maanantai 19. lokakuuta 2009

Mitä ostaisit myyjäisistä?


Minulla olisi tilaisuus mennä myymään omia juttuja stoan joulumyyjäisiin.

Mitä sinne kannattaisi tehdä?

Jouluisia juttuja?

Millaisella hinnalla?

Eikös myyjäisissä aina tartu mukaan sellaista helppoa ja halpaa,tyyliin lapasia?
Tai kypärälakkeja jollaisen suristin mimolle tänään.

Itse ostan aina myyjäisistä leivonnaisia. :D

Auttakee nyt pliis!? :D

19 kommenttia:

  1. Meille kelpaisi:
    kypärämyssyt, pipot ja muut päähineet
    villasukat ja -lapaset
    kaulurit (neule tai vaikka fleece)
    jouluiset asut -mitä sitten ikinä keksitkään, jos ei muuta niin jotain söpöjä "kaulureita" joissa jouluinen kuviointi ja kulkusia tai muita palleroita ja samanlainen tonttuhattu.

    Ja just ostin pehmoheijastimen ja tarvitsisin vielä toisen joka olisi lepakko :) (siis kaksinkertainen muotoon leikattu fleese jossa pyöreä heijastinkangas

    Sit mä ostaisin heti joulukuusen jalan alle tulevan siedettävän "liinan"

    VastaaPoista
  2. jotain pientä ja halpaa ja söpöä! Lastenjutut menee aina... sukkia, lapasia, hattuja, kypärämyssyjä, hernepusseja, pehmoja...?

    VastaaPoista
  3. ihmisethän ostaa myös joulumyyjäisistä lahjoja, että kaipa ne voi olla muutakin siis kuin jouluisia.
    itsehän etsin aina jotain kivaa, mutta ei-niin-kallista:) mielellään vähän erilaista kuin mitä kaupoissa on tarjolla. esim. oikein näpsäkät lapaset ja kypärämyssyt varmaan tarttuis matkaan! :)

    VastaaPoista
  4. Ostaisin pari kestohedelmäpussia, jos vastaan tulisi. Siis niitä "valoverhomateriaalista" tehtyjä kevyitä pusseja, joista etiketti lähtee helposti irti. Meille kertyy valtavasti hedelmäpusseja, mutten ole saanut itse aikaiseksi ommella tuollaisia niitä korvaamaan.

    Jos lastenvaatteista puhutaan, niin voisin ostaa jotain pipo+kaulahuivi+lapaset -settejä vaikka fleecestä ommeltuina. Nimenomaan pojille tarkoitettuja malleja. Tytöille tarjontaa on muuallakin riittämiin.

    VastaaPoista
  5. Niin ja heijastimia ostan miltei aina, jos on kivan mallinen tarjolla :)

    VastaaPoista
  6. Vitsit kun asuiskin kohtuullisen matkan päässä, niin tulisin varmasti myyjäisostoksille.

    Minä en itse osta myyjäisistä leivonnaisia vaan etsin hieman erilaisempia käsitöitä ja tietty näin joulun alla lahjaksi sopivia juttuja. Tuo kypärämyssy näyttää oikein mainiolta myyjäistuotteelta, ihanaa vaihtelua tylsiin yksivärisiin valkoisiin, samoin pipot, just lapaset, kaulahuivit, tossut ja miksei ihan paidatkin ja tietty ihanaiset kissat ja muut pehmoötökät.
    Hinnat kannattaa olla helppoja tasarahoja ja tietty osta 3 kpl 15 eurolla tms. tarjous mukaan!

    Perla

    VastaaPoista
  7. Minä ostaisin tunikoita joita olet Mimolle tehnyt ja leggareita ja kypärämyssyjä ja ja ja
    Osaat tehdä kaikenlaista persoonallista ihanaa lapsille...Ei tartte olla jouluisia vaan muuten kivoja "lapsellisia" kankaita.

    VastaaPoista
  8. Pipoja, kaulureita, fleecetumppuja, ja myöskin isompien (4-7v.) kokoja. Voisin tulla ostoksille Stoaan ihan jo näidenkin takia jos sellaisia myisit ;).

    Tossutkin voisivat olla kivoja, mutta taitaisivat olla liian työläitä.

    - Johe

    VastaaPoista
  9. Tsau, myyjäisissä on kiva piipahtaa joulun alla.

    Käsitöistä puhuttaessa mä ostaisin villasukkia, lapasia. Pipoja, kypärämyssyjä (trikoo, fleece). Puolipotkareita,bodeja, liivareita. Ja mulle pitäisi olla isot koot sillä vauvakokoja miltei aina saatavissa.Kuosit ja sävyt pitäisi olla raikkaita ja erilaisia kuin muilla eli ei punaista ja sinistä.

