lauantai 5. kesäkuuta 2010

IltapalallaTässä on meidän keittiötä.
Meiltä puuttuu sieltä vielä pöytä ja tuolit.
En tiedä yhtään millaiset haluaisin.
Varmaan jotain valkoista ja puuta tämän keittiön kaappien mukaan.
Tuohon takanurkkaan missä nyt on roskiin ja varastoon menevää mahtuu noin 4-6 hengen pöytä.


Tällä hetkellä vedämme pystybaaria keittiössä tai syöpöttelemme olkkarin pöydällä.
Hyvin se on näinkin sujunut. :)


Anonyymi-aatu oli kiinnostunut miten jaamme lapsenhoitoa eksän kanssa.
Tällä hetkellä niin että minä hoidan.
Arto kun tekee vuorotyötä ja jne jne on tällä hetkellä fiksuinta että arto käy meillä ja ottaa mimoa sitten omaan kotiinsa kun mimolle on siellä jotain ja se alkaa tuntua luonnolliselta.
Meillä on edelleen tosi hyvät välit ja juttelemme lähes päivittäin.
Ensiviikolla arto tulee meille yökylään. :)

4 kommenttia:

 1. Olen blogiasi lukenut jo jonkun kuukauden ja ihaillut ompeluksiasi. Ihana kuulla että elätte eksän kanssa sovussa :) Varmasti helpottaa edes vähän, muuten raskaassa elämänvaiheessa. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä ja jaksamista!!!!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää teidän uusi koti! Kaikki ajallaan ja omalla painollaan. Mekin saamme naapuriksi eronneen äidin ja kertoi, että hirveä show, ennen kuin avioeron kaikki lapsiin liittyvä on selvää :((. Yksi eronnut kollega sanoi, että on eksän kanssa hyvä kaveri avioeron jälkeen vaikka liittona ei toiminut - lapsen kannalta tärkeä asia!

  VastaaPoista
 3. Älyttömän hyvä että sinulla ja eksälläsi on hyvät välit ja voitte olla yhdessä, vaikkette parisuhteessa enää olekaan. Aikoinaan sanoin omalle eksälleni että ystävälle on helpompi antaa anteeksi kuin kumppanille. Eksällä meni tovi tajuta mitä sanoin, nykyään olemme hyviä ystäviä.

  Paljon voimia arkeen!

  VastaaPoista
 4. Mukava kuulla, että asiat Mimon isän kanssa sujuvat! Pitkäänhan asioiden asettuminen varmasti vie, mutat tunnutte päässeen hyvään alkuun!

  VastaaPoista