maanantai 27. syyskuuta 2010

Kun kaikki asiat pitää saada selvitettyä! :)


hanna juutilainen-> molo

tarkemmat tiedot 24. syyskuuta (3 päivää sitten)

Hi you folks at Molo Kids! :)

Im a finnish mom of three and we really like your brands clothes and style.

This is propably the most weirdest mail you have ever recived but i have to ask this just so i can have a peace of mind and i can tell my husband and bunch of other men to shut up and just respect the job we moms do for clothing our kids with love and passion. :)

Where does the name Molo come from??

Cos in finland Molo is one nickname for a male genital! and that causes much eye rolling and giggles from men in mine and in my friends life. :)

When picking your wonderfull clothes for my kids my husband actually askes that i have to think about the fact that first grader can propably read the brand from friends chest and that might cause comical or embarassing moments.

Dont get this mail wrong! :)

Im just in a quest of searching the right answer for daddy'o's to suck it in and let our kids run wild and free with Molo (clothes) swaying in the wind!


Best regards: Hanna Juutilainen from finland :)


___________________________________________________________________________________

Hi Hanna,Thank you for your e-mail – it think this is the most funny mail I got for a long time!Funny our agents from Finland has never mentioned that before.The name molo is a part of two names. MOgens and Louise. This is the name of the two persons who started the company 7 years ago. Now it is only owned by Mogens and Louise started her own company 3 years ago.So I am sorry to let you know that our story of the name molo is not as “colourful” as your version of moloJHave a nice day.mange molo hilsner | best molo regards,

Gitte Houborg

customer service manager


____________________________________________________________________________________(kirjoitusvirheistä en jaksa huolia,mutta nyt se on ainakin selvitetty! :)
Ill thank molo kids for restoring my peace of mind!)SUOMENNOS:


Hei te porukat siellä Molo Kidsillä! :)

Olen suomalainen kolmen lapsen äiti ja pidän kovasti merkkinne vaatteista ja tyylistä!

Tämä on luultavasti oudoin maili minkä olette koskaan saaneet mutta minun täytyy nyt kysyä tätä että saan itselleni rauhan ja kerrottua miehelleni ja joukolle muita miehiä pitää naamansa kiinni ja vain kunnioittaa tätä työtä minkä me äidit teemme pukiessamme lapsiamme rakkaudella ja intohimolla.

Mistä tulee nimi Molo??

Koska suomessa Molo on lempinimi miehen genitaaleille! aiheuttaa se silmien pyörittelyä ja kikattelua mieheltäni ja ystävieni vastaavilta.

Kun valitsen ihania vaatteitanne lapsilleni miehini pyytää minua miettimään faktaa että jopa ekaluokkalainen voi osata lukea kaverin rinnuksista tuotemerkin Molo ja tämä voi aiheuttaa koomisia tai noloja hetkiä.

Älkää ymmärtäkö tätä mailia väärin! :)

Olen vain missiolla etsimässä oikeaa vastausta kertoakseni isukeille että voivat pitää mielipiteensä ja antaa lastemme Molojen (vaatteiden) heilua tuulessa villinä ja vapaana!

Parahin terveisin : hanna juutilainen

-----------------------------------------------------------------------------------


Hei hanna!

Kiitos mailistasi!
Tämä oli varmaankin hauskin maili aikoihin!

Hassua että suomalaiset agenttimme eivät ole asiaa koskaan maininneet!

Molo tulee kahdesta nimestä. Mogens ja louise.Nämä ovat niiden kahden perustajan nimet jotka perustivat molo kidsin 7 vuotta sitten.Nyt firman omistaa vain mogens ja louisella on ollut oma jo kolmisen vuotta.

Olen pahoillani ettei tarinamme ole niin kirjava kuin sinun versiosi Molosta!

Oikein hauskaa päivää!

Molo kids

41 kommenttia:

 1. Ja en jaksanut selittää ihmissuhteitani niin husband kelvatkoon. :)

  JOS JOKU KAIPAA SUOMENNOKSIA NIIN HIHKAISKAA!!

