keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Piilo arpoo


(rakastan tätä lintua josta ei sitten tullutkaan Piilon logoa. ;) )


Piilolla on huippu facebook porukka.
Siellä info vaihtuu ja muutenkin on yhdessä etsitty ratkaisuja asioihin ja myyty ja ostettu.

Koska facessa ei saa enää arpoa kuin jotenkin mutkien kautta suoritetaan nyt arvonta blogini kautta!

Olen siis arponut sataluvuin pöydän tykkääjien kesken.
Nyt arvotaan se pöytä tähän postaukseen kommentoineiden kesken.

Ja jotta blogin lukijoilla kauempaakin olisi tähän postaukseen mielenkiintoja vaikka vaan lukijana pääsee pöytäpaikkaa tavoittelemaan vastaamalla kysymyksiin:


Miksi ostan kirppotorilta/second handeista?
Mitä ostan kirpputoreilta?


Pöytäpaikka arvotaan huomenna illalla näihin aikoihin ja voittaja voi sen halutessaan lunastaa koska vaan.:)

70 kommenttia:

 1. minun mielestäni lastenvaatteiden kierrättäminen on parasta. Varsinkin vauvanvaatteet jää niin vähälle käytölle. Ja miksi ostaa uutta kaupasta kun saat halvemmalla hyväkuntoista kirpparilta.

  Ostan kaikenlaista kirpputoreilta. Vaatteita itselleni ja lapsille, kirjoja, leluja, kodin tavaraa.

  VastaaPoista
 2. 1. Kirpputoreilta yms. voi tehdä hyviä löytöjä - miksi turhaan ostaa kaikkea uutena, kun käytettyäkin voi käyttää. Kirpputoriostokset ovat myös edullisempia, kuin uudet tuotteet kaupassa. Lisäksi kirpputoreilla käyminen on hauskaa!
  2. Enimmäkseen lasten vaatteita, kenkiä ja leluja. Myös aikuisten kenkiä ja kankaita tulee etsittyä.

  Kira-Mia Lankinen

  VastaaPoista
 3. Ostan second handina pääasiassa merkkivaattita, joita ei enää löydä uutena. Kivijalkakirpparilla käyn harmillisen harvoin, mutta toivottavasti täähän tulis muutos joskus :)

  VastaaPoista
 4. Kiva arvonta. Juuri olinkin Piilossa myymässä, mutta myytävää jäi ja uusi pöytäviikko olisi tarpeen. Tienesteihini olin tosi tyytyväinen.

  Ostan kirppiksiltä, koska se on hauskaa ja hyödyllistä (rahan säästö). Kirppisten kiertely vastaa minusta sienestystä, on mukava tehdä löytöjä. Kannatan kierrätystä myös luonnon vuoksi.

  Ostan kirppiksiltä yleensä vaatteita, leluja ja kirjoja. Viikonloppuna löysin leimasimet sisältävät sormivärit ja Uv-suojahatun tytölle ensi kesäksi. Sormivärit jo korkkasimme.

  VastaaPoista
 5. Ostan kirpputoreilta pääasiassa lasten vaatteita, ja siksi että haluan kierrättää ja samalla säästää rahaa.

  VastaaPoista
 6. Lastenvaatteiden käyttöikä on niin, että kaikkea ei kannata uutena hankkia. Ostan kaikkea mitä tarvitsen laidasta laitaan.

  VastaaPoista
 7. Ostan siksi, kun käytettynä ostaminen on monasti edullisempaa ja mielenkiintosempaa, ekologisempaakin se on.

  Kirppiksiltä tulee ostettua kaikenlaista ihan laidasta laitaan. Se mitä ostan, riippuu sen hetken tarpeista ja toki siitä, mitä on tarjolla.

  nimim. "Seha"

  VastaaPoista
 8. Ostan kirpputoreilta koska siellä on usein halpaa, sieltä voi tehdä kivoja löytöjä ja kierrätyksen takia.
  Ostan kirpputoreilta pääosin vaatteita, muta myös kirjoja, pelejä, leluja jne.

  VastaaPoista
 9. Rakastan kirpputoreja ja olen teini-iästä lähtien omannut "hyvän kirppis-silmän" josta nyt 2 pienen äitinä on suurta hyötyä. Lastenvaatteet kannataa ehottomasti suurimmaksi osaksi ostaa 2nd handina, kun niin hyvää tavaraa löytyy.