    Jos leivot, niin muista päällikelmuun tekstata raaka-aineluettelo.Lapsille muffareita tyyliin heinähattu ja vilttitossu-sellaisia ufokoristeltuja, prinsessat ja prinssit tyyliin.
    Kannattaa erottua joukosta tarjonnalla.

    VastaaPoista
  10. Nuo kypärälakit olisivat ainakin myyviä, mutta sinun tekemät lapasetkin tekisivät varmasti kauppansa :)

    VastaaPoista
  11. Yhdyn edellisiin.

    Lisäksi kivoja olisi esim. ommellut muffinssit, jäätelöt, hedelmät tms. Päätyis varmaan meidän osotoslistalle. Oi, ja ne sun tekemät pehmot on ollu ihania!!

    t.mamirani

    VastaaPoista
  12. Samalla linjoilla kuin muutkin vastaajat, eli erillaisia kuin kaupassa, sitä minäkin myyjäisistä haen!
    Tuollaisen kypärämyssyn ostaisin heti. Samoin joku kiva tonttulakki toteutus uppois muhun.

    Jos ei lasten kamaa niin sellaista "alle 10 €:n kaverilahjaa", tyyliin heijastin, rintamerkki tms. olisi myös tarvetta löytää!

    VastaaPoista
  13. Milloin nämä myyjäiset on?? Voisin pyytää äitini (joka asuu lähellä) tulemaan sinne ja ostamaan sulta meille jotain kivaa! :)
    Ompele jotain nopeita juttuja, esim just noita kypärämyssyjä, trikoopaitoja, velourhousuja jne jne... lorupussit olisi kivoja myös! :)

    Mukavaa talvea!

    -vilmahilja

    VastaaPoista
  14. Minä ja ostan myyjäisistä sellaista mitä ei kaupasta saa. Pehmoheijastimia, pieniä pehmoleluja, maskotteja, pipoja, kaulaliinoja, kasseja, lorupusseja... Joulun (ja pääsiäisen) alla myös pöytäliinoja, tabletteja.

    Erilaisuus ja omaleimaisuus on aina hyvä myyntivaltti.

    VastaaPoista
  15. Mä menen kanssa joulumyyjäisiin myymään marraskussa Tammisaareen. Mulla mietinnässä kanssa että mitä teen...
    Tee niitä ihania pehmoja, tunikoita, kaulureita, leggareita ym.
    Itse ajattelin tehdä alle 20e maksavia tuotteita, pääasiassa alle 10e maksavia. Noita villapipoja vuorella, kasseja, joulusukkia, pieniä tumppuja, hernepusseja ym. Sekä aion leipoa jotain hyvää ja pakata kauniisti.

    VastaaPoista
  16. Samaa mieltä kuin edelliset eli leivonnaisia, villasukkia, lapasia, pipoja jne.

    VastaaPoista
  17. Hyviä ideoita olet saanut, olen samoilla linjoilla :) Itse etsin joulumyyjäisistä usein joululahjoja, mutta en todellakaan mitään joulukamaa vaan ihan normaaliin käyttöön. Just sellaisia jotain max 10 e maksavia pieniä juttuja, joita voi antaa ystävien lapsille tms. Pipot, kaulurit, kypärämyssyt, heijastimet, ruokalaput, esiliinat, miksei jotkut kivat legginsit, tossut, slipoverit, liivimekot/tunikat tms.
    - Tiitiäinen

    VastaaPoista
  18. Asusteet on helppoja ostettavia. Ihania kypärämyssyjä olet tehnyt, joten niitä ehdottomasti. Samoin muita hattuja, sun hatut on ihan ylivetoja, joten menisivät varmasti kuin kuumile kiville. Ja hyvältä nuo näyttää (vastaan samalla uudenpaankin bloggaukseesi). Tuo tähtikuvioinen on aivan ihana ja hyvin mielelläni itsekin ostaisin. Näin talvea ajatellen jokin paksumpi materiaali voisi olla hyvä. Heijastin on hyvä idea ehdottoamsti.

    VastaaPoista
  19. Heijastimet on hyvä idea,kaikki lastenvaaterintamalla kelpais meille,velour/froteehousua,kypärälakki ihan huippu.Muistanko nyt ihan väärin vai teitkö taannoin Mimolle nahkaiset tossut,sellaset kerhotossut?Sellasia vaikka parilla raidalla jos kuviot on hankalia/aikaavieviä tehdä.Varmaan menis kaupks jos myyjäisten kohderyhmää on lapsiperheet.Tohvelisankarin ym kerhotossut on tosi kivoja mutta kalliinpuoleisia.Ei silti estäny ostamasta niitä mut varmasti oisin ostanu made-by-mimon-mamma tossut jos tarjolla olis ollu ;)

    VastaaPoista