lauantai 16. lokakuuta 2010

Kiva päivä!"Tässä mä olen menossa kaupungille mummin kanssa syömään.Herättiin tosi aikasin ja meiän piti kuluttaa aikaa kaupoilla kun iltapäivästä oli luvassa Hellen 3v juhlat.""Tälläsen muumikassin mä valitsin lahjakassiksi kun se oli musta kaikkein kivoin.""Tälläsen ison valkosen linnun mä näin Tokoin rannassa kun me kulutettiin aikaa ennen juhlia! Äiti sano että se on jousten mutta mä aattelin että se oli vaan tosi iso lokki.""Sitten päästiin jo juhlimaan! Siellä oli tälläsiä ihania tikkareita joista sai valita yhen kotiin mukaan."
"Tässä kuvassa äiti sano et mä oon jo kakut rinnuksilla ja sokeripäissäni mut musta tässä on just hyvä juhlahumu ja Hellen ja Sofian kanssa haluttiin tälläin kivasti irvistää!

Kiitos Helle 3v! Perästä tullaan! "

3 kommenttia:

 1. AAAAAH! Ihana Mimo ja ihanat neidit! Ilmeet kertoo kyllä kaiken! Kiitos kun olitte, tulitte ja autoitte! Ootte rakkaita :D

  t. Hellen äiti ja melkeen naapuri

  VastaaPoista
 2. Ihana Mimo!Liisasta suunniteltiin Helleä jossain vaiheessa..Ne äitiystoppahousut hei,paikallistin ne varastosta,jos laitat osoittees niin lähetän ne.Kun saan aikaseks,meil on sellanen uhmasirkus ja sairastelukierre ettei jaksais sängystä nousta.

  VastaaPoista
 3. Mistä on tuo ihana ruskea Mimon lakki ? Tahdon Jaskalle tuollaisen =)

  VastaaPoista