maanantai 23. toukokuuta 2011

Jotain uutta

Meikäläisen suosikkikauppa. Ehdottomasti.
My rocking wardrope.

Tälläistä tuli taas tilattua:Huivi kuuluu oikeasti kaulaan kerman värisen tunikan kanssa mutta me ei ehkä olla ihan vielä valmiita sellaiseen. :D

14 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköisiä vaatteita.

  VastaaPoista
 2. Onpas somat. Itsekin katselin noita samoja. Ja Mimon tukka on kasvanut valtavasti, tosi pitkä!

  VastaaPoista
 3. usein mietin näiden kohdalla, että jos ne olisi h&M:stä niin ne ei olisi ollenkaan niin cool, mutta kun ne tilataan kaukaa maailman ääristä, niistä tulee cooleja. Mutta tosi kivoiltahan ne näyttää mimolla.

  VastaaPoista
 4. Heippa, *hihii* hauskoja ja taas niin neidin näköisiä. -Tiina

  VastaaPoista
 5. Vitsit että mua harmittaa kun ne koot loppuu just niin, ettei meidän neitokaiselle voi enää tilata..... olisimpa muutama vuosi sitten löytänyt tän putinkin ;-)

  VastaaPoista
 6. anonyymi;kyllä ne olisi minusta kovin cool jos niitä henkkarista saisikin.tällä hetkellä en ehdi edes sinne kun työt vie aikaa. Voi jos saisi edes Milky karkkeja kaupasta...

  VastaaPoista
 7. niin,piti vielä se sanoa että ihan tyytyväisenä maksan näistä omasta mielestäni ihanista printeistä 53e posteineen pari kertaa vuoteen kun verrattain vähän shoppailen muuten.
  Ovat minusta kovin kukkaroystävällisiä. :)

  VastaaPoista
 8. Suloisia vaatteita! Ja plussana näissä se että ihan jokaisella tarhakaverilla ei ole samanlaista(niinkuin h&m:n vaatteissa tuppaa käymään:). Mäkin voisin ottaa ton Punahilkka(?)-tunikan!

  VastaaPoista
 9. Tosi ihania ja Mimosa on yli söpö typykkä:)

  VastaaPoista
 10. Söpöjä:) Meillä on ollut leggareita ja on myös tykätty. Onko nuo paidatkin pientä mitoitusta? Meillä taitaa leggarit olla kokoa 6 ja just sopivat metrin mittaiselle.

  VastaaPoista
 11. Miinuksena jos sattuu jäämään tulliin...

  VastaaPoista
 12. oliviah: meillä mimo on noin 100cm ja paidat tului 4-5 koossa! kirsikkapaita on kaikista snadein muut hyvin vastaavat meidän 104 kokoa

  VastaaPoista
 13. Olipas kivan näköisiä vaatteita :) Niin paljonko postikulut suunnilleen tuolta? Ja tuleeko postiin vai postilaatikkoon? Aika kiva ku tilaa Villervallaa, tms niin tulee postilaatikkoon mut kotimaiset haetaan sitten postista..

  VastaaPoista
 14. Nyt lähti tilaus tuonne :) Jään odottelemaan postia.. Itsellekin tuli yks pusero kokeeksi tilattua.. saas nähdä passaako muutako viereen :)

  VastaaPoista