tiistai 19. lokakuuta 2010

Mihin pikkusisko laitetaan?

Tänään 44 päivää pikkusiskon saapumiseen.

Pitää alkaa jo funtsia mihin kaveri sijoitetaan meidän ihan sopivan kokoisessa muttei missään palatsin oloisessa kodissamme.

Mimon mielestä sitä voi säilyttää parvekkeella kärryssä ja vaikka osittain olenkin samaa mieltä hänen kanssaan on varmaan ihan kiva että siskolla on joku petipaikkakin täällä sisätiloissa.

Olen alustavasti miettinyt ratkaisevani asiaa niin että lainasin kaverilta pyörillä kulkevan korisängyn alkuajaksi.
Voin sitten kuljetella bebeä mukanani vaikka keittiöön ja muutenkin jonkunlainen suojattu ratkaisu on varmaan omaa sänkyäni parempi mimon uteliaiden katseiden seuratessa.

Kuitenkin meinaan laittaa vauvalle sängyn myös mimon huoneeseen.
Siellä on jo vauvalle oma vaatelipasto odottamassa ja kuvittelen että päivisin jos vauva osoittautuu nukkujaksi ja tarvitsemme riehumistilaa voimme suorittaa sitä olohuoneessa vaavin nukkuessa rauhassa tyttöjen yhteisessä huoneessa.

Ihan kivan kokoisen huoneen tytöt saavat jakaa sitten kunnnolla kun vauva nukkuu yönsä kokonaan.Mikä voi tarkoittaa vaikka kahden vuoden päästä!
Näillä kuitenkin mennään.

2 kommenttia:

  1. Kylläpäs aika meneekin nopeasti! Ps. onko sulla jo kantoreppu? Tuli vaan mieleen kun meillä on yksi ylimääräinen ergo, se oli ihan ykkönen, ainakin meillä kun piti saada jotain tehtyä ja vatsa vaivasi vauvalla.

    VastaaPoista
  2. muruhuttu: löytyy kaksi kantoliinaa ja kaverilta saan lainaksi manducan! :)
    kiitos tarjouksesta kuitenkin!

    VastaaPoista