkaa pian, mitä niistä teet...

  VastaaPoista
 3. Ihania nauhoja. Raaskiiko noista edes ommella?

  VastaaPoista
 4. Ei, ne pitää laittaa seinälle jossa niistä voi ottaa yhden kuvan päivässä, aina vähän erilaisen ja laittaa sen blogiin meidän ihasteltavaksi ;)

  VastaaPoista
 5. Hei,
  Olen ollut lukijasi jo Vauva-sivuilta mutta niin huono kommentoimaan. Halusin nyt vain kertoa etta olen odotuskaverisi, minulla viikkoja on nyt kokonaiset 6 ja puoli. Ennestaan on 4,5 v ja kohta 2 v tenavat. Entista isommalla mielenkiinnolla luen nyt odotusuutisiasi.
  Ihania olivat nuo sinun masukuvasi pari paivaa sitten!
  Kaikkea Hyvaa x
  T. Ulkomaan-mamma

  VastaaPoista
 6. anana: :D nimenomaan! hihihiiii...
  meidän pitäisi tehdä roosan kanssa pyhiinvaellusreissu teidän kirppiskamoille.oliskos siellä meille jotain? :D

  Ulkomaan-mamma: ihana juttu! onneksi olkoon!!!
  Kerrothan vastaisuudessa aina sitten mitä teillekkin kuuluu. :)

  VastaaPoista
 7. Vähän eri kuin esim. Elloksessa "Hyvä Susanna, olet meille tärkeä asiakas. Huomasimme juuri, että sinulla on syntymäpäivä. Haluamme onnitella sinua ja muistaa sinua lahjakortilla, jolla saat 20% alennusta kun tilaat vähintään 80e:lla.. plaa plaa plaa plaa plaa". x) Ne on ihan naurettavia niiden mainokset ja lippulaput, kurkkaa tänne paljonko saat alennusta ja sitten joku tähti ja pieni präntti että katso sieltä ja täältä ehdot alennukseen..phuuuh.. Kiva kun pienet puljut ehtii ja viitsii panostaa asiakkaan tyytyväisyyteen! :)

  VastaaPoista
 8. Voiko olla noin suloinen paketti :) Tuollainen ois ihana saada!!

  VastaaPoista
 9. Voi että, mulla on ollut ihan eri kokemus peikonpojasta :( Sain pakettini tosi myöhässä, vasta kun kyselin s-postilla sen perään, ja silloinkin kuoressa oli vain tuotteet, ei lähetettä tai mitään. Täytyy varmaan kokeilla joskus uudelleen että muuttuu mielipide putiikista. Ihania ompeluksia sulla, tosi kiva seurata mitä puuhailette Mimon kanssa!

  VastaaPoista
 10. Hieno setti Mimolle! Oli niin ihania nuo nauhat että päätinpä minäkin tilata.Tuo norsu on niin ihanaa että leikkelen niitä varmasti joka paikkaan kun sen käteeni saan :) Tai sitten en malta käyttää sitä ollenkaan :D Kiitos siis uudesta nettikauppa vinkistä.En enemmin ole käynytkään peikonpoikasessa.

  VastaaPoista