  VastaaPoista
 2. Olisin kyllä luullut, että siellä päässä oltaisiin oltu enemmän huvittuneita tai jotain asian tultua ilmi! Hieman vaisu vastaanotto mielestäni :D Itse olisin ainakin ollut positiivisen suuressa paniikissa, jos tuotemerkkini merkkaisi jotain tuollaista ;D

  VastaaPoista
 3. Hahaha tää oli kyllä huippu :D

  VastaaPoista
 4. hih hih, sä oot kyllä paras : P

  VastaaPoista
 5. Kiitokset tästä... täällä ollaan myös ihmetelty tuota nimeä ja mies karsastaa sen takia vaatteita tai siis että meidän pojille ei tule Molon vaatteita. =(

  VastaaPoista
 6. Tää oli kyllä hauska! Itse en ole tuota Molo nimeä päässäni sen kummemmin pyöritellyt, eikä ole kyllä mieskään asiaa kommentoinut. Toisaalta Ticket to heaven on saanut enemmän kummastelua aikaiseksi ja osakseen paheksuntaakin, että kuinka voi pukea lapsen "menolippuun taivaaseen".

  Hanna on kyllä loistava! =)

  VastaaPoista
 7. fivesome: meillä ehkä teini-iässä espoossa käytettiin tuota niin paljon että itse myös koen hiukan vaikeuksia molo-juttujen kanssa. :D

  Tuosta tiketin nimestä olen kuullut puhetta aikaisemmin juuri tuon taivaspaikka asian takia!
  Pitäisiköhän seuraavaksi kysyä asiaa heiltä? :)

  VastaaPoista
 8. Hauska! ;D

  Meillä ei ole jostain syystä takerruttu tuohon Moloon, ehkäpä mies ei ole sitä huomannut lukea pojan haalarista? Toivottavasti ei kiellä Molon haalarin käyttöä kun huomaa merkin! ;D

  Pistä ihmeessä tuonne Tickettiinkin meiliä, mäkin haluan nähdä miten se nimi selitetään koska on kyllä vähän outo... =)

  VastaaPoista
 9. Mä oon tuota itsekin monesti miettinyt. =)
  Mut en ole jaksanut kysyä.
  Nimi on kyllä "mielenkiintoinen" suomeksi.

  VastaaPoista
 10. Mä oon tiennyt tuon, että on omistajien nimistä keksitty, mutta ei mulle sana Molo ole koskaan mitään merkinnyt, kun en sitä ole koskaan käyttänyt puhuessa enkä kirjottaessa.

  Tiukkaa mulle tekee tytön nimi Fanny, joka on englannissa naisen sukuelin, vielä tarkoittaen suomeksi sitä P***u. versiota enkä voikaan käsittää miksi joku antaisi sen nimen lapselleen.

  VastaaPoista
 11. Minä olen jotenkin päätellyt tuon Ticket to heaven -nimen niin, että kun se yrityshän valmisti alunperin vain vuodevaatteita, niin heidän peittojaan ja tyynyjään käyttämällä pääsee taivaallisiin uniin :D En sitten tiiä :DD

  VastaaPoista
 12. Hahaa :) , olet Hanna mainio!

  Ja on jäänyt ostamatta kyllä muutama merkin vaate, joissa luki MOLO isolla rintamuksessa.
  Muuten Molo-vaatteet ovat kyllä aivan huikean hyviä ja nimeenkin on jo tottunut.

  VastaaPoista
 13. annika: joo tuo fanny tekee vähän tiukkaa välillä mullakin vaikken sitä koskaan puheessa tms tietysti suomeksi käytä.
  Se on niin selkeästi just alakerran lempinimiä.
  Mikähän mä sanoisin että olis musta sille vastine? :D
  Toosa?

  Tuo molo tosiaan just on ollut siellä missä minä olen kasvanut niin puheessa käytössä että melkein olisi sama kuin merkin nimi olisi:kulli.
  Arvasin kyllä itsekkin jo kun mailin olin matkaan laittanut että joku tuollainen nimiyhdistelmä varmaan on takana!

