maanantai 14. maaliskuuta 2011

Yhteistuumin

Kun on tehnyt lapsia kolmanneksi,neljänneksi tai kuudenneksi pyöräksi on pakko myöntää ettei yhteinen aika puolison kanssa löydykkään niin äkkiä ja helposti.

Yleensä vietettyäni koko päivän lapsosten kanssa kotona odotan jo ovella vastassa pienin nahkakuutti kainalossa miehen saapumista että saisin itselleni edes 15min aikaa tehdä jotain ihan omaa.

Miehestähän tämä on hanurista koska työstä väsyneen isin kintaisiin torpataan seuraava palvelua kaipaava yksilö.

Mies haluaisi ottaa kaljan tai istua tietokoneelle.
Äiti puhua puhelimessa tai surffailla netissä.
Lapset haluavat kaikkien huomiota huutamalla kaikkein kovemmin päivän kuulumisten vaihdon yli että kissalla on tassu kipeä tai mä näin puistossa koirankakkaa!

Me olemme saaneet kerran jopa yhteisen elokuvaillan!
Palkkasimme kaksi ystävääni lastenvahdeiksi.
Pienin oli syömättä koko ajan mutta muuten tyttötiimi viihtyi ilmeisen hyvin.

Arjessa yhteinen aika löytyy joskus lempisarjojen äärellä tai ruokapöydässä.

Joku katkera poikamies on ilmeisimmin kehittänyt melkoisen rahasammon.
Sen nimi on World Of Warcraft.
Siellä on viime torstaista asti ollut tuplabonaripäivät joka tarkoittaa sitä että peliukkoa on siirreltävä 15min välein muuten olet ulkona jaettavista bonuksista.
Mies vääntää kuulokkeet päässä energiajuomaa kiskoen useammalla kielellä kun äiti nukuttaa ja hoivaa skidejä miettien mitähän ukko sanoisi jos ilmoittaisi ompelevansa 3 päivää!?

Yhteistä aikaakin toki on löytynyt!

Annoin lapsen isille kun menin oksentamaan lauantaina.
Siitä tuli jo monta sekunttia!

Tosin olen tietysti ottanut kohteliaisuutena haukut muiden naisystäviää kohtaan kun luurien taustalla kuuluu vähän väliä jonkun nais-ihmisen kirosanoja.
Itse olen tyytynyt lähettämään olohuoneesta muutaman tekstiviestin joissa olen ilmaissut fiiliksiäni siihen suuntaan että asun 15v kundin kanssa kielenkäytön perusteella.
Kriisin paikka oli tänään kun miehen pelikaverin naikkonen pakotti tämän pois koneelta!

Onneksi kyseessä on harvinainen tapahtuma.
Kohta alkaa muuten lätty lätistä.

Eilen yritin vielä viimeistä eforttia yhteisen ajan suuntaan ja nukkumaan mennessäni aloin kirjoittaa miehelle viestiä josko olisin ollut kiinnostavampi kuin peli. S-E-K kolmannen kirjaimen kohdalla alkoi kuulua gööm höööm.
Vauvapatukka päätti tulla katsomaan ettei äidin itsetunto murene jos isi ei vahingossa tulekkaan. :)

Sellaista se on!

Hyvää yötä!


(edit: ja siis tämä ei ole angstipostaus! Minun tapani vaan löytää asiasta se hauska puoli.Sarkasmi,juu nou? :) )

27 kommenttia:

 1. Anteeksi nyt Hanna, mutta en ymmästänyt tuosta tilityksestä tuon taivaallista. Paitsi sen että ukko pelaa ja sua v***uttaa. Huomenna uusi päivä, toivottavasti olosi ja ulosantisi paranevat.

  VastaaPoista
 2. öö? sarkasmi ei vissiin tälle illalle uppoa...
  olisi varmaan pitänyt pistää vähän hymiöitä.

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa tutulta. Tosin vähän eri asetelmat, mutta minä kyllä ymmärsin mikä siellä riepoo=) Tsemppiä, kyllä se siitä!

  VastaaPoista
 4. Ei tää ehkä tänään lohduta, mutta meillä taivas aukeni, kun kuultiin että puistotäti aloittaa. Kevät tyypit puistoon ja äipälle omaa aikaa. Sit iltapäivällä unet ja silleen.Mut venaa pari vuotta on ehkä aika laihalohtu, vaikka sillä mekin mennään :-).

  On se parisuhde kestävyyslaji.On se.

  VastaaPoista
 5. Osuu ja uppoo kyl. Ei tarvii hymiöitä tää.

  VastaaPoista
 6. Mä ymmärsin täydellisesti ja nauroin vedet silmissä. Kommentoin miehellekin ja hauskaa oli sielläkin päässä sohvaa. (Meillä on juuri kahdenkeskinen laatuaika menossa - istutaan vierekkäin sohvalla läppärit sylissä... ;-D )

  VastaaPoista
 7. annna: no hyvä! ajattelin jo että mihinkäs se mun ulosanti on kadonnut! :D
  piti oikein tuolta mieheltä varmistaa!

  VastaaPoista
 8. Ymmärrän, meillä ihan sama juttu, peli vaan eri...

