perjantai 17. kesäkuuta 2011

Poikani Esko

Myy ei ole kauheasti tytön näköinen.
Tyyppi on lähes suora kopio isästään ja koska vaatevarastomme pitää sisällään melko voimakkaita värejä häntä usein luullaan pojaksi.

Mimosaa luultiin koko viime kesä puistossa surffitukkineen pieneksi Milo pojaksi.

Esikoista luultiin pojaksi leikkikentillä ja luulisi että edes poikaa sitten omaa sukupuoltaan olevaksi mutta kaveria luultiin sirorakenteisuutensa takia tytöksi kunnes vetäisin kesäkaljun.


Jonkun joskus lukemani tutkimuksen mukaan vauvat muistuttavat isiään ensimmäisien elinvuosiensa aikana siksi että isä hyväksyisi lapsen omakseen.
Yhdennäköisyys=meikäläisen pentu eikä maitomiehen.
Villi viidakon isyystesti.

Olisi kuitenkin ihan suotavaa että Myy alkaisi jossain vaiheessa muistuttaa edes etäisesti tyttölasta.

Nyt meillä kuolaa ja mölyää nurkissa pojan kuvatus mekossa. :)

14 kommenttia:

 1. Ei oo Esko! Silmistähän sen näkee, pieni prinsessa puskee vielä pintaan;)

  VastaaPoista
 2. no meijän aria luultiin tytöx. en tiiä johtuko siitä et satuin laittamaan hälle perus punaset vaatteet päälle (joka on kyllä ihan tytön ja pojan väri, koko tyttöjen ja poikien värit juttu on muuten ihan pyllystä) mut on sekin kyl et mun oma mummo, arin isomummo sano häntä tytön näkösex :D et kiitti vaan :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä nuo silmät on ainaskin ihan tytön. ;-)

  VastaaPoista
 4. Meidän toista lasta luultiin ensimmäiset 2v pojaksi, vaatetutus oli aika usein jotain ruskeaa småfolkkia. Nyt neiti ei suostu päälleen laittamaan enää muuta kuin hörhelöitä joten tätä ei enää tapahdu:)
  Myy on yli söpö ja näyttää ihan tytölle minun silmään

  VastaaPoista
 5. Meidän tyttöä sanottiin pojaksi vauvana, vaikka sillä oli vaaleanpunaista päästä varpaisiin.

  Poikaa taas puhutellaan tytöksi aina, jos sillä on punaiset housut tai punainen huppari. Sinisenä päivänä palautuu pojaksi. Siis vielä nytkin.

  Koskaan ei voi aavistaa ihmisten aivoituksia, miten sitä ihmisiä (ja lapsia) luokitellaan.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin neuvolassa täti luuli poikaa tytöksi KUN SILLÄ OLI PUNAISTA PÄÄLLÄ.
  On nää tiukassa nää poika/tyttövärit vielä joillakin.

  P.s Tullaan ens viikolla Hesaan ja poiketaan Piilossa !

  VastaaPoista
 7. Juu, tuttua on. Kaikkia kolmea likkaa on pojiteltu pienempänä, ihan sama mitä vaatetta on ollut päällä. Onneksi kaikkien kohdalla on mennyt ohi ...

  Tiina Huvikumpuillen- blogista

  VastaaPoista
 8. Meilläkin todella poikamainen tyttö, joka ei suostu ponnareiden laittoon ja ensimmäiset 2 vuotta oli mahdoton laittaa edes mekkoa päälle, kun tyttö halusi saada sen äkkiä pois. Itsekin en tykkä kamalasti vaaleanpunaisesta ja pyrin ostaa muita väreä. Hänellä oli viime talvella turkoosi talvihaalari, jossa kukkakuosi, pinkki hattu ja lapaset, ja kaikki pikkulapset luuli häntä pojaksi. Pahin oli, kun kerran leikkipuistossa joku nainen sanoi häntä pojaksi tuon haalarivärin perusteella. Silloin kyllä otti päähän!

  Vauvat ovat kaikki samannäköisiä, harvoin kasvojen perusteella voidaan sanoa, kumpi on. Varsinkin kun on kesätukkaa. :) Mut pojaksi Myytä ei voi sanoa. :)

  VastaaPoista
 9. Olin aikoinaaan todella loukkaantunut kun omaa tyttöä luultiin pojaksi vaikka neidillä oli vaaleanpunaista ja hörhöä päällä. Hassu reaktio sinäänsä mutta jotenkin se harmitti kun miettii neidin vaatteita ja vaunuja myöten kaikki on tyttömäistä.
  Minun silmääni Myy näyttää tytöltä. Ihan tyttömäiset silmät ja kasvonpiirteet. :)

  VastaaPoista
 10. Myy on kyllä ihan isänsä kopio, mutta ihana söpöinen neiti <3

  VastaaPoista
 11. Meilläkin tyttöä luultiin usein pojaksi, mikä mun mielestä oli ihan ok yleensä, kun en kerta vaatteilla asiaa mitenkään koodannut, mutta kyllä mustakin oli hieman huvittavaa, että sitä jopa mekko päällä pojiteltiin ;)

  VastaaPoista
 12. kyllä minusta Myy näyttää tytöltä. Poikamaisemmalta Mimo on minun silmiini vauvakuvissaan näyttänyt :D minä en tiedä miksi minun lastani on luultu, samapa se. kaapissa talvea odottaa sininen toppatakki, alennuksessa kun oli :DD onkohan niin että vanhemmille on pahempi jos tyttöä luullaan pojaksi entä jos poikaa luullaan tytöksi?

  VastaaPoista
 13. Onhan se tytön näköinen tyttö. Mitähän jälkiä se ättää lapseen, jos äiti paitsi ajattelee, myös internetissä kirjoittelee suloisen tyttärensä olevan pojan näköinen?

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Luultavasti kauheat,säästämme lapsilisärahat psykoterapiaan. ;)

  VastaaPoista