torstai 15. huhtikuuta 2010

Etsitään!

OTTAISITTEKO VOITTANEET MINUUN YHTEYTTÄ!
hannajuutilainen@gmail.com
Anonyymi kirjoitti...

Oih ja voih, siksi että tämä viikko on ollut todella raskas. Seuraan aina näitä blogeja mutta omaa en ole ikinä ehtinyt aloittaa. Tällä hetkellä olen kotona oksennustaudissa olevan tyttömme kanssa (2,5v) ja maanantai alkoi niin että kuukauden vanha automme meni rikki ja joutuu olemaan huollossa yli viikon! Tuohon autoon on satsattu vuoden säästömme ja kesälomarahamme joten harmittaa todella paljon. Nämä ihanat vaatteet piristäisi todella mieltämme, vaikka toki olemme kiitollisia ihan vain tästä kaikesta hyvästä mitä meillä silti on ja siitä että saan hetken lepoa lukemalla näitä ihania blogeja:)
t. Anne-MariaMyrmeli kirjoitti...

Ykkössetti olisi ehdottomasti must meidän pojalle!
Tähti tuntuu olevan hitti meillä(kin) ja nuo vaatteet ovat vaan niin parhaat päällä!

Meiltä vaatesetti saisi erittäin rakastavan kodin. Rajua rakkautta, mutta kestävää ja ehdotonta, kuten noiden lasten rakkaus usein on!
Satu kirjoitti...

Ihanaa Novaa ja arvontaa!
Meillä ei ole vielä koskaan ollut Novan vaatteita, mutta ihasteltu niitä ollaan moneen moneen kertaan. Meillä olisi varmasti käyttöä kaikilla seteillä ja pipoilla. Poikien setit menisi käyttöön saman tien ja tyttöjen setit olisi sopivia vuoden kuluttua :) Toivottavasti onni suosisi meitä kerrankin näin ihanassa arvonnassa!

..ja sitten ne perustelut!

Meille tarvitaan Novaa,
kun se on vaan niin somaa,
täytyyhän pojalla olla staaria,
niin harmittaa jopa vaaria,
ettei löydy vaarin koossa novaa,
jotta vois hurmata mummua omaa.

2 kommenttia:

  1. Meiliä laitettu eilen sinulle päin tuosta viimeisestä kommentista :)

    VastaaPoista
  2. Iiks, ihanaa, mä laitan sulle heti meiliä. Ei ole ollut aikaa käydä täällä edes viime viikkona, auton hajoaminen oli vain alkusoittoa ja uusi koettelemus sai sen valitukset tuntumaan ihan vähäpätöisiltä...
    t. Anne-Maria

    VastaaPoista