torstai 20. toukokuuta 2010

Joet

En muista missä välissä Vilkkumaan Maija pyöräytty tämän uuden lätyn -Kunnes joet muuttaa suuntaa mutta tänään otin asiakseni kuunnella levyä ajatuksen kanssa.

Taustalla soitettuna levy on toiminut jo jonkun aikaa koska mielestäni perus-maijamainen reipas poljento on hyvin esillä tällä levyllä ja dikkaan tyylistään juuri niiden oikein melodisten kunnon kertosäkeellisten rallien takia.

Yleisesti inhoan kaikkia vikiseviä ja ruikuttavia nais-artisteja.
En ole vielä löytänyt hetkeä jolloin haluaisin kuunnella viisuja joissa kaikilla on ikävä ja menee huonosti ja sielua korventaa.

Siksi sanon että Maija on kiva ja tämä on hyvä levy.
Jo toisessa kipaleessa käsketään painua helvettiin jos ei kelpaa. :)

Tuubista voi vilkaista uuden levyn ensimmäisen singlen videon.

5 kommenttia:

 1. Minä tykkäsin aiemmin Vilkkumaasta mutta luettuani hiljattain jutun jossa ko. rouva haukkui kaikkia parikymppisiä päätin että tämä parikymppinen on sitten entinen fani.

  VastaaPoista
 2. Mä olen huomenna menossa Vilkkumaan keikalle Tavastialle ja uusi levykin löytyy! Ilmestyi muuten huhtikuun lopulla. Maija on kyllä yks parhaimmista sanottajista ikinä! ;D

  VastaaPoista
 3. Maija on ihan paras!! Kuuntelen sitä aina silloin, kun ahdistaa olla korrekti ja hillitty ;)!

  T:T

  VastaaPoista
 4. Ai että mä rakastan tota Maijaa <3 se on niin ihanan angstinen tyyppi. ja rohee ääni. Lyriikoista ei varmaan tarvii ees sanoo mitään. Tai siis lähinnä niiden nerokkuudesta.

  Pakko saada kyllä toi levy.

  VastaaPoista
 5. Täällä myös maijaa fanitetaan.Just niin rouheeta menoa ja niin helmee korville!Miten arvonnan laita on?

  t.Mamamama

  VastaaPoista