perjantai 30. heinäkuuta 2010

Makuupussukoita
Talvivauva tarvitsee tietysti makuupussin.

Himoitsen näitä Elodie detailsin pussukoita!

Myös Lodgerilla on ihania!

Kyselenkin nyt käyttäjäkokemuksia!

Ovatko olleet kuinka pitkäikäisiä?
Voiko tuolla ylimmällä lodgerin shelterillä oikeasti kantaa ketään?
Arvosteluja otetaan vastaan! :)
(Samoin nurkissa pyöriviä pussukoita kohtuulliseen hintaan! )

13 kommenttia:

 1. Meillä oli toi Shelter. Jäi täysin kokonaan käyttämättä ja melkein heti myytiin pois. Vauvaa ei saatu sinne järkevään asentoon. Liekö vika meissä, mutta ei siis toiminut meillä.

  VastaaPoista
 2. Minä jo ekasta kuvasta ajattelin, että sinä olet ryhtynyt seuraavaksi valmistamaan tällaisia kaupalliseen tarkoitukseen.

  Elodien makuupussit on kivannäköisiä. Käyttökokemuksia ei tosin niistä ole. Äitiyspakkauksen makuupussia käytettiin sen verran kuin yleensäkin makuupussia käytettiin, eli tosi vähän.

  VastaaPoista
 3. Meillä on Lodger Bunker ja oli viimetalvena ahkerassa käytössä (tyttö 10/09) turvaistuimessa. Se oli kätevä, kun sai vaatettaa kevyemmin kauppareissuja ja kyläilyjä varten. Käytimme Bunkerin pääliosaa, joka on fleeceä, vuoren otimme pois, se tuntui liian paksulta autoon. Rattaissa olis varmaan mennyt (ja tulee ensi talvena menemään) hyvin.

  Lodger bunker on isokokoinen ja siksi myös pitkäikäinen. Samalla koin ison koon myös haitaksi, kun kapaloin sitä pienen vauvan ympärille kovimmilla pakkasilla, eikä siksi ehkä kätevin vaihtoehto autoon.

  Tykkään silti.

  VastaaPoista
 4. Mä tykkäsin myös Lodger bungerista. Alkuun oli kaukalossa ja vaunuissa molemmissa. Äp:n pussi jäi tosi vähälle käytölle. Ja on pitkäikäinen, poju nukkui vielä keväällä tuossa sujuvasti tai niin kauan kun ratasunet yleensä maistui. Koon koin hankalana ainoastaan, kun oli kaukalossa ja se ylimääräinen roikkui ulkopuolella ja sai asetella autoon :D Meiltä siis löytyy tommoinen ylimääräisenä, mutta on sininen niin et taida huolia :D

  VastaaPoista
 5. Just myin pois ton meidän Lodger Wrapper Fleecen. Ostin sen neidille, muttaei tullut käytettyä oikeastaan yhtään. Meillä tosin syy oli että kesävauvalle oli aivan liian kuuma ja kun sen aika olisi tullut niin neiti siirtyi jo pois kopasta. AIvan ihana se kuitenkin oli ja kovasti seuraavaa toivon talvivauvaksi : D

  Lodgerin shelteri meiltä myös löytyi (ihan saman värisenä kun tuo kuvassa oleva : D) Ja se myös uutena myytiin pois. Turvakaukalossa toimi, tosin sinnekin oli vähän vaikea saada vauva sisään. Siinä EI onnistuttu kertaakaan kantamaan niin että Venla ei olisi kiukutellut. Järkevään asentoon ei vauvaa sinne saa tai ei ainakaan me saatu.

  VastaaPoista
 6. Lodgeri ei oo hyvä kantoon, kokemus!

  VastaaPoista
 7. Kantamiseen toi Lodger ei mun mielestä ollut hyvä. Eikä tyttö viihtynyt siinä.
  Mutta turvakaukalossa oli loistava! Käytetiinkin sitä kaukalossa lähes päivittän :)

  VastaaPoista
 8. Meillä on tuo bunker käytössä vaunuissa. Olin sitä alunperin ajatellut autokäyttöön, mutta kiinteisiin vöihin (meillä on olkavyö ja kyljestä tuleva vyö kiinni toisissansa lukon kohdalta) sitä ei saa laitettua. Miinuksena vielä, että kovilla pakkasilla pelkkä fleece jalkojen päällä tuntui liian kylmältä, se lämpimämpi osa bunkeria kun ei jalkojen päälle yllä. Sitten taas toisaalta sen saa kivasti kiristettyä pään yltä sopivan kokoiseksi. kuosi oli kuitenkin niin mahtava että oli pakko saada se :)
  Lulu

  VastaaPoista
 9. Kaikki pussukat ovat tosi suloisia!

  Aiheen vierestä: Sitten kun tyttösi on isompi eikä enää mahdu noihin, niin tee niin kuin me. Tein äitiyspakkauksen makuupussiin isot napinlävet ja pujottelin vaunujen hihnat niistä läpi. Hihnat sai kiinni pussin sisään. Isompikin lapsi pysyi lämpimänä pussin sisällä. Makuupussin ostin kirpparilta, kun en omaa siistiä pussia raaskinut tuohon tarkoitukseen käyttää.

  VastaaPoista
 10. Mikään ei voita Joutsenen untuvamakuupussia, sinne villaa sisälle ja mikään pakkanen ei palelluta beibiä! Koskaan ei meillä ole kumpikaan pojista ollut a) kylmissään, tai b) hikinen kun on ollut ruskovillat untuvapussin sisällä.
  Ja nyt isompana meillä on elodien harmaa pussi, ja tykkään tosi kovin!
  Taija

  VastaaPoista
 11. tein kanssa turvakaukaloon+syksyksi äpmakuupussista =) talvella vannon ticketin pitkän untuvapussin nimeen, 116cm muistaakseni pituutta että käy vaikka makuupussiksi sitten kun ratasikä on ohi

  VastaaPoista
 12. lodger shelter oli ihan hirvee.

  VastaaPoista
 13. hei. vielä Lodgerin shelteristä... meillä oli ihan fleecemallinen ja oli viime talven superpakksissa autokaukalossa ihan ykkönen... Moms oli kyllä aika mini, ja tosi helposti otti vilun..
  ei tarvinut niin älyttömän monia kerroksia pukea, eikä miettiä auton lämpöä kun mentiin, sai myös kesken matkan himpun auki, jos autossa lämpö ehti nousta... meillä ei ollut autopaikkaa, ja siksi oli ainakin meillä tosi hyvä. Muutamaan otteeseen kannettiin neitiä hetki kauppareissulla tms kun meni hermo kaukalossa, ja tuossa kantaessa kyllä siksi hetkiseksi meillä rauhoittui, vaikkei mikään hyvä kantosysteemiksi olekaan...
  nyt himoitsen talveksi tuota bunkeria, mutta saas nähdä kuinka käy, on niin suolaisen hintainen että..

  VastaaPoista