perjantai 8. heinäkuuta 2011

En meinaa saada blogattua millään!!

a.) koska kameran akku löytyi juuri ja uusia kuvia en ole ehtinyt ottaa juurikaan.

b.) koska iltaisin olen niin poikki että hyvä kun jaksan suuta aukoa syömisen eteen.

c.) koska Myyskä valvoo aika myöhään!

d.) koska hommasin tuunausprojektiksi fillarin jolla kokeilin eilen ajella ja posotin mäkkäriin puoli 11! (satula oli liian korkealla! nyt on kankut kipeät!)

e.) koska ostin ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen konsolipelin!!

American McGees Alice jota pelailin joskus 2000 tuuttasi ulos jatko-osan Alice Madness Returns tässä kuussa ja olen sen pienen vapaa-aikani pelaillut sitä innoissani!
Peliaika on todella rajallista.
Kauhupeliä kun ei voi pelata lapsien valvoessa.
(suosittelen kieroista tasohyppelyistä tykkääville!)
Mikään näistä ei kuitenkaan kuulu mitenkään siihen että olen miettinyt sellaisen pyörän peräkärryn hankkimista!

Ajattelen että se helpottaa konkreettisesti Mimon päiväkotiin vientiä jos ostan vielä mallin jossa on työntöaisa ja iskä voi sitten kärrätä lapset siinnä kotiinkin.

Kuulisin mielelläni käyttäjäkokemuksia kärrystä!?
Kannattaako oikeasti? Kuinka kylmällä voi polkea?
Tuuppaako kärry vauhtia alamäissä!?

Osaako kukaan kertoa? :)


11 kommenttia:

 1. Tosi hyvät! Meillä pojat 4v 19kg ja 2v 12kg ja tasaisella tulee huomaamattomasti perässä, alamäissä et huomaa, ylämäissä kunto kohoaa;)
  Ja ihan tosi hyvät lenkkeillessä rattaina!
  Ainoa miinus seisontajarrun puuttuminen.
  Huutonet hintaan saat n.120e rahteineen...

  VastaaPoista
 2. Oon kuolannut tuota peliä jo pitkään, mutta nyt vaan ei olis aikaa pelata :D

  VastaaPoista
 3. Mekin haluttaisiin pyörän peräkärry, olis se vaan niin kätevä! Esittelethän sitten omanne jos tulet hankineeksi?

  VastaaPoista
 4. Me ostettiin aika vasta Biltemasta kärry,joten aika vähän on kokemusta. Tosi tyytyväisiä silti ollaan,vasta oltiin reissussa ja peräkärry toimi siellä hyvin tuplaraittana :) pyörän perässäkin tuo näkyy hyvin kulkevan ja peräkonttiin mahtuu ties mitä!! :)

  -tiia-

  VastaaPoista
 5. Jos kärryä tulee käytettyä paljon niin satsaisin ehkä vähän parempaan kärryyn. Laatueroja on kyllä paljon, mitä olemma omassa tuttavapiirissä vertailua tehneet. Meilläkin odotellaan, että nuorimmainen 6 kk vielä vähän kasvaa niin päästään taas pyöräretkille koko perhe. Kärryyn meillä meni toissa kesänä 4 v. ja 2 v. Nyt 5-vuotias ajaa omalla pyörälään pitkätkin matkat ja kärryn kyytiin syksyllä 3,5 v. ja vauva sitten n. 8-9 kk. Meillä on Nordic Cap -merkkinen kärry. Halusin sen mm. siksi, että siinä on kova pohja.
  -Liinulotta-

  VastaaPoista
 6. Samaa kuin edellinen minäkin suosittelen, eli sijoittaisin hiukan parempaan kärryyn. Ihan vaan siksi, että käyttö voi olla vähän mukavampaa. Mm. paino vaikuttaa jo melkoisesti, kun kyydissä on kaksi. Eli kannattaa hankkia laumiinirunkoinen kärry. Lasten istuma-asennot kannattaa tarkistaa, ja tavaratilan koko. Sitten myös kiinnitys pyörään saa olla suht yksinkertainen, koska tekin nipsuttelette sitä päivittäin. Meillä on Croozer kid for 2 ja ollaan oltu supertyytyväisiä. Hinta oli muistaakseni vähän päälle 500, mutta siihen tuli mukaan pieni etupyörä, iso etupyörä ja kaksi kiinnikettä pyörään, eli miehellä ja mulla on omat kiinnikkeet, niin saa matkan aikanakin vaihdettua vetäjää. Suosittelen!
  Terv. Anna the bugaboo ;)

  VastaaPoista
 7. Moi! Meillä on tämän mallin aiempi versio:
  http://www.huuto.net/kohteet/polkupyoran-perakarry---jousitus---3-eri-varia---uutuus-2011/182569569

  Kärry tuli Saksasta, myyjä oli luotettava ja suomenkielentaitoinen. Samaa kärryä myi silloin joku suomalainen lastentarvike-nettikauppa ale-hintaan 220€... Periaatteessahan tuo on kai sama kuin Bilteman kärry nykyään. Aiemmin siinä Bilteman kärryssä ei vaan ollut sitä työntöaisaa ja irroitettavaa etupyörää.

