perjantai 15. tammikuuta 2010

Väsymys

Olen niin super väsynyt etten jaksaisi bloggailla mitään.

Omaa syytäni tietysti kun valvon pitkälle yön mutta mies on töistä kotona 23.00 ja ei kuitenkaan voi ihan heti rauhoittua.

Monilla on ollut huonoja kokemuksia mjuka tygerin kanssa.
Samoin minulla.
Odotin pakettiani 3.12 asti ja se saapui tänään schenkenin kyydillä 11.1 lähetetty paketti vaikka sieltä väitettiin aamupäivästä että ko.pakettia ei ole...
Myöskin mjuka tygerin vastailu mailehin on ollut surkeaa.
Selia by riikka blogin riikkaa sentään sai hiukan extrakankaita. (kade! :D )
Minä en saanut kuin omani ja niin vinoon leikattuina että puuttui reippaasti kymmenenkin senttiä...
Kokeillaan nyt vielä.
Miksi tämäkin ei vaan voisi toimia!
Ruotsi on tuossa jorpakon takana vaan.
Olisin soutamalla hakenut ne nopeammin...

Pussissa oli sateenkaariraidan ja muutaman muun lisäksi yksi metri musta-oranssia velouria ja mimolle siitä pöristin simppelin mekon.
Neiti poseeraa taas niin kuin haluaa. :D

Kiitokseni vielä anringolle joka piristi päivääni pienellä rupatteluhetkellä keskustassa!
Mimo kiittää norsusta. :)


Tässä muutama kuvatus:


19 kommenttia:

 1. Oon jo jonkin aikaa seurannut blogiasi. tykkään kovasti. Aivan ihania ompeluksia teet.

  VastaaPoista
 2. kiitos nelli :)

  ja muillekkin kommentoijille pahoittelut jos en muista aina kysymyksiinne kommentoida!
  Päivitän aina lennossa ja unohtelen mitä missäkin oli. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo tuolin puolien välistä kurksitus, kyllä tuollaisella irvistyksellä yhden äidin päivän pelastaa:)

  VastaaPoista
 4. Tuolin takana kuva on muikea.
  Ei kannata luovuttaa surkeiden toimittajien kanssa...

  VastaaPoista
 5. Minä sitten tykkään tuosta Mimon uudesta tukasta!

  VastaaPoista
 6. Mä oon samanlainen, valvon ja valvon, vaikka nyt ei ois ees pakko :D Siis kun en tilauksia tee, mutta nyt on sitten sun kanssa tullu sattuneesta syystä mailailtua paljonkin öisin ;) Ja unohdan myös aina mihin on kommentoitu ja kysytty, sitten jää vastaamatta.

  Ihania nuo Mimon ilmeet!

  Ja mitähän tuon mjukan kanssa tekis... plaah, nytkin blogissa kertoo, että aikoo lomailla perheen kanssa ja taas postitukset siirtyy.

  VastaaPoista
 7. Mä huomaan kanssa kukkuvani aivan liian myöhään ja taas aamulla väsyttää, mua ei ole lahjottu niin et pärjäisin 5-6 h unilla, peitevoidetta kuluu aamuisin että mustat silmänaluset saa ees harmaiksi!

  VastaaPoista
 8. Ihanainen lapsi on tuo teidän Mimo. Ja kiva mekko! Mulla ois kankaita tuolla, mutta en oo jaksanu/inspiroitunu tekemään mitään. Sitä myllymuksujen norsukangastakin taitaa olla yli kaksi metriä =D

  VastaaPoista
 9. hansu: se on kiva kangas se norsut! on vaan niin kallista että en oo raaskinu ostaa. :D

  VastaaPoista
 10. Moi,
  Juu metrin sain ylimääräistä, mutta toisaalta osa tilaamistani oli vääriä. Enää en jaksa laittaa mitään postia sinnepäin asiasta, kun ei siihen kuitenkaan saa vastausta ja kun rahoilleni vastineen sain niin olen tyytyväinen. Onneksi en ollut näistä tekemässä joululahjoja...tai valinnut värejä just johonkin tiettyyn hommaan.

