sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Sunnuntaikivaa!

Minulla oli tänään hauska päivä!

Pääsin vapaalle visailemaan ja vaikka joukkueemme ei ehkä loistanutkaan tällä kertaa mahtavalla espoo-helsinki fuusioälyllä niin vietin oikein veikeän hetken istuen rinnakkain toisen blogistin Ananan kanssa rupattelemassa kinkkisten kysymysten ohessa kaikea mitä kotiäidin hidas mieli ehti kielelle tuoda. :)

Aikaa oli ehdottomasti liian vähän ja palailemme asiaan vielä myöhemmin!

(sori siitä neumanista. :D )Tästä sitten suorin pikapäätöksellä leffan katsomaan UP korkeuksiin 3D pätkää koska minulla on tapana katsella elokuvissa myös piirrettyjä ja kun pääsee katsomaan originaalina niin avot!
Olipas pitkästä aikaa hienosti tehty ja hauska leffa sopivalla huumorilla ja kauniilla tarinalla!
Myös tietysti pixarin pikkuanimaatio ennen pätkää oli aivan ihana. :D
Suosittelen tätä ehdottomasti reippaasta kuusivuotiaasta alkaen kaikille tekari-ikään asti!

Tähän loppuun voin kertoa vielä että lapseni loisti taas tänään varhaiskypsyydellään...
Isimies kaatoi lasin ruokapöydässä ja mini-ihminen huusi: taatana!

Ei meillä oikeasti kiroilla niin paljoa.Nyt kyllä täytyy lopettaa sekin vähä.
Siinnä sitten siipan kanssa naamat mutkalla mietimme itkeäkö vai nauraa ettei tulisi ainakaan kannustettua moiseen.
Mimoskis ei kuitenkaan reagoinut sen kummempia vaan jatkoi siili pehmon syöttämistä ja laulettuaan :tiili tanteliiii-kertoi kuinka pullea massu siilillä on.

Että sellaista meillä tänään.

9 kommenttia:

 1. :D
  Meillä Oliver (5,5v) on jostain kumman syystä napannut kaikki kuulemansa kirosanat ja viljelee niitä välillä keskuudessamme.
  Meillä sit isoveikat huutaa, että "äitii! Oliver kiroili TAAS".
  En ymmärrä mistä se kaikki sanaiset varastonsa onkii, kun tosiaan veikat ei kiroile enkä minä (ainakaan usein). Isiltä varmaan kuullut tai kuunnellut korvat höröllä. ;D

  Täytyy tuo leffa pistää muistiin, jos veis pojat katsomaan.

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti liian vähän aikaa! En voi olettaa että vastausehdoitukseni otetaan vakavasti kun näppäränä mietin "sen Ville Valon" bändin nimeä =D

  Hmm, pikkuveljeni aikoinaan tiputti lasin je perään huikaksi "ai saatans perkele"... ja en ole ikinä kuullut että heillä kiroiltaisiin. Että älä ota vakavasti äläkä ainakaan syyllistä itseäsi... Kiroilun täytyy olla sisäsyntyistä ;)

  VastaaPoista
 3. Heh, kaikkea nuo pienet oppiikin. :D

  VastaaPoista
 4. Meilläkään ei ole kolme vanhinta koskaan kiroillut.Meillä vanhemmilla kyllä lipsahtelee joskus vaikka kuinka korvais "voi nakkimakkara" sanonnnalla niin ei se sillon tuu mieleen kun varpaansa lyö. Tässä onkin hyvä paikka kertoa meidän 4v tokaisu kesältä.

  Istuin lasten kanssa autossa marketin parkkipaikalla kun odotimme iskää kaupasta. Siinä odotellessamme annoin lapsille mansikoita. Nuorimmainen istui takapenkillä ja kärsimättämästi odotti mansikkaansa. Mansikan saatuaan totesi "Voi Vitt* minkä värinen mansikka"
  Piti oikeasti kelata hetken että mitä tuo pikku herra sanoi. Siinä se vaan pyöritti mansikkaa ja pisti lopulta suuhunsa. Isosiskot kuorossa kailotti että " X sanoi äiti ruman sanan. Kuulitko sää?"

  VastaaPoista
 5. Mä taas haluaisin mennä ton UP:n katsomaan, en kylläkään 3D:nä vaan ihan taviksena, ja luultavasti myös dubattuna kun koululaiset lähtis mukaan. Mut nähtiin tosta traileri joskus ja nauroin jo sille niin vedet silmissä että PAKKO mennä kattomaan :D

  VastaaPoista
 6. Eli Arton täytyy nyt lopettaaa kiroilu!!!
  Ja kyllähän aa niitä "sivistys-sanoja" viljelee aikas lahjakkaasti nykyään, ottaneeko ny sit takas kaiken sen mikä jäi ensimmäisen 16.vuoden aikana sanomatta?? Tiedä tuota :)
  Mukavaa alkanutaa viikkoa sinnepäin!
  -Anopinkokelas-Mummi-Äiti- :D

  VastaaPoista
 7. Moon kade visailusta kun en lähtenyt mukaan... Innolla odotan koska toi kiroilu tulee meille, kääks.

  VastaaPoista
 8. Kävin herkän 7v:n kanssa katsomassa tuo leffaan ja ainakin hänestä se oli aika pelottava.
  En siis suosittele kovin pienille tai herkille ainakaan 3D versiota. :( Aika vähän salista muutenkin kuului naurua eli ihan hyvä pätkä oli, mutta ei kovin hauska lapsista.

  VastaaPoista
 9. meille siili Santeri on tuttu muskarista, entäs teille?

  VastaaPoista