perjantai 5. maaliskuuta 2010

Kyselyä!

Iltoja!

Täällä kyselisin taas ystävän puolesta mielipidettänne tälläisestä printti-ideasta!
Antakaas tulla kaikki mitä mieleen putkahtaa sensuroimatta! :D




Mitä on kuvassa?
Mitä mieltä väreistä?

Kuvan koko on 2cm.

Sanaiset arkut auki! :D

36 kommenttia:

  1. Mun mielestä toi on todella kiva. Tietty sit vaan et missä mittakaavassa. Jos esim paitaan tulee todella pientä printtiä niin se ei näytä kivalta. Tuo varmaan olisi paras isona selkänä kuviona, vähän niinkun marimekon kankaat.

    VastaaPoista
  2. Ensin tuli mieleen piippu :), mutta tarkemmin katseltuani olen sitä mieltä että norsujahan ne on.

    t:Tiina

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä minäkin Tiinan kanssa: kaukaa katsottuna piippu ja läheltä ronsu. Väri on oikein passeli.

    VastaaPoista
  4. Mäkin vilkaisin, ett piippu. Oikein piti tihrustaa ett mitä siinä on. Aika hauska.Ei ole meidän värejä, liian taitettuja mutta muille hyvä.

    VastaaPoista
  5. Norsuja! Vieläpä aivan ihanasti piirrettyjä ja kokonaisuus on erilainen kuin olen nähnyt. Mutta erilaisia norsukankaita on jo aika paljon..

    Värit on aika syksyiset minusta.

    VastaaPoista
  6. tätähän minä voisin vaikka itse pitää! ihania ronsuja :o)

    VastaaPoista
  7. Norsuja. Mutta liian pieniä, rupeaa silmissä viliseen. Semmoisina isompina voisi olla kiva. Mutta väri ei iske yhtään. Valkoisella/ vaalealla pohjalla isoina norsuina olisi mun mieleen =)

    VastaaPoista
  8. Ihan selvästi norsuja.

    Suloinen norsu, ihana silmä. Mutta mun mielestä kuviopintana levoton. Jotenkin vähän täyteen ahdetun oloinen. En yleensä pidä keltaisesta, tämäkään ei ole poikkeus.

    VastaaPoista
  9. Norsujahan siellä. Vaikka ihan ensimmäisellä vilkaisulla katsoin, että olis formula-autoja ylhäältä päin kuvattuna :)

    Kiva printti, mutta tosiaan isompana. Muuten saattais olla sekasotkun näköinen. Väri on mun mieleeni!

    VastaaPoista
  10. Liian oriental-tyylinen mun makuun, ja väritkään ei oikein oo mieleen. Norsut sinäänsä on ihan jees, vaikka niitä tosiaan on jo aika paljon liikkeellä. Joku muu eläin ois vaihteeksi kiva...vaikka koira.

    VastaaPoista
  11. no en kyllä tykkäis... suoraan sanottuna musta noi näyttää ihan huonosti piirretyiltä käsiltä, toisaalta piipuilta ja ehkä tuurilla norsuilta. ja värikään ei miellytä kyl.
    en laittais mun lapsille tollasia vaatteita.

    VastaaPoista
  12. Tulee mieleen -70 luvun black horset enkä värinä tykkää yhtään. Näyttää enemmän kädeltä vääristyneen peukun kera ja jotain kaksimielistäkin tossa mun silmään on :D

    VastaaPoista
  13. Ennenkuin luin NORSUn muista kommenteista, ajattelin kuvassa olevan tyyliteltyjä JOUTSENIA. Mitähän sekin kertoo minusta?

    Kangas ei miellyttäisi minua vaatteissa eikä sisustuksessa.

    VastaaPoista
  14. Ensi katsomalla näyttävät piipuilta. Tarkemmin kun katsoo, niin norsuja. Kuten Marita totesi, niin ehkä vähän "levoton" kuosi. Mutta ihan pirtsakka.

    VastaaPoista
  15. Mäkin ensin katoin et mitä kuva esittää, eka tuli mieleen piippu ja vasta sitten norsu.

    JA värissäkin jokin mättää. Ei ehkä minun mieleinen kangas.

    Mutta pakko nyt kirjottaa kun mikä on ihmisillä ettei kehtaa omalla nimellään kirjoittaa "negatiivistä" kommenttia, vaan pitää ihan anonyyminä kirjoittaa..

