sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Viikonloppuna

Eilen suoritin usean tunnin personal shoppinkia Pikku Kepposen rouvalle hänen tarvitessaan asustetta työhommiin.

Voisin todella nauttia urasta siinnä hommassa! :D
Väitän että ymmärsin aika hyvin mitä "asiakkaani" oli hakemassa ja huvitin itseäni sillä että usean naistenvaateosaston myyjät olivat pihalla kuin lintulaudat omasta työstään.

Jos ja kun joskus vanhenen tulen pitämään huolta etten koskaan joudu asioimaan stokkan siellä naistenosaston rämäisimmässä kulmassa!
Istuin vajaan tunnin siinnä sovarin edessä ja huomasin että:
Myyjistä joita paikalla pyöri noin 6-7 kukaan ei osannut ruotsia,englantia,venäjää saatikka edes saanut välillä suustaan suomenkielen sanoja.
Paikalla pyöri joko joku stokkan myyjien suojelushaamu tai todella iäkäs nainen joka viikkasi vääriä sovitettuja paikoilleen.Usean asiakkaan kyselyistä huolimatta en kuullut naisen virkkavan sanaakaan koko aikana kun siinnä istuin.
Myyjiä ei kiinnostanut kuin omat luonnottoman blondatut kasari henkiselle otsaponnari-hainhammas yhdistelmälle väännetyt tukat ja asiakas joko hakeutui muualle maksamaan tai lähti yksi toisensa perään etsimään kysymäänsä paitaa itse.

Ja sitten aina kaikkien liikkeiden asiakaspalvelua verrataan stokkaaseen...

Kaikesta huolimatta rouva kepposen vaatekaappi koheni kivasti!

Eilisen rasituksia poisteltiin sitten tänään raahautumalla korjaamolle jossa ei mimon toiveiden mukaan ollut mimmit bändiä vaan desing markkinat.

Paikalla oli kiva lista pieniä yrittäjiä kuten:
Globe Hope, Kooky Gems, Goodis, titiMadam, SUPERYELLOW, Hankala, She Rocks, Nastatuote, Tärähtäneet Ämmät, Muovo, Punavuoren Putiikki, Soturiprinsessa, You Complete Me, Aamumaa, Tytti Aalto design, Koruharakka, Tanyasum, TaikaHali, Mielikuvituskirahvi, mke design, Onnel...i, poni design, Sopiva Shop, Pinnalla, Karuski, Siiri design, Tytti Lindström, Poola Kataryna, MOIMOIBarcelona ja moni muu.


Itse lähdin Kooky Gemsin korviksia kaverille metsästämään ja silmänruokaa tarttui kameraan ihan satunnaisesti tämmöisiä:

Kooky GemsLoru
Onneli
TanyasumBeibamboo

2 kommenttia:

  1. Ihailin Frau Kepposen uutta garderoobia hänen blogissaan. Kun itse palailen työelämään, niin taidan yrittää buukata sut munkin ostosavustajaksi. Ihan hemmetin hyvän duunivaatesetin olitte kehitelleet.

    Sä oot Hanna hyvä!

    VastaaPoista
  2. Osuvasti kirjotit niistä Stockan vanhoista tätimyyjäkorpuista! Sinnehän täytyy ekakskin pukeutua viimosen päälle, jotta edes vilkasevat saati sitten avaavat sanaisen arkkunsa. Mulla oli kerran kumpparit jalassa (ihan hienot nokiat) ja armeijan tuulitakki päällä kun kävin jotain sieltä hakemassa, niin olipas nihkeetä se heidän "palvelunsa" - nimimerkillä "ei ole koiraa karvoihin katsomista"

    VastaaPoista