tiistai 20. lokakuuta 2009

Mikä on söpöä ,mikä rooliasu?

Kävin tästä aiheesta keskustelua UNQ;n tiinan kanssa taannoin ja väistämättä näitä eläinlakkeja kun tekee niin tulee ajateltua hommaa.

Minun näkemykseni on lähinnä että yksi asia on söpö.
Tassuhanskat,häntä,lakki...

Kokonaisuus on rooliasu.
Kokohaalari voi olla ok jos kanssa ei ole sitten samaa lakkia...
Mutkikasta. :D
Vaikka valkoinen mekko jossa häntä ja pupulakki yhteensä on minun makuuni liikaa.

Jos siis kyse on ihan arjesta.

Tietysti puen tarpeen tullen mimolle hänen halutessaan vaikka topatun puuhapete-puvun
mutta on eriasia pääseekö se päällä joulukirkkoon. :D

Itselläni kesti hetki tottua kesällä puistoillessa siihen että pieni kundi piti valkoista marie kissa asua päällään ihan vaan tosta noin vaan. :D

Missä vaiheessa menee överin puolelle?
Pitäisikö viedä viiksikarvat ja nappisilmät takaisin sinelliin? ;)

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen aihe. Jotenkin minusta ajatuksena tuntuisi ihanalta antaa lapsen pukeutua valitsemaansa (rooli)asuun, mutta mitenhän tuo sitten arjessa toimisi... Ja pitäähän tietysti lapsen oppia nämä sovitut säännöt, miten mihinkin pukeudutaan, kunnioittaaksemme ympärillä olevia ihmisiä (esim. se kirkko).

  VastaaPoista
 2. hoppu: sanos muuta.Minustakin kotona voi pitää lähestulkoon mitä vaan kunhan ei tule kuuma/kylmä.

  Sitten pitää vaan koittaa markkinoida että "tää hattu on tosi hieno tiikerin hattu jätetään nyt se muu asu kotiin". :D

  VastaaPoista
 3. No ihan samoilla linjoilla minä ainakin olen kanssasi. Minusta raja menee tasan siinä, että lapsi näyttää enemmän itseltään kuin ketulta, sudelta tai pehmolelulta.

  VastaaPoista
 4. Mä oon oppinu aika lepsuks fannin isän äidin kautta. Joskus kun kauhistelin fannin naamaa ennen päiväkodin valokuvausta, kun oli otsa auki ja raapimisjäljet poskessa, ni mummi elämänkokemusta jo enempi keränneenä sanoi "no tuleepa ainakin fannin näköinen kuva". Näinpä tänäkin syksynä tappelin hetken aikaa siitä mitä kuvaukseen puetaan, jonka jälkeen annoin neitokaisen ihan itse päättää. Jos olis valinnut rooliasuksi tarkoitetun prinsessamekon, niin siinähän olisi laittanut. Myös päiväkotiin/puistoon on mun mielestä ihan ok pukea prinsessamekko, oma tehtävä vanhempana on ainoastaan pitää huolta siitä että vaatetta on lämpimästi ja ettei liian lyhyttä keijumekkoa pueta ilman sukkiksia. Jossain menee tietysti raja siinäkin missä on "soveliasta" käyttää moisia roolivaatteita, kirkkoon ei ainakaan meillä roolivaate päällä lähdettäis.

  Mari

  VastaaPoista