  Piilon kaltaista kirpputoria kaivattaisiin täällä Etelä-Espoossa! Ihailen rohkeuttasi ja jaksamistasi Piilon pyörittämisessä. Ehkä minäkin jonain päivänä...Onnea matkaan ja ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
 10. Ostan kirpparilta, koska:
  -se säästää rahaa
  -esim. vaatteesta näkee, että miten se kestää pesua (joku muu on tehnyt kohtalokkaan ensipesun)
  -välillä sytyn juttuihin vasta myöhemmin
  -kannatan kierrätystä

  Ostan:
  -lastenvaatteita ja urheilutarvikkeita
  -kirjoja itselleni
  -askartelutarvikkeita

  VastaaPoista
 11. On ekologista kierrätä tavaroita, kun muuten kertyy aivan liian paljon.

  Enimmäkseen lasten tavaroita, mutta myös omia vaatteita, kirjoja yms.

  Piilosta lauantaina ostettu Baby Björn kantoreppu on ollut käytössä melkein joka päivä. :)
  nimim. Niini

  VastaaPoista
 12. Ostan kirpputoreilta, koska sieltä saan halvalla kivaa vaatetta ja samalla ekologinen jalanjälkikin on pienempi. Myyn myös mielellän eteenpäin. :D Kirpputorilla on ihanaa käydä myös löytämisen riemun takia ja onhan se shoppailua parhaimmillaan - mistä muualta löytää niin ison valikoiman tavaraa. Mukaan voi tarttua ihan mitä vaan (tällä hetkellä pääasiassa lasten vaatteita).

  VastaaPoista
 13. 1. Olen vankka kierrätyksen ystävä ja olen kaikenlaisen vintage-tavaran ystävä. Ihana tehdä aarre-löytöjä, joista iloa vuosiksi eteenpäin.
  2. Vaatteita itselleni ja lapselle, astioita, leluja, huonekaluja. En tiedä onko mitään sellaista, mitä en ostaisi. Ehkä alusvaatteita ei! :D

  VastaaPoista
 14. Pauliina:

  1. Olen vankka kierrätyksen ystävä ja olen kaikenlaisen vintage-tavaran ystävä. Ihana tehdä aarre-löytöjä, joista iloa vuosiksi eteenpäin.
  2. Vaatteita itselleni ja lapselle, astioita, leluja, huonekaluja. En tiedä onko mitään sellaista, mitä en ostaisi. Ehkä alusvaatteita ei! :D

  VastaaPoista
 15. Ostan, koska sieltä saa edullisepaa ja joskus tekee todellisia löytöjä ja vähän erikoisempa jotain.
  Kirpiksiltä ostan lähinnä lastenvaatteita.

  Elena E.

  VastaaPoista
 16. 1. Ostan kirpparilta, koska tykkään kierrättää, ja usein sieltä löytyy jotain sellaista, mitä ei itse ole kaupasta edes löytänyt!
  2. Enite ostan vaatteita lapsille.
  Nim. Maiju

  VastaaPoista
 17. Tykkään ostella kirpparilta koska tykkään kierrättää. Ja yleensä kirpparilta löytyy paljon kivemman näköisiä vaatteita kuin kaupoista. :)

  Ostan kirpparilta vaatteita itselleni ja sisustustavaroita. :)

  Nimim. Mari R

  VastaaPoista
 18. Ostan kirpputoreilta ensisijaisesti siitä syystä, että hyvästä kirpparilöydöstä tulee paljon parempi mieli kuin mitä tulisi kaupasta uutena ostetuista tuotteista. Joka kerta kun vaatetta tms. katsoo myöhemmin, muistelee kuinka hyvä bongaus tuokin juttu oli. :)Aarteenetsintää parhaimmillaan!!
  Toki taloudellinen ja ekologinen pointti on aina mielessä myös.

  Kirppiksiltä löytyy useimmiten lastenvaatteita, leluja, kirjoja ja kivoja astioita. Paras kattaus syntyy eriparia olevista lautasista. :)

  Saara

  VastaaPoista
 19. Ostan kirpputoreilta lähes kaiken mitä tarvitsen. eli kirpputorit ovat ehdottomasti ykkösvaihtoehtona. Sitten jos ja kun ei löydy millään etsimääni tavaraa ja viimehetkellä lentää kaupasta koriin.
  Ostan hyvänkuntoisia ja sieviä vaatteita tytölleni ja pojalleni. Tyttöni vaatteet kierrätän tyttöni kummitädin tytölle ja pojan vaatteet menee milloin kenellekin. Yleensä en jaksa kirpputorille viedä mutta piilo kiinnostaisi kovasti myyntipaikkana vaan sen valtaisan käviämäärän ja kohderyhmän takia.

