perjantai 29. heinäkuuta 2011

Rapula

Vaikka Rouva Kepponen tarjoilikin ideaa rapujuhlista snapsien kera päättivät isi ja Mimo hakea tänään rapurallaille ihan oman kodin. :D


En tiedä kumpi on enemmän innoissan,iskä vai Mimoska mutta onhan se kiva ja kun rapusilta on nirri pois saan ehkä ottaa sinne karppeja... ;)

8 kommenttia:

 1. Me ei voida enää ikinä tullä teille kylään (ei sillä, että niitä kutsuja olisi viime aikoina kovasti sadellutkaan). Esikoinen kuolee kateuteen. Ja mä en jaksa kuunnellla sitä valitusta, kun hänellä ei ole rapuakvaariota.

  Sitten humalaiselta naiselta muutama ns järjen sana yön pimeinä tunteina.

  a) kun ostat kaupasta elintarveikkeita (kuten vaikka rapu) sille ei kuulu hankkia omaa (tai jaettua) yksiötä - ne syödään!

  b) karpit kasvavat *tosi* isoiksi. Ei ne tuollaisessa pikkuakvaariossa viihdy

  c) luuletko, että Arto tai Mimo tosiaan hoitaa akvaariota?

  d) Entäs ne snapsit? Tällä harjoittelupohjalla joudun sairaalaan, jos kiskaisen ne itse.

  Ei mulla muuta :)

  VastaaPoista
 2. Saako villieläimiä pyydystää lemmikiksi? Siis syötäväksihän saa, mutta elätiksi?

  VastaaPoista
 3. Laki ei kiellä kotimaisten kalojen tai rapujen lemmikkinä pitämistä.
  Tosin muistaakseni joku suositus asiasta on.

  VastaaPoista
 4. tosiaan, karpit vaativat huomattavasti suuremman akvaarion, ravutkaan eivät onnellisilta näytä noin pienessä laatikossa, ehkä armeliaampaa tapattaa ne ja hommata eläinkaupasta pikkurapuja tilalle, esim sukaravut maksavat n 3.50e kappale.. ja tuohon lootaan mahtuu useampi
  Himppis

  VastaaPoista
 5. Niin ravuthan ovat lihatiskiltä täysi-ikäisiä rapuja että heidän elinkaarensa ei muutenkaan ole kovin pitkä.100 litraa vetää kyllä paremmin juuri vaikka sukurapuja tai muita kummallisia katkiksia.
  Kalojahan tuohon tod näk tulee sitten.

  VastaaPoista
 6. Rouva kepposka: Enhän mä voi raahata niitä rapusia teille syötäväksi kun paavo haluaa sitten paapoa niitä jossain soikossa! :D
  Snapsi tosin kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 7. Heippa! Löysin ihanan blogisi ja kirjauduin, että löydän uudelleen tänne. Tervetuloa myös romulyyli-blogiin, toivottaa riitta sinikka.

  VastaaPoista