maanantai 30. toukokuuta 2011

VapaallaVAPAAPÄIVÄ!!

ja ulkona sataa kun Esterin ahterista!
Miten voikaan pientä ihmistä vituloittaa kun ulos olisi ollut se mitä olisin kaivannut ja halunnut!

Nyt joudun kohtaamaan mökkimme välittömän siivoustarpeen joka tietysti on ihan validi homma sekin hoitaa.

Paistellessamme mimon kanssa pinaattilettuja mietin taas tuota rymypirkon tukkaa.


Viime kesänähän mimolla oli kuuluisa natsi-polkka joka leikattiin ihan puhtaudellisista syistä.
Kesäiset ruokailut ulkona tuulisena päivänä kun usein päätyvät sivuhiuksiin ja harjaaminen on kaverin mielestä tosi kurjaa puuhaa.(kuka muistaa! :D Pullanaama pottatukka)


Mimo antaa laittaa hiuksiaan kivasti.
Nähty onkin otsalettiä,saparoita,takalettejä,pikkuponnareita ja vesiputoustukkaa.

Nyt tukka kuitenkin näyttää minun silmiini taas suoraan 80 luvun euroviisuista tulleelta.

Hiuksia pitää melkein kokoajan pitää kiinni.
Aukinaisina ne oikein imevät kaiken ryönän.
Kun laittaa tukan kiinni pitää muistaa mahtuuko pipo siihen päälle...

Pitäiskö kasvattaa otsatukka pois...

Isi sanoo että tukkaan ei ole koskemista. :D
11 kommenttia:

 1. Meillä samat hiusprobleemit neljävuotiaan kanssa. Lisävaikeutena se, ettei mimmi halua pitää tukka kiinni. Eikä kammata. Eikä pestä:-)

  VastaaPoista
 2. Hirveesti on tytön tukka kasvanut! ja muutenkin on niin iso tyttö näissä uusissa kuvissa :)

  VastaaPoista
 3. Ei Mimosa ole voinut olla noin pienen näköinen viime kesänä! Ei mitenkään. Musta Mimolle kävisi polkka edelleenkin hyvin.

  Poikaperheessäkin on hiusongelmia: keskimmäisellä on sellaiset takkukiharat että joudun niitä aina välillä saksien avulla selvittämään, mutta kun en raski leikata. Ja kuopus tappelee hiustenleikkausta vastaan. Vähän sain saksittua, mutta hirveä kolo tuli ja tietenkin eteen.

  VastaaPoista
 4. Mun 5-v tytöllä on pitkät kiharat hiukset joita on leikattu kerran kun mami ei malta... Imevät kaiken pölyn todella tehokkaasti. Mimmi myös inhoaa hiusten pesua yhä edelleen. Päikkyyn ei saa hiuksia auki täi- ja takkuvaaran vuoksi juuri koskaan.. Jokailtainen homma onkin letittää kutrit valmiiksi, ei me aamu-uniset aamuisin jakseta.. ;-)

  Niin ja piti vielä kommentoida että olispa ihanaa päästä käymään Piilossa! :-)

  VastaaPoista
 5. Voi kääk mites yli-söpö pikku pottatukka. Meidän kakkosella oli ihan samanlainen lyhyt polkka ja otsis ja sopi kuin nenä päähän. Sitten hän halusi pitkän tukan. Nyt etutukka valuu silmille ja takatukka on kauhea tuulenpesä. Hän syö lisäksi hiuksia SIIS KOKO AJAN. aina on joku suikale suussa ja hiukset on kovia, likaisia puikkoja. Kiinni pitäminen ei auta kun vetää ponnarista pienen suilun irti jota imeä:/

  VastaaPoista
 6. Nyt on mummi Isin kans samaa mieltä :) En tiedä, olenko sitten vanhanaikainen mutta tyttölapsen hiusten pitää olla pitkät...Ja Mimolla on niin kauniin vaalea ihana tukka, että olisi kyllä sääli se leikata..Jos nyt vain jaksaisit laitella sitä kiinni, jookos? Niin, joo..Tintti muistaa vieläkin kuinka hänen hiukset leikattiin pikkuisena, juuri siks et olisi helppohoitoisempi aikuiselle (ei mun luvalla mut kuitenki) eikä itsekkään ollu asiasta iloinen..
  Ei tartte laittaa näkyviin :DD

  VastaaPoista
 7. Mä oon ehkä nyt isin ja mummin kans samoilla linjoilla :) Mimon hiukset näyttää kuvassa tosi kivoilta. Ja pitkät hiukset on siitä kivat kun tyyliä voi muuttaa joka päivä erilaisin kampauksin. Mimohan tosin alkaa olla jo sen verran iso että toki voisi kysyä myös neidin omaa mielipidettä. Nättihän tuo tyttö on joka tapauksessa hiusmallista riippumatta :)

  VastaaPoista
 8. Oi, minä tykkän polkkatukasta, niin tuuhean ja kivan näköinen ja helppohoitonen! Kyllä ne tytöt saa kasvatettua hiuksia kun ikää tulee hieman lisää;) Tosiaan meilläkin kampaaja kysyi että miten raaskin leikellä tytön tukkaa kun nykyään pojillakin niin pitkät hiukset. Kai mä olen kumma äiti, hehhh;)

  VastaaPoista
 9. Niin, ja meilläkin isäntä kielsi koskemasta tytön tukkaansa mutta tykkäs lopuksi kovasti kun olin salaa käynyt kampajalla;)

  VastaaPoista
 10. Ihana, ihana, ihana vaalea kaunis tukka! Isi on kyllä NIIN oikeassa :)

  terveisin se vakioseuraajatäti, joka ei koskaan muista kommentoida

  VastaaPoista
 11. Jaahas, näyttää olevan taas se aika, että pitää kaikki vähänkään saksia muistuttavat esineet piilottaa tästä huushollista.

  VastaaPoista