  Terv. Gerli Rättel

  VastaaPoista
 20. Ostan kirpparilta ( lähinnä Piilosta ;) koska on vaan niin käisttämättömän ihanaa tehdä hyviä löytöjä. Arvostan kierrätystä :)

  VastaaPoista
 21. ykx Hanna:

  1. kirppikset/ second handit ovat minulle paikkoja jossa rentoudun ja pääsen hetkeksi pois kotiympyröistä. Ensiksikin siellä voi tehdä löytöjä, tarpeellisia vaatteita tai tavaroita joita ei edes tiennyt olevan olemassa ja joskus taas törmää vaatteeseen tai tavaraan, joka herättää muistoja. esim. arabian vanhoja lastenlautasia, jollaisista on itse joskus pikkuisena puuronsa syönyt ja esim. siilin kuvan pohjasta löytänyt ;-)
  2. ostan tietystä pikku putiikista ihania second hand vaatteita ja kenkiä itselleni. vanhantavaran kaupoissa käyn katsomassa astioita ja tarpeellisia lastenvaatteita löytyy..vaikka Piilosta.

  VastaaPoista
 22. ..siis nythän juuri sain uuden erittäin hyvän syyn shoppailla kirppiksillä; hesarissa oli vko sitten juttua uusien vaatteiden kemikaalijäänteistä, jotka aiheuttavat mm. syöpää... Siinä kehuttiin, että juuri nuo- jo muutamaan kertaan pestyt -kirppislöydöt minimoivat tämän riskin.. ! :D

  terv. Kerttu Kippuravarvas

  VastaaPoista
 23. Hyvästä kirpputorilöydöstä tulee sata kertaa iloisemmaksi, kuin normihinnalla kaupasta ostetusta!

  Ostan kirpparilta lähinnä vaatteita ja kirjoja/leluja lapsille.

  T:OVJ:n äiti

  VastaaPoista
 24. Kirppareilta ostan tietenkin rahan säästönkin takia, mutta se fiilis kierrellä ja löytää jotain juttuja, mitä ei tiennytkään tarvinneensa =), se vetää kirppareille..
  Ostan vaatteita, kirjoja ja mitä nyt eteen tulee. Nyt vauvan synnyttyä on tullut hänellekin hankittua vaikka mitä ihanaa. Nyt kun tänne piilon nurkalle muutin täytyy tulla teilläkin käymään..

  Terv.Marika

  VastaaPoista
 25. 1. Kirppisiltä/second handeiltä ostan mitä tarvitsen ja mitä eteen sattuu. Yleensä etsin lastenvaatteita, urheiluvarusteita tai kodin kalustetta, esim. matot olen kaikki ostanut kirppiksiltä.
  2. Isommilta kirpputoreilta ostan mielelläni kirjoja, laukkuja, kenkiä jne. Vaihtelee valikoiman mukaan.

  VastaaPoista
 26. Kierrän kirppiksiä harrastuksena, mutta myös ekologisuuden ja rahansäästön vuoksi. Ostan pääasiassa lasten tarvikkeita; vaatteita, kirjoja ja leluja, mutta myös vanhaa talonpoikaistavaraa tai muuta tarpeellista mökille.

  Aino, Piilon vakikävijä

  VastaaPoista
 27. Ostan kirppareilta kirjoja, laukkuja ja vanhoja astioita, joita ei enää muualta saa. Harmi että isommille lapsille löytyy harvemmin kirppareilta enää vaatteita.

  t: Nina W. :)

  VastaaPoista
 28. Ostan kirppiksiltä yleensä lastenvaatteita, leluja ja joskus kirjoja tai jopa itselleni vaatetta.
  Erityisesti lasten vaatteet on usein niin hyväkuntoisia että niitä kannattaa ostaa kirppiksiltä. Lapsille saa olla jatkuvasti hankkimassa isompia vaatteita joten kierrättämällä hyviä vaatteita tekee samalla ympäristöteon. Käytetyt vaatteet eivät myöskään kutistu pesussa kuten uudet saattavat tehdä.
  T. Heidi Rajamäki

  VastaaPoista
 29. Kirppareilta löytyy monesti vanhempien mallistojen ihanuuksia joita ei kaupasta enää saa, toki rahaa säästyy myös :) Reija

  VastaaPoista
 30. Miksi ostan kirppotorilta/second handeista?
  Mitä ostan kirpputoreilta?