  Katja: minä en tiennyt tuota! :D
  En ole niin perehtynyt aiheeseen mutta nyt kun mainitsit niin siitähän se varmaan tulee!
  Tosin on se vieläkin hiukan outo lastenvaatemerkillä se nimi. :D

  VastaaPoista
 14. Hauska :)
  Mäkään en tosin ollut tuota ikinä itse keksinyt, mutta niinhän se tosiaan taitaa olla että sillä on tuollainenkin merkitys sillä sanalla :D

  VastaaPoista
 15. Mä taas en kiinnitä Fannyyn, Moloon jne. mitään huomiota, sillä kyllähän noita sanoja on useita, mitkä eri kielissä meinaakin jotain aivan toista. Alapään termeille hihittelemiset kuuluu sinne yläasteikään :)

  VastaaPoista
 16. Ehkä siellä päässä huvituttiin vaan lievästi siksi, että kukaan jälleenmyyjä ei ole (kehdannut) tuosta mainita, niin otti sen sitten yhden ihmisen kuriositettina vaan :) Molo on ihan tuttu asia (siis kaikissa suhteissa :D) mutta en oo juurikaan koskaan siksi karsastanut niitä vaatteita, vähän vaan aina huvittaa kun huutiksen hakuun kirjotan, että molo.T2H sai mussa vaan positiivisia fiilareita aikaan ennenku netissä kuin paheksuntaa, sitä ennen ajattelin että niissä kuteissa on taivaallisen hauskaa...Nyt sit tökkii vähä mut hankin silti meille ekan Ticketin ikinä ens talveksi. Ei Molo miestä pahenna eiku miten se meni..

  VastaaPoista
 17. No joo, ne olis voinu kehittää lastenvaatteilleen jonkun toisen "alamerkin" :D

  VastaaPoista
 18. Täältähän löytyi hauska ja elämänmaukuinen blogituttavuus. Terkkuja ensikertalaiselta :)

  VastaaPoista
 19. Loistava maili :D Mua häiritsee tuo Molon nimi ihan sikana! Meillä oli tytön haalarina viime talven se Molon sateenkaarihaalari ja multa kysyttiin kymmeniä kertoja, että minkä merkkinen haalari on! Pikkusen aina nolotti vastata, piti aina pohjustaa vastausta sillä, että se ei ole suomalainen ja se on vähän pervon kuuloinen...

  Tänä vuonna Mololla on myynnissä mm. hanskoja, joissa lukee Molo. En ikinä vois ostaa lapselle!

  Ticketin vaatteilla on kans typerä nimi, mutta jotenkin siihen on niin tottunut.

  VastaaPoista
 20. Jahas, meille on tulossa ensi kesänä lisää hyssyteltävää... :) Poitsulle on nimittäin ostettu alesta Molon polvihousut, joissa on pieni merkki lahkeessa. Poika nimittäin on niin tarkka, että on tihrustanut takkini metallinapeistä todella pienen präntin, ja kailottaa aina kun puen tai riisun jossain takkiani: mamman gantti! Kanssaihmisille voi olla turha selittää että meidän 2-vuotias nyt osaa lukea ja on vaan pakkomielteisen kiinnostunut kaikista merkeistä, että ei meillä kotona puhuta että vedetäämpäs nyt sen ja sen merkkinen rätti päälle. Voin vain aavistella mitä poika keksii huudella housuistaan...

  VastaaPoista
 21. Hanna, sä oot ihan paras! Ihan kiva tietää... Mutta tuo Ticket ihmetyttää, laitappa sinnekin mailia! Mä voisin hihkaista... Suomennos kiinnostaa, en viitsnyt alkaa tota hätäpäissäni suomentaman ja kääntäjä höpötteli ihan puhtaasti mitä mieleen sattuu...

  VastaaPoista
 22. Ne voisivat Suomeen myytäviin vaatteisiin kirjailla täpät lisukkeeksi, eli merkki voisi Suomessa olla MÖLÖ :)

  t Mimiskunkin äiti, joka ei osta molo-vaatteita

  VastaaPoista
 23. Sä olet ihan paras! Nauroin niin, että meinasin tuoliltani pudota!
  Ja ihanaa, että joku oikeasti tarttuu tuumasta toimeen eikä vain mietiskele asiaa. :)

  VastaaPoista
 24. Mimiskunkin äiti: joo! :D niinkuin tulee niitä lisälenksuja ja heijastinjuttuja tms niin voisi suomalaisille olla lisättävät mölö pisteet. :D

  Muistan aina kun jenkeissä asuessani naureskelin joka kerta voinapeille italiaisessa ravintolassa.Niissä luki isolla: DENA

  itsekkin tietysti ostan molon kuteita jos on kivoja mutta katson kyllä ettei se lue otsassa kauhean isolla.

  olishan se hiukan hassua jos ostaisin itselleni vaikka tyyliin merkin -vulva- kuteita. :D
  Torttu-merkin releitä... :D

  VastaaPoista
 25. Loistavaa :) Olisitpa vielä pyytänyt lausuntaohjeet, niin ei ehkä enää kuulostaisi niin mololta... Joku tanskan kielen taitoinen?!