  Hinta ei aina kerro laadusta. Tuttava osti kalliimman menopelin jostain lastentarvikeliikkeestä ja kärryjä vertaillessamme huomasimme, että rungot olivat identtiset, vain verhoilussa oli eroa.

  Minä kuskailin meidän kahta vanhempaa kärryllä paljonkin, kun vein heitä puistoon. Nyt vanhin jo ajaakin itse, mutta juuri pari viikkoa sitten oltiin fillaroimassa ja kärryssä olivat Fanni 4v. ja Mitja 1v.

  Ylämäessä saa toki vähän reisi- ja pers-jumppaa, mutta muuten voi välillä jopa unohtua, että perässä tulee kärry. Suosittelen läpimästi!

  VastaaPoista
 8. Mulla on Crooxer Kid for 2 enkä voi kuin suositella! Aivan HUIPPU vehje! Blogissani on artikkeli ja linkki ostopaikkaan. Tilasin, kun sai monta sataa halvemmalla kuin Suomesta.
  Pelittää kuin unema, hyvin menee talvella rattaina. Tuossa on myös ISO tavaratila takana. Mahtuu monta kauppakassia ja muut romut mukaan.
  lapsilla on hyvin tilaa istua. Ja tuonne mahtuu jopa 8 vuotias korkeuden puolesta.
  Mukana tulee kiinteästi suojat roiskeita ja sadettakin vastaan.
  Kannattaa oikeasti harkita että ostaa kerralla vähän paremman. Jälleenmyyntiarvo on noissa tosi hyvä! Ja sä tulet käyttämään tuota monta vuotta vielä. =)
  Ai niin, ja kulkee perässä ihan itsekseen. Sitä ei huomaa kuin ylämäessä vähän hidastaa. Kaarteet ym. menee tosi kivasti.
  Tuohon saa ostaa vauvaa varten sellaisen "istuimen" samasta paikasta. Näin on turvallinen vauvasta kouluikään asti.

  ---Anri (Prinsessa & Auto)

  VastaaPoista
 9. Osta auto, pääset helpomalla! ;-) Varsinkin talvella tulet vielä kiittämään tätä vinkkiä :-DD

  VastaaPoista
 10. Suosittelen kanssa laadukkaamman kärryn ostamista. Meillä on Chariot Cougar kahdelle (vain yksi siinä istuu, mutta halusin tilaa "rojuille" ;)). Kärry on aivan loistava, hieman kapoisempi kuin Croozer ja tuohon saa sitten jos jonkinmoista kilkettä (itse haaveilen suksia siihen - ois kiva vedellä talvella ko ite hiihtää... toiselle vaan lämpösiä peittoja yms, ni varmasti pärjää). Kalliimpi tuo on kun Croozer, eli jos ei leveys haittaa eikä ole kilkkeille tarvetta niin ilman muuta Croozer kannattaa hankkia (erona lähinnä materiaalit noiden jo mainittujen lisäksi).

  VastaaPoista
 11. Meillä on tämä kärry, erinvärisenä vain. Juuri kävin pyöräilmässä lasten kanssa. Ihan ok kärry, mutta jos laittaisin kärryä tällä hetkellä niin kalliimpaan satsaisin. Tilava on mielestäni. Tavaransäilytys tila on myös mielestäni hyvä. Ainoa IIIIIIISOOO miinus on kangas. Meillä säilytetään kärryä katoksessa. Viime kesänä kangas homehtui. Laittelin viestiä liikkeeseen josta kärryn ostin. Kuulosti heillä olevan käytössä sama kärry ja sama ongelma. En tiiä missä vika, mutta siskollani on erimerkkinen kärry, jota säilytetty myös katoksessa (ei varastossa/lämpimässä) kuten meilläkin ja heidän kärryssä ei tätä ongelmaa ole. Joten siinä mielessä olen todella pettynyt tähän kärryyn.

  VastaaPoista