torstai 14. lokakuuta 2010

Kylpylään?

Meillä on täällä Mimosan isä kylässä.
Koitamme viettää aikaa ja blogistaniassa ei ehdi juurikaan istua.

Tänään kuitenkin joudumme luopumaan hänen seurastaan ja ajattelin pakata koko lapsilauman Spa reissulle Flamingoon.
Puistossa kyselinkin jo vähän etukäteen millaista siellä on tuommoiselle 2.5 vuotiaalle?
Kuulemma kivaa tietysti. :)Kuva flamingon sivulta.

Olemme aika paljon käyneet uimahallissa ja meidän omassa kun on ihana syvenemätön lämmitetty kahluuallas olemme vasta äskettäin alkaneet tutustua kellukkeiden kanssa isompiin altaisiin.

Jos joku nyt tässä vielä lepohetken aikana ehtii arvioida millaista kylpyläkokemusta voipi odotella ottaisin mielelläni kommentteja vastaan!

Illalla tulen tietysti kertomaan millaista sitten meidän arvion mukaan oli. :)

7 kommenttia:

 1. Heippa!
  Kokemuksia ei ole, mutta kiitos vinkistä. Olemme tulossa sinnepäin ensi viikolla ja voisimme käydä Danskun kanssa tuolla läträämässä :). Mielelläni kuulen kokemuksia!

  VastaaPoista
 2. Me ollaan oltu Flamingossa, tuolloin 2,5v neiti oli innoissaan ja kovasti juoksenteli ja pärskytteli sekä laski pienten liukumäkeä.Porealtaassakin neiti oli kovin innoissaan, muut ei neiti sukellan-räiskytän läsnäolosta niinkäään tykänneet :) Tuolla olevasta family-mäestä laskettiin neidin kanssa, vaikka pitkä olikin, suoruudellaan ja mataluudellaan hurmasi neidin ja kohta laskettiinkin jo yksin ja äidin käskyille vaan hihitettiin ja alhaalla hurjat pärskyttelyt ja sitten tuolloin 8,5v isosisko sai neidin aina hakea pois, muuten olisi jäänyt mäen päähän:)

  VastaaPoista
 3. Lasten allas on tosi hyvä, monipuolinen ja lämmin sen ikäiselle.Ja isommatkin viihtyy:)
  Lila

  VastaaPoista
 4. Meille Flamingon vesipuisto oli iso pettymys. Yhtälailla vesiliukumäkiä löytyy Itiksen uimahallista ja Tuusulan uimahallista. Ja näihin maksan opiskelijakortilla 2,5e, Flamingoon 10-20e ajankohdasta riippuen...

  VastaaPoista
 5. Flamingossa ei olla käyty, mutta meidän paikallisissa kylpylöissä useinkin. Uimapollukat kun on mukana, niin pojat uiskentelevat innoissaan. Max uskaltaa lähteä äidin sylissä isoon liukumäkeenkin :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on ollut tarkoitus mennä tuonne ja ehdotin jo miehelle että viikonloppuna, mutta mietittiin että syyslomien takia saattaa olla kovin täyttä.
  Kävin itse huhtikuussa yhtenä lauantaina ja valtava jono sinne oli, me olimme menossa sinne spa-puolelle myös, joten pääsimme onneksi jonon ohitse, mutta mietin vaan että ois saattanut hiukan neitiä hermostuttaa pitkä jonotus.
  Innolla kokemuksia odotellen!

  VastaaPoista
 7. Ollaan pari kertaa käyty, eikä jonoja ole ollut. Ollaan hyödynnetty "ennen klo 15"- tarjousta. =) Minusta kiva paikka, ja lapsista etenkin. Sen verran kuitenkin pihi olen, että normihinta mielestäni turhan kallis.. =) Pitääkin taas käväistä!
  Mimma

  VastaaPoista