    VastaaPoista
  16. En pidä, jotenkin "sairas" kuvio, ei tule hyvälle tuulelle kun katsoo.

    VastaaPoista
  17. Piippu :S Väri ja kuosi on vähän tunkkainen yhdistelmä. Toimisto valkoisella pohjalla paremmin, kuosi vähän isompana ja ronsut kauempana toisistaan?

    VastaaPoista
  18. On kyllä hieman levottoman oloinen...

    VastaaPoista
  19. sehän on selvä snoopy
    :D

    VastaaPoista
  20. Piipuksi minäkin ensin katsoin, norsut hahmottui kuntarkasti katsoin.

    Hieman liian täyteen ahdettu ja itämainen kuosi makuuni. Keltainen joo, ornssi ei.

    VastaaPoista
  21. Minä luulin, että joutsenia, kuten joku muukin oli luullut. Sitten luin kommentteja ja kun monessa luki norsu, piti alkaa tarkemmin katselemaan ja sain minäkin niistä sitten norsun :D

    Minustakin ehkä vähän levoton kuosi ja jos on niin pieniä kuvia, niin se tekee kyllä levottomaksi - minun silmille.

    VastaaPoista
  22. Kuva oli aluksi epäselvä,mutta hetken kun katsoi niin ronsujahan ne.Kiva printti mutta ei noin tiheenä. Värikin on kiva!

    VastaaPoista
  23. ensin ei tajua mitä, sit näyttää nirppanokkaisilta norsuilta :D

    VastaaPoista
  24. En tykkää yhtään sorry!

    VastaaPoista
  25. Eikös noi norsuja ole. Kiva kuva mut en ehkä laittais niitä noin vierekkäin. Asettelisin ehkä eri tavalla. Ja oranssi ei kuulu mun lempiväreihin. Jos norsut ois vaikka liloja ni olis jo paaaljon parempi :)

    VastaaPoista
  26. Minun silmään kyllä heti ilmesty norsujen kuvia. Väri on ihanan pirteä. Minunkin mielestäni tosin ehkä liian "täynnä". Voisin pitää kovastikin jos vaikka jossain paidassa olisi 2 tuollaista norsua.. siis yksi pari.

    VastaaPoista
  27. Piippu mullekin tuli ekana mieleen, kyllä ihan pian siitä sitten näin norsun. Mun mielestä liian lomittain noi kuviot, kuviosta tulee myös kovin aaltomainen noin. Norsu itsessään on sympaattisen näköinen, valitettavasti ei pääse oikein esille tässä. Tästä kankaasta en tilaisi lapsilleni vaatteita.

    VastaaPoista
  28. Minä en tykkää,liian levoton mielestäni,eikä nuo väritkään nappaa!

    VastaaPoista
  29. Norsujahan ne, kun läheltä katsoo, kauempaa sekamelska, josta ei ota tolkkua. Tylsähköt värit. Ei lähtis meidän kaappiin.

    VastaaPoista
  30. Kuvio voisi toimia paremmin, jos norsun ympärillä on enemmän tilaa. Tai jos kaikki olisivat oikein päin tai reilusti vinksin vonksin. Ehkä voisi myös vähän selkeyttää norsua, vaikkapa lihottaa?

    VastaaPoista
  31. Hei, mäkin katsoin eka että on piippuja. Silmät vilistää kuviossa joka tosiaan sitten paljastuikin ilmeisesti Norsuksi. Hei tosta tulee vähän mieleeni myös flyygeli... -Tiina

    VastaaPoista
  32. Ei tulisi meillekään tästä vaatteita. Kärsivän näköisiä norsuja tai käsiä, joissa peukalot ylös ja alas? Tykkään keltaisesta, mutta tuo väriyhdistelmäkään ei ole hyvä. Tämä kuosi tarvitsisi vielä kehittelyä!

    VastaaPoista
  33. Ensin katjoin, että piippuja, toisella silmäyksellä oli selkeästi norsuja.

    Nyt luen, mitä muut ovat sanoneet. :)

    VastaaPoista
  34. Tykkään väriyhdistelmästä mahottomasti! Jos laittais norsut hieman kauemmaksi toisistaan, lähtis varmaan himppu levottomuutta pois. Ei hassumpi

    VastaaPoista
  35. mulle tuli mieleen se nenäsarvikuono. väristä tyykkään :)

    VastaaPoista