maanantai 13. joulukuuta 2010

Kaikkea täytyy kokeilla!

Koitan starttailla täällä meidän kestovaippa taivalta. :D

Testattu on että äiti osaa viikata imsevimsen kuorineen paikalleen!

Myös todettu on että äiti ei osaa tsi-nöttösien oikeaoppista asentamista kun tuntuvat niin lyhyiltä vaikka sai eilen live-esimerkin!

Todettu on sekin että tirsokkaan ihan nyyppärikokoinen AIO vaippa päästi pissit suoraan lahkeesta.Vähän paksumpi voisi siis sääri tähän olla!

Todettu on kuitenkin se että tämä ei ole mahdottomuus vaan ihan hyvällä mielellä tästä lähdetään asiaa harjoittamaan!

21 kommenttia:

 1. Onnea vaan ja nostan hattua sinulle, kuten kaikille muillekin kestoilijoille! Itse olen "paha kertis-äiti"...

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä pienen kestopepun kanssa :) Meillä koettiin vastasyntyneen kanssa parhaimmaksi nöttöset ja villahousut. M- koossa oikeastaan siirryttiin vasta AIO ja tasku-vaippoihin. Jos muuten on tarvetta äippiksen imsevimseille ja jotain muutakin vielä löytyy niin laita vaikkapa viestiä. Edukkaasti pois meidän jaloista.

  VastaaPoista
 3. ilona: minä olen kolmesti ollut "paha kertis-äiti". :)
  saa nähdä mihin vanha taipuu!

  VastaaPoista
 4. Hienoa! Kohta olet aivan "koukussa" :)
  nim. 6 vuotta putkeen kestottanut :D

  VastaaPoista
 5. Oletko sä kokeillut harsoja ja niiden päälle villiksiä tai muita kuoria? Kiinnostaa vaan, kun meillä tyyppi on vielä mahassa, mutta itse ajattelin kokeilla sitä linjaa. Tosin imsevimsejäkin on mukava kasa, ja hyvä tietää että nekin toimivat :)

  Ihanat nuo jalat <3

  VastaaPoista
 6. Imse Vimsen sisävaippaan kannattaa laittaa pieni harso taiteltuna, siihen lähimmäksi peppua. Pelkkä sisävaippa ja kuori päästivät ainakin meillä sekä pissat että kakat lahkeesta. Vasta kakkosen kohdalla keksin lisätä harson niin johan toimii!

  Harso on yleisestikin ihan paras maitokakkasieppari pienellä vauvalla.

  Todella hienoa että kokeilet kestoilua! :) Menestystä jatkoon! Mulla on nyt kaksi lasta kestovaipoissa yhtäaikaa ja kauhistellen välillä ajattelen miten paljon kahdesta vaippapyllystä tulis kertisroskaa vuorokaudessa. Ihan liikaa.

  VastaaPoista
 7. Tosiaan ihanat nuo jalat!!!
  Meillä toimi lasten 2 ekaa vuotta (tai no ainakin 1½) harsoja ja villiksiä, sen jälkeen Tirsokkaan ihanat sisävaipat + villikset.

  VastaaPoista
 8. Ihanat rimppakintut :D
  En tiedä johtuiko se meidän poikien poikamaisesta alakerran ulokkeesta, mutta ne pissit ja muut oli tuossa kohtaa AINA ohi vaipan :D

  VastaaPoista
 9. Ihanat varpaat =)

  Ja sylien täydeltä onnea uudesta tulokkaasta. En olekkaan vielä ehtinyt onnitella.

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä edelleen kestovaippataipaleelle!!

  Kestoilu on semmoista kokeilun ja erehdyksen kautta löytyvä laji! :-))

  VastaaPoista
 11. Tervetuloa myös kestoilukoukkuun... ;) Pulleammat reidet tosiaan helpottaa. Onneks ne tulee yleensä nopeasti. Kuukauden ikäistä on jo ihan eri (helpompi) kestottaa, puhumattakaan vuoden ikäistä!

  VastaaPoista
 12. Onnea harjoitteluun! Hetki menee ennen kun löytää parhaat vaipat ja mallit : )
  Tähän liittyen minusta tuli juuri tänään kestovaippayhdistyksen tukihenkilö : D

  VastaaPoista
 13. Me ollaan käytetty taskuvaippoja siitä asti,että kun S koko meni.

  Tää laiskimus äiti koki ne vaan meidän tytölle helpompina. Mutta on se kyllä kätevää,kun on aina vaippoja eikä tarvii kaupasta raahata

  VastaaPoista
 14. Ensinnäkin paljon onnea pienokaisesta :)

  Itsellä kaksi kestovaipatettua (toinen edelleen vaipoissa) ja molemmilla totesin reisien paksuuden olevan sopiva muotoonommelluille vasta kuukauden iästä eteenpäin. Siinä vaiheessa kaikki NB-kokoiset olikin sitten pieniä muuten :D
  Napakka harso (tai esim pehmeä bambutaitto) on alussa ehkä paras :)
  Ja kiitos ihanasta muistutuksesta kuinka kapeat ja lyhet jalat niillä vastasyntyneillä onkaan. Kälyn esikoiselle on villahousut puikoilla ja taidanpa lopettaa lahkeiden neulomisen tähän :D

  VastaaPoista
 15. Myy on kyllä niin suloinen. Onnea vielä! Minä myös kertiksillä menin kaksi ekaa lasta ja nyt kolmannen kohdalla kertiksiä on mennyt yksi pieni paketti ja isosta paketista puolet...muuten olen kestoillut. Nuo kertikset on pääasiassa miestä varten ja sitten paniikkitilanteita, joita on paljonkin meidän perheessä :P Meillä ihan pienellä toimi parhaiten nuo impset + impsevimsejen omat kuoret tahi villahousut. Kestovaippailuunkin tuntuu jäävän koukkuun. Itse tykkään jo kestoilusta ja kiva kokeilla eri vaippoja ihan vain huvin vuoksi. Tsemppiä kestoiluun ja ihanaa vauva aikaa!

  VastaaPoista
 16. Tuo varvaskuva on kerrassaan suloinen :-) Onnea koko perheelle pikkuisesta Myystä.

  T: Äiti Klaukkalasta

  VastaaPoista
 17. Tsemppiä kestoiluun! Meillä kanssa tuntui, että aluksi vuoti kaiken malliset vaipat, mutta kyllä se siitä sitten helpottui. Lapsi kasvaa (myös ne ruipelot jalat :) ) ja itse oppii paremmin pukemaan vaipat päälle ja löytää myös ne parhaiten istuvat.

  VastaaPoista
 18. Onnea, onnea, onnea!! Miksiköhän sun postaukset ei päivity mun listaan?! Ihmettelinkin, että eikö ole vielä postauksia vauvasta ja tulin kurkkimaan niin olihan täällä :) Kyllä on suloinen pieni! Toivottavasti meilläkin kohta :) Aivan hellyttäviä nuo kuvat isosiskon kanssa <3

  VastaaPoista
 19. OI miten ihanat pikkujalat! Niillä otetaan vielä suuria askelia.. :)

  VastaaPoista
 20. Ihana kuva tuo varvasvillahousukuva!! Mää käytin ekat 3kk lähinnä harsovaippoja + villahousuja. HELPPOO ja kuivaa nopeesti eikä tuu kusi sukkaan! :) Kauheeta säätämistähän se on, mutta kunhan oppii omalle parhaat keinot ja konstit niin tulee hyvä fiilis! :) Ja bodeihin voi ommella semmossii jatkopaloja haaraan, ni mahtuu iso pylly! :)

  VastaaPoista