maanantai 4. tammikuuta 2010

apuva

Nyt kaipailisin apuja!

Meidän mimo ei mahdu enää sen 92 toppahaalariin. :/

Lahkeet on ihan ok mutta selkämitta ottaa kiinni.

Mittasin että puku on aika snadia mallia että varmasti jonkun toisen merkin toppis menisi.
Neiti on noin 87-88cm pitkä.

Olisiko kellään vinkata noita aleja!?
Jos vaikka irtoais toppis sieltä.

Tai jos jollain on kotona turha 92 tai 98 haalari,joku sellainen normi,ettei mikään sähkönsininen niin minulle voi laittaa mailia ja tarjota sitä! :D

hannajuutilainen@gmail.com

12 kommenttia:

 1. Enpä ole asiantuntija antamaan vinkkejä, kun shoppailut ja kokemukset melko vähäiset. Pitäisi kait tietää sitä selkä-haara mittaa sekä raajojen. Mutta... Jesper Juniorista saanee nyt Motion's haalaria about 18e. Meillä keskimmäisellä ollut ja minusta ihan hyvä hintaansa nähden. Tosin melko leveää mallia, koot pitänevät kutinsa eivätkä ainakaan ole alakanttiin. Nuorimmaisellani on *Jonathanin 92 ja ihan reilu, kun tyttö lienee just 91-92.

  KappAhlissa katselin, että heidän se ns. parempi mallinsa (ProXtec) näytti kohtuu kapealta, mutta ei ollut tarjouksessa (tiedä muista liikkeistä, olin Vantaalla) eikä ollut kokoa. Veikkaan, että saattavat olla ihan nippa-nappakokoa.

  Stadiumissa en käynyt, mutta sieltä ostin alkutalvesta esikoiselle Everestin ja olen siihen tosi tyytyväinen (ainakin vielä). Pitkäraajaiselle 125 kaverille on nyt 122 haalari passeli. Eivätkä ole ihan älyleveitä. Halvempi maksanee nyt -50% jotain 40e ja kalliimpi 50e, jos niitä on.

  Muista ei paljoa kokemuksia. Tytöltä jätin Lassien Gtechin 92 jokunen aika sitten pois käytöstä. Menisi vielä justiinsa, mutta on jo toista talvea ryvetty. Ei sellaista kehtaa tarjota kelleen, vaikka ihan käyttökuntoinen onkin. Vaatii vaan pakkasille lisätoppausta...

  Itse muuten pohdin, että millaiset rukkaset pitäisi kylmänäppisen pikkutytön sormet lämpiminä... Olisikohan Ruskovillalla ohuita alustumppuja... vai pitäisikö hommata sellaiset jättirukkaset, jonne mahtuu alle tumppua ja ilmaa kerroksittain reippaasti...

  Hups! Tulipa pitkästi. Toivottavasti joku osaa antaa kunnolla vinkkejä tai haalarin ja saat suloisen Mimosen paketoitua :)


  Katri

  VastaaPoista
 2. http://www.oiidesign.se/search.php?catid=-2&prodid=966&colorid=1421

  tätä punaista mini rodinin haalaria on ainakin vielä jäljellä 92/98 kokoisena.

  VastaaPoista
 3. Voih...onpa neidillä pitkä selkä!
  Anton on varmaan jo sen 90cm pitkä ja sille menee 92cm haaarit tosi hyvin lopputalven...
  Toivottavasti löydät haalarin!
  Katson kirpparilta kans jos jotain tulis vastaan.

  VastaaPoista
 4. Täälläkin on jotain Reimatecin toppaa vielä kaapissa, kaksiosaisia, nimenomaan 92-96... mutta väri on melko sovinnainen muta-vaaleanpunainen... ;)

  VastaaPoista
 5. Mä voin suositella Minymon kokoa 92, on meidän poitsulle vielä tosi reilu vaikka pituutta se 86cm taitaa jo ollakin, selkämitassa on vielä hyvin varaa. Molo Kidsin samankokoinen haalari ei ole yhtä reilu, lahkeet on pidemmät, selkämitta lyhyempi.
  Valitettavasti meillä ei ole haalaria tarjota mutta toivottavasti neuvoista oli edes joku hyöty! =)

  VastaaPoista
 6. Jesper Juniorissa oli tosiaan paljon talvivaatteita alessa. Montaa hintaluokkaaa. Meille lähti Jonathanin haalari mukaan, hinta 59 e - 30%.

  Petra

  VastaaPoista
 7. Meillä on ylimääräinen Cirafin haalari, jota on muistaakseni vain sovitettu, koko 98. Myyn sen mielelläni pois. Väritys kirkkaanpunaista ja sinistä. Jos kiinnostaa niin mailaa petra_honkaranta@yahoo.com.

  VastaaPoista
 8. Citymarketissa oli puoleen hintaan pukuja.. Ainakin Lassieta, Travalle/Remu.

  VastaaPoista
 9. Meillä saman mittanen poika suunnilleen ja 92cm haalari (Ellos) jäämässä pieneksi..auts! Saa nähdä kuinka käy, pitääkö hommata joku toinen vai pitää tonkia olisko tuolla 98cm jääny isoveljeltä..

  VastaaPoista
 10. Meillä Mimoa 2 vkoa nuorempi, mutta aikas samoissa mitoissa (90cm tjtn) pyörivä neiti. Haalarit on Reimateciä kokoa 92 ja mahtuvat varmasti koko talven (alle mahtuu kaksikin villakerrosta..). Esim. 86 PolarnOpyret on pieni juuri selästä vaikka hihat ja lahkeet riittää. Varmaan 86 Ticketkin menisi, ainakin tutulla samankokoisella sellainen käytössä.

  VastaaPoista
 11. 2v12kk tytöllä on nyt käytössä 92cm ja iso 80cm ticket, alkutalvesta oli myös 86cm. ihan varalta on jokin 98cm veljen vanha, jos meinaa vielä kasvaa noista ohi :D
  oli siis ennen joulua mittauksella kotona jotain 88cm.. mutta pullea =)

  VastaaPoista
 12. Itiksen Halosella oli vielä tänään ihan hyvin haalareita (Reimatec alk. 90e, Remu vedenpitävä malli alk. 60e) alepros 20-30%. Enemmän kokoja ja värejä jäljellä kuin JJ:ssä. Reiman haalarit on sopineet malliltaan aina meidän pitkäselkäiselle hoikahkolle mutta pulleamassuiselle tytsälle.
  - Johe

  VastaaPoista