lauantai 31. lokakuuta 2009

Miitinkiä

(Tein mimolle yökkärin. :) )


Tänään oli kiva päivä!

Kävimme leikkipuisto linjalla kalliossa tapaamassa muita blogisteja ja miitinki sujui mukavissa rauhallisissa merkeissä muksujen tutkiessa puiston antimia ja äitien palellessa.

Minähän en siis pidä enkä omista ulkovaatteita.
Paitsi pipon!

Miitti sattui harmikseni meidän neidin uniaikaan ja jouduimme luovuttamaan tyypin ränistessä kärryssä ja suuntasimme kotiin muiden vielä jäädessä puistolle.
Mimo nukahti ennen metroasemaa ja hetken jo meinasin kääntyä takaisin...
Päiväunilta heräsikin sitten hyvin pahantuulinen neiti jonka kanssa katselimme kakkosen musaohjelmia ja kirjoja loppuillan.

Oli tosi hauskaa nähdä lapsia ja äitejä livenä!
Harmi vain että aikaa jäi meille niin vähän.

Toisella kerralla sitten!

Tullaan katsomaan porukalla katrin vauvaa tms. :D

(uteliaille tiedoksi että kukaan ei ollut ruma eikä lihava,ei ollut sarvia saati syyliä.Kaikki olimme ihan normi äitejä vaikka minä olisin ehkä mennyt sofian kaverista jos ulkopuolisilta olisi kysytty.Onneksi paitaa nostamalla voi aina esittää taisteluarvet ja kukaan ei enää luule teini-ikäiseksi. :D )

Tässä kuvia:Shaanilla ihan vuoden ilme. Voisin kuvitella että herran ajatuskuplassa lukisi: NAISET *hymp*! :D


Tässä meidän pikkurinsessat syömässä ennen miitinkin.p.s. Toivoisin että katrin äiti laittaisit minulle mailia kun jäi jutut ihan kesken.:)

10 kommenttia:

 1. Kiitos vaan seurasta, kyllä se viileys meidät muutkin ajoi pian kotiin... Onpas meidän nassukoilla ihastuttavat hapsukampaukset : )

  VastaaPoista
 2. Kivalta näytti meno!
  En mä päässyt tulemaan. =(
  Mutta ensi kerralla tarvii yrittää täältä "peräkylästä" tulla.

  VastaaPoista
 3. Harmitus kyllä kun en päässy minäkään paikalle! Seuraavalla kerralla yritetään! =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos sinnekin seurasta, mukavaa, mutta kylmää oli. Mekin lähdimme sitten aika pian teidän jälkeen, kun mulla oli varpaat aivan jäässä.

  Mutta kyllä me vielä nähdään!

  VastaaPoista
 5. Mä haluun kans mukaan ens kerralla!

  VastaaPoista
 6. Hienostihan ne pienimmätkin paikkaansa puolustivat. Ihania pikkuneitejä luonnossakin. Ja isompia kanssa =)

  VastaaPoista
 7. Voi,nostlgista,vietin lapsuuden vuosia tossa puistossa.Miten se kallio oli sillon isompi..Kesällä uitiin ja joku taho tarjoili nurmikolla soppaa ja aina laulettiin joku laulu jossa oli kohta 'ankkurit nousee ja purjeet paisuu,keula taivaanrantaa päin..'.Sormet sopassa omalta pupulautaselta kauhottiin uinnin päätteeksi,äiti teki voileivät mukaan ja kotimatkalla haettiin viereiseltä kioskilta Jättis-tuutit.En pysty syömään niitä vieläkään,tuli yliannostus sinä kesänä.

  VastaaPoista
 8. Näitä bloggauksia lukiesssa harmittaa entistä enemmän, kun en päässyt paikalle:(. Esi kerralla sitten!!!

  Muut lapset näyttivätkin "tutuilta", mutta ken tunnustaa omakseen tuon pienen Prinsessan vaaleanpunaisessa Ticketissään:)?

  VastaaPoista
 9. Tanja: tuo prinsessa on meidän Telma joka on ihan vauva noissa ulkovaatteissa : )

  VastaaPoista
 10. Mimon pupuhattu on NIIN suloinen <3 Saisiko noita aikuisten koossa? Katsoisivatko ihmiset pitkään, jos kulkisin pupuhattu päässä kaupungilla? Voi olla että valkotakkiset miehet tulisivat hakemaan minut parempaan säilöön ;) =D

  VastaaPoista