torstai 11. helmikuuta 2010

Pipiläinen

Äidin reipas rinsessa halusi äsken mennä pulinoitta itse petiin.
Syykin siihen on.
Mimo on kipeänä. :(

Meillä ei ole hammaskuumeilua lukuunottamatta ollut kuin yhden päivän kuumeita ja pieniä nuhia ja olemme siis sairastaneet verrattain vähän kahden ensimmäisen vuoden aikana.
Onkin ihan super surkuisaa kun pieni sitten on kipeänä.
Mimosa itsekkin tietää olevansa pipinä ja halusi lääkettä.
Sitä jouduin hakemaan naapurista kun meillä on tosiaan ollut niin vähän tarvetta että supot mm olivat menneet vanhaksi.

Odottelen mikähän tauti on luvassa.
Ainakin tänään on kuultu monta kertaa että johonkin koskee.
Jalkaan,päähän,korvaan,otsaan...
Näistä ei nyt vielä voi päätellä mitään ja diagnosoidaan taas aamulla neidin olon mukaan.Toivotaan nyt ainakin ettei se possunuhan uusi aalto ala meiltä. :(


Näin pirteänä oltiin aamupäivästä lakin sovituksessa.


Mitäs niitä tauteja on nyt liikkeellä osaako joku sanoa?

15 kommenttia:

 1. Paranemisia suloiselle Mimolle! RS-virusta ja Norovirusta on ainakin liikkeellä.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tyttö aloitti oksentamisen eilen illalla myöhään ja yöllä useaan kertaan. Toivotaan ettei oksutautia teillä kuitenkaan :)

  Aivan ihanat huput ja suloinen tyttö ♥

  VastaaPoista
 3. anis: no voi höh :(
  toivottavasti tyttönen paranee nopeasti!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin sairastetaan :(
  Leksun seinässä luki: parvorokkoa, vesirokkoa, oksennustautia ja mitäköhän se neljäs oli. Niin ja oksennustautia.

  VastaaPoista
 5. Voi,se on tosi kurjaa kun pieni sairastaa :(
  Meillä on oltu 2 viikkoa sairaana.Ensin yskäräkää kuumeella ja korvatulehduksella,ja siihen perään sitten sitä oksutautia,että semmoisia ainaskin liikkeellä.
  Paranemisia!
  -fiona

  VastaaPoista
 6. Voi ei, toivottavasti paranee pian. Söpöt huput!

  VastaaPoista
 7. yskä-räkää ja pientä lämpöä kera kurkunpääntulehduksen täällä. meidän helsinkiläisessä päiväkotiryhmässä samaa taudinkuvaa kuulema monella, koko viikko on sairastettu (su:na alkoi eikä loppua näy...). ja meilläkin kolmeen ikävuoteen vasta toka yhtä päivää kauemmin kestänyt tauti! pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 8. Voi toista! Ihan vinkkinä ja sairaanhoitajana sanon, että jos menette ihan lääkäriin asti niin pyydä ihmeessä resepti Pronaxen nimisestä kipulääkkeestä ;) Hyvä cocktail normi suppojen kanssa....jos ihan kunnolla tulee kipeäksi.

  Toivottavasti ei possua ja paranette pian!!

  VastaaPoista
 9. Puklutauti kävi meillä jo,nyt ollaan flunssassa,RS-virusta kai ainakin flunssapöpöistä liikkeellä.Joko sitä possua pitää taas pelätä??

  VastaaPoista
 10. Voi rassua. Komppaan Prinsessatrioa,Pronaxen on ihan ykköslääke.

  VastaaPoista
 11. Ihanat myssyt olet tehnyt!
  Kurjuus noita tauteja, mutta anna toki kuumelääkkeeksi nestemäistä Panadolia tai Pamol F:ää. Suppomuodossa sitä ei enää lainkaan suositella. Annostelu on sinne päin ja imeytymisetäkään ei ole takeita. Lastensairaalassa annetaan vallan suun kautta lääkkeet, myös vastasyntyneille. Eikä se lapsestakaan mikään kiva tapa ole saada lääkettä.

  Tsemppiä ja kiitos huippu blogista! Tätä olen jo pitkään seuraillut vaikka en jälkiä olekaan jättänyt aiemmin.

  T:3 lapsen äiti Järvenpäästä

  VastaaPoista
 12. Oksuoksuoksennustauti on kova sana tähän aikaan vuodesta... Ei tarvii ku facebookkia vilkasta nii joka toisella joku ykätautipäivitys :( yök.

  VastaaPoista
 13. Pikaista paranemista! Meilläpäin (tosin teille on matkaa satoja kilometrejä) on ollut mahatautia (noro) ja vesirokkoa, ilmeisesti molempia löytyy tällä hetkellä ympäri Suomen

  VastaaPoista
 14. Toivottavasti Mimo on jo parantunut eikä tauti yltynyt!Meillä ei pojalle ikinä ole korvatulehduksen yhteydessä kun on ollut kuumetta niin kirjotettu tuota pronaxenia.Ja korvatulehduksia on ollut paljon!Nyt kun oli pitkän pitkän tauon jälkeen korvatulehdus lääkäri kirjoitti heti sitä ja ihan huippu tuote:) Tavallisilla kuumelääkkeillä kuume ei paljon laske mutta tuolla laskee! Onneksi sitä on nyt varastossa kun talossa uusi korvatulehduspotilas.Ikää 7kk ja takana 2korvatulehdusta. Meillä päin on liikkeellä ainakin oksutautia.

  VastaaPoista