perjantai 11. joulukuuta 2009

Tänään
Iltoja!

mimo nukahti salamana meidän rymyttyä alkuilta ikeassa etsien seinäkaappia jota ei sitten löytynytkään.
Olisin halunnut keittiön seinälle mielellään lasiovisen kaksikerroksisen valkoisen tai mustan kaapin mutta kuten eput ikea sanoi njet njet.

Sen sijaan poimimme anringolle viimeisen! dalahäst vuoan ja muuta leivontakivaa ja itsellemme perushyllyjä ja pientä tilpehööriä.
Olisin melkein voinut haluta itsellenikin tuollaisen heppavuoan kun näin mielessäni mimon kaksivuotis kakun muokkautuvan yksisarviseksi mutta menköön nyt anrille kun tiedän hänen diggailevan vatia vielä enemmän. :D
Mimolle pukinkonttiin lähti ikeasta junarata.
En tiedä tykkääkö neiti radasta kun ei ole varsinainen autonainen niin ajattelin kokeilla.Ostetaan sitten oikeat briot jos neiti kovinkin innostuu.

Cemilja halusi luovuttaa mimolle lahjaksi oman vanhan muumiläppärinsä ja sen käärimme neidin toiveesta pikkusiskon pakettiin.
Mimoa tuskin haittaa ettei kone tule paketissa. :)

Joulukorttikuvasta olette olleet aikalailla samaa mieltä että kuva E olisi ihanin ja suloisin!

Mimo tosiaan ei nuku oikeasti kuvassa vaan omaa aikas hyvät näyttelijän kyvyt ja hämää hyvin katsojaa.
Varmaan se että suu on auki tekee sen aidon vaikutelman. :)
Itse tykkään kovasti c kuvasta ilmeen takia ja voin kuvitella hiukan isomman lapsen kuin mimo joka osaa jo jännittää ja odottaa joulua vuoroin hallitsevan odotuksen mainiosti ja vuoroin jännityksen purkautuvan ympäriämpäri. :)
Pitääkin varmaan harkita noista kahdesta kollaasikortin tekemistä!

ARVON PALKINTO TONTTULAKIN JA PIENIÄ YLLÄREITÄ HUOMENNA AAMULLA!!

Meidän onnetar kun koisaa jo pitkäksi venähtäneen reissun takia ja isimies on kotona niin myöhään että annan vielä matti myöhäisille tilaisuuden ehtiä mukaan. :D


Edit: Olen löytänyt paikan jonne haluan kun olen tarpeeksi riesa ja vanha asumaan yksin elämän ehtoopuolella! Karaokevanhainkoti!! :D
Ill keep rocking till the end!

2 kommenttia:

  1. Oooh, IHANAA!!! Kiitos niin paljon!
    Nyt saan sit leipoa dalaheppoja anopille. =)

    VastaaPoista
  2. ei ole totta - olin itsekkin vantaan iksussa miehen ja kahden pienimmän eli sagan ja empun kanssa perjantaina... hengailtiin siellä joskus 11-12 aikoihin.... (niin ja siis keskiviikkonahan näin teidät siellä itiksessä)

    VastaaPoista