  VastaaPoista
 26. Se lausutaan MUULUU. :)

  VastaaPoista
 27. Anteeks jos utelen, mutta onks sulla uusi mies kuvioissa?

  VastaaPoista
 28. anonyymi: heeeeeh! :D no ei kyllä valitettavasti ole. :D

  Hanna kirjoitti...

  Ja en jaksanut selittää ihmissuhteitani niin husband kelvatkoon. :)

  Siis en jaksanut kirjoittaa molokidsin mailiin että exäni tms.Mitäs se niitä liikuttaa mikä meikäläisen kotikokoonpano on. :D

  VastaaPoista
 29. Älkääs nyt molottako siellä.

  verbi
  (arkikieli) puhua epäselvästi
  (arkikieli) puhua tuntematonta vierasta kieltä

  VastaaPoista
 30. Haha! Tää oli hauska juttu :D
  Mulle ei ole kyl käynyt mielessäkään sanan kaksmielisyys (meil ei kyl ko vaatteita olekkaan).
  Mut tää oli kyl kiva piristys päivään!!

  VastaaPoista
 31. Hohoo :D Hienoa :D

  Mä oon ajatellut niin että ne vaatteet on niin ihania, että ne on oikein lippu taivaaseen.. Ollaanhan sitä taivaallisen onnellisia tai "taivaissa" kun on rakastuttu jne.. En oo aiemmin ees kummastellut et se ois negatiivinen nimi.

  VastaaPoista
 32. Eipä ole tylsä maanantai-ilta enää;D
  Sä teit sen mitä moni vaan miettii...
  Meillä ei ole yhtään Molon vaatetta mutta ei se johdu kyllä nimestä;)

  VastaaPoista
 33. mä jostain olinkin lukenut jo tuon nimen tarinan..

  mutta joo.. leikkipuistossa erään äidin kanssa puhuttiin juurikin molo kidsin haalareista ja minä selitin innoissani että haluan sen mustan molon 116cm:nä... sain osakseni melkoisia katseita.. ja sen jälkeen olenkin puhunut tyyliin: haluan sen Molo Kids merkkisen toppahaalarin jne.. :D

  VastaaPoista
 34. Sie olet kyllä mainio!! Nyt on sitten taas yksi mietintä selvitetty, kiitos Hanna :)

  Heh ja joo, suomentelin tuota englannin kielistä tuossa ja sitten lopuksi huomasin, että sehän olisi ollu suomeksi ihan kun olisi vaan vierittäny palkkia alaspäin :-D

  VastaaPoista
 35. Hei! Mun mielestä on tosi lapsellista, jos joku ei voi ostaa lapselle Molon haalaria nimen vuoksi. Kamalaa, jos perheen isän nimi vaikka onkin Jorma! Hei haloo!! Olkaa aikuisia! Ainakaan pikkulapsilla, jotka eivät osaa lukea, on ihan se ja sama, kunhan on laadukas. Mun miehellä ainakin riittää huumorintaju Molo-vaatteille.

  VastaaPoista
 36. Tämä oli päivän paras ;D Meillä myös mies on hihitellyt tuolle Molo -nimelle ja luinkin sitten sille nuo mailit ääneen. Sai sekin vihdoin mielenrauhan ;) Itse en ole koskaan pitänyt nimeä mitenkään ihmeellisenä, ehkä tämä on enemmän miesten juttu =)

  VastaaPoista
 37. KIITOS ETTÄ SELVITIT ASIAN :)!!!
  Ja käsittämätöntä miun mielestäni, ettei kukaan jälleenmyyjä ole koskaan kertonut tätä pienoista yhteensattumaa nimen suhteen... :D

  VastaaPoista