  VastaaPoista
 9. Mä olin varmaan se vaimo, jonka kiroilu kuului sieltä luureista. ;)
  Tai en ollutkaan, piti oikein tarkistaa, ettei se kuulemma olekaan tuo sama peli, jota meillä pelataan ja joka on muuten meneillään myös juuri nyt.
  Ja eilisiltana ja sitä edeltävänä ja sitä edeltävänä...
  En jaksa enää edes ihmetellä, koska toi touhu loppuu, koska mun oma isänikin pelaa jotain ralleja tietokoneella edelleen... ;)

  VastaaPoista
 10. emmi: :D onneksi kukaan ei anna mulle Simssiä! joskus kun ei ollut lapsia siinnä meni päiviä. :D

  VastaaPoista
 11. Niin siis mä en pelaa, vaan toi isimies. :)
  Mä vaan kiroilen siinä vieressä sillain säännöllisesti kerran viikossa, kun ei jaksa enää katsella sitä teinimeininkiä... ;)

  VastaaPoista
 12. täällä romantiikka kukoistaa...NOT! Molemmat omilla koneilla rupuiset löllöverkkarit jalassa. Kohta rahtaan tissini tuonne Sampon viereen, ja mies jää nukkumaan omalle patjalleen työhuoneseen. Love is in the air! Muuten, aika hanurista tuo anonyymi kommentti. Laittaisivat edes nimensä alle.

  VastaaPoista
 13. Musta toi viikonloppu meni ainoastaan siinä pahasti pieleen, että me olimme kipeitä. Muuten mä olisin hengannut teillä kahden lapsen kanssa. Me oltais tehty jotain kivaa ja lapset olis kastellut taas puoli kämppää. Teillä isi ois saanut pelata. Meillä isi ja esikoinen ois saanut pelata. Ja kaikki ois ollut tyytyväisiä.

  Tiedätkö, tuolta Aasian maista voi vuokrata itselleen edullisesti pelaajan, joka pelaa varsinaisen pelaajan puolesta, jos se on kovin kiireinen. Joutuu vaikka pitelemään vauvaa sen aikaa, että äiti voipi laatoittaa.

  VastaaPoista
 14. Ei täälläkään paljoon mitään yhdessä ukon kanssa tehä. Nytkin on tyttö pari päivää mummilassa, niin molemmat istuvat omillaa konel eri huoneis. Jotain koittaa ehottaa, niin ei tuo ukon perse tost tietokone penkist minnee liiku :DD Homehtukoot siihe, ainahan sitä jotaa itekseeki keksii :P

  VastaaPoista
 15. Jaksuja, ei oksuja :D
  Hymyilyttämään tuo teksti sai vaikka ymmärrän ettei sua ole naurattanut!

  VastaaPoista
 16. Ymmärsin kyllä sarkasmin jne. mut jotenkin jäi silti pikkasen surullinen olo. Eihän parisuhteen tarvi lasten syntymän jälkeen jäädä taustalle ollenkaan. Kyllä meillä ainakin neljän lapsen kanssa aikaa jää myös parisuhteelle (eikä muuten edes käytetä ulkopuolista lastenhoitoapua, kun ei semmoista ole tarjolla...)
  Yhteistä aikaa löytyy kun sitä haluaa järjestää, esim. lapset aikaisemmin nukkumaan ja yhdessä saunomaan tms. Töllöt kiinni ja tietokoneet samaten!
  Tsemppiä parisuhteen hoitoon!
  -Annika-

  VastaaPoista
 17. annika: meillä ei valitettavasti ole saunaa vaikka siitä kovasti haaveilen! :)
  yhteinen aika meillä löytyy usein juuri lempisarjojen parissa.nykyisin kun lapset menevät suht aikaisin nukkumaan ja Myy ei vielä kovasti seurassa edes haittaa.

  VastaaPoista
 18. Joo, meilläkin on viimeisenä ehkäisynä hieman Myytä nuorempi pienimies ;) Ja varsinkin juuri silloin, kun neljä vanhempaa lasta nukkuu sikeesti.. Mutta sohvalla möllistellään vierekkäin töllöä vauva messissä ja kyllä, se riittää oikein hyvin meille tässä vaiheessa.

  VastaaPoista
 19. Mun mielestä perheellisen miehen (tai naisen) pitäisi tarkistaa arvojaan sen verran, että ainakin wowin kaltaiset pelit jäisivät pois tai ainakin hyvin vähälle (mikä ei kai ole wowissa mahdollista?). Onhan sitä paljon vähemmänkin pelaamista vaativia hyviä pelejä.

  Itse tulin tästä vain surulliseksi. En voi sille mitään, että sappeni kiehahtaa siitä, kun vain toinen aikuinen hoitaa vauvaa ja 3-vuotiasta ja toinen vain pelaa. Kukapa ei haluaisi työpäivän jälkeen vain rentoutua ja ottaa sihijuomaa! Mutta kun on aivan pieniä lapsia, niin se ei vaan ole mahdollista jos haluaa kunnioittaa myös kotona olleen työtaakkaa.

  Meillä mies pelaa myös tietokoneella, on pelannut ikänsä. Mutta lasten tulon myötä hän on siirtynyt pelaamaan vain silloin kun lapset nukkuu ja silloinkin niin, että vain parina iltana viikossa, muut illat lojutaan yhdessä katsomassa sarjoja tai tehdään muuta arkista yhdessä. Siis siivotaan :D

  VastaaPoista
 20. Meillä yhteinen aika on sitä että istutaan yhdessä sohvalla vierekkäin; mä katon telkkua ja mies tietsikkaa... Sujuu se niinkin! :D

  Ja sarkasmi täälläkin tajuttiin vaikka ei tainnut kaikille upota! ;D

  VastaaPoista
 21. Täälläkin naurettiin :D Tsemppiä!

  VastaaPoista
 22. tuttua :D Viiteen vuoteen ollaan käyty miehen kanssa yks ainut yö kahestaan lomailee, eli kyllä ois yhteinen aika plussaa täälläki!

  VastaaPoista
 23. Loistava postaus :D Tuttua, tuttua, meillä menee illat usein niin, että molemmat istuu omalla koneellaan selät vastakkain, kun vihdoin saadaan lapset unille.

  VastaaPoista