  Kivan mekon teit!

  VastaaPoista
 11. Vai on muillakin ollut ongelmia tuon kanssa! Minäkin sain pakettini viime viikolla reilu kuukauden odottelun jälkeen, mutta vastaili kyllä nopsaan maileihin, ei tosin mitenkään ystävällisesti, vaan päinvastoin tylyyn sävyyn, vaikka itse kyselin oikein kohteliaasti (liiankin, palveluun nähden).
  Tilasin raitainterlockia 1,2 metriä. Sain 50 cm. Jee. Ja kuitenkin myyjä saa viesteillään tämän kuulostamaan minun syyltä, USKOMATONTA! Harmi vaan kun tämä on eka kangaskauppa ruotsissa johon olen törmännyt, jonka postikulut on kohtuulliset. Eli saa ihan pienenkin palan tilattua todellisilla postareilla (nyt tosin tilasin vinon pinon). Ja kankaat on ihania...
  Onko tämä Mjuka Tyger sama kuin Kameleont Design? Pitänee alkaa boikotoimaan... Sen verran ottaa päähän noin tyly palvelu, ei asiakaspalvelusta tietoakaan.

  VastaaPoista
 12. Mjuka tyger on sama kuin Kameleont Design.

  Minäkin olen saanut huonoa palvelua :-( Mutta olen oppinut sen, ettei kannata uskoa että kankaat tulevat nopeasti. Kestää aina melkein kuukauden, vähintään ... Tällä kertaa yllätyslahjani oli ekstra lasku! Ei missään helposti näkyvillä on ollut, että hän on muuttanut postikulusysteemiä. Aiemmin sain kankaat Ruotsin postimaksuilla. Tällä kertaa tulikin 141 kr ylimääräinen postikululasku (eräpäivä 17.1. ja kankaat tuli 15.1.). Eli semmoinen yllätys tuli minulle. Muit saivat 1 m kangasta ...

  VastaaPoista
 13. Aika uskomatonta palvelua!
  Tosi kivoja kuvia Mimosta taas.

  VastaaPoista
 14. Voi vitalis mitä säätöä! Siis mjuka tygerin kanssa. Myö tehtiin nyt tilaus jofotexille ja sieltä oli ollu tilaajalle tosi hyvää palvelua. Tosin... paketti on kuulema lähteny maanantaina postin mukaan, eikä vieläkään ole tullut (nyt lauantai). Ihmetyttää kovin, koska ite olen mm. Saksasta, Englannista tilannu ja ihan parissa päivässä on tullut! Nyt tilasin ite Traderan kautta vaatetta, katotaan kuin käy.

  Ihanan ihana tuo velourmekko! Himpun samaan tyyliin kuin miun Metsolalta tilaama raitavelour, siinä vaan tasaraidat, mutta raikas setti siitäkin tuli. Tuo ohkasilla raidoilla on kiva kun ei ole niin perinteine :)

  VastaaPoista
 15. mirka: jofotexillä minäkin saan nykyisin huippua palvelua kun yhden paketin kanssa oli aiemmin säätöä.Tarkistivat postarit halvemmiksi ja aina nykyisin vastaavat maileihin!
  jofotexi käyttää muistaakseni matkahuoltoa kuljetuksiin ja vika voi olla myös siellä!
  Kuulin jostain myöskin että ruotsin postilla on ongelmia.

  mjukan kanssa oli muutakin säätämistä mitä en nyt jaksa tässä luetellakkaan.
  Kuitenkin vaikka pitäjä on nyt julkaissut olevansa sairas jne emme me voi sitä tilaajina tietää. :/

  VastaaPoista
 16. Ja vielä sen verran, että jos putiikin ainut pitäjä on sairas eikä saa tuuraajaa niin eikös kannattais laittaa putiikki kiinni siks aikaa tai automaattinen viesti tilaajille. Mutta eipä tämä meidän pohtiminen asiaa auta.

  VastaaPoista
 17. Oli kiva nähdä ja niin ihanaa että Mimo tykkäsi värkkäästä norsustaan. =)

  VastaaPoista