  Kierrätys on ekologista. On kiva tehdä edullisia löytöjä ja säästää vähän luontoa.
  Ihan kaikkea, enimmäkseen lastenvaatteita ja kestovaippoja.

  VastaaPoista
 31. Ostan kirppareilta lähinnä ulkovaatetta, mutta myös muuta hyväkuntoista merkkivaatetta. Pienillä lapsilla ne kuluvat vähemmän ja ekologisuus viehättää.

  VastaaPoista
 32. Miksi ostan kirppotorilta/second handeista?
  Varsinkin pienten lasten vaatteet ovat käytössä niin vähän aikaa, että olisi hölmöä ostaa kaikki uutena. Kirppareilta löytää lähes uudenveroisia vaatteita ja vähän erilaisia kuin kaupoista ja huomattavasti edullisemmin.

  Mitä ostan kirpputoreilta?
  Ostan kirppareilta pääasiassa siistikuntoisia lastenvaatteita kohtuuhinnalla. Joskus ostan myös leluja tai lasten kirjoja.

  VastaaPoista
 33. Kiva arvonta :)

  Ostan kirppareilta, koska mielestäni on järkevää kierrättää hyvänkuntoista tavaraa. Vastaavasti myös tyhjennän samasta syystä meidän kaappeja kirpparille. Kirppareilta voi myös tehdä huippulöytöjä ja kiertely on mukavaa, kun ei koskaan tiedä mitä pöydistä löytyy.

  Ostan kirppareilta pääasiassa lastenvaatteita.

  VastaaPoista
 34. Lapsille ostan vaatteita. Minusta on ihanaa kierrellä ja etsiä löytöjä, merkkivaatteita ja kauniita vaatteita :)
  Kierrätys on lastenvaatteissa erittäin järkevää mielestäni, myyjä saa hieman takaisin ja itse säästää ostajana yleensä muutaman euron.

  Elina

  VastaaPoista
 35. Ostan kirpputorilta, koska niin säästän rahaa ja onhan se ekologistakin. Lasten vaatteet, erityisesti pienten, ovat usein käytettynäkin todella hyväkuntoisia, koska niiden käyttöikä on niin lyhyt. Hyvistä löydöistä tulee myös tosi hyvä mieli!

  Ostan lähinnä hyväkuntoisia lasten vaatteita, mutta myös itselleni olen tehnyt huippulöytöjä. Lisäksi lasten kirjat ovat kirpputoreilla paljon edullisempia kuin uutena. Lisäksi on tullut ostettua leluja, astioita ja sisustustavaroita.

  -Tytti

  VastaaPoista
 36. Lastenvaatteita, leluja, kirjoja, astioita, sisustusesineitä, mitä milloinkin sattuu eteen tulemaan.Siinähän se viehätys onkin:D Lisäksi sieltä saa sellaista mitä ei välttämättä kaupasta enää saa ja halvemmalla.
  Lila

  VastaaPoista
 37. Ostan kirppareilta (tosin harvemmin löytyy hyviä) koska lapset kasvavat niin nopeasti ja rahan tuhlaaminen vaatteisiin on turhaa (vaikka olenkin itse vaatealalla, sanon silti niin), mieluummin ostaa hyvänkuntoiset käytetyt pikku rahalla ja säästöillä vaikka äidille jotain ;P

  Ostaisin siistejä vaatteita ja kenkiä ja etenkin talvivaatteita (ei ylipestyjä ja venyneitä), ehjiä leluja, muita hyödyllisiä tavaroita.

  T. Yekaterina
  adikassi@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Olen esikoiseni syntymän jälkeen vasta herännyt kirppistelyyn(aijemmin en voinut sietää kirppiksiä/secend handejä)!Nyt kun toinen lapseni syntyi olen, jo vanha konkari! Ensisijaisesti ekologisuus lämmittää mieltä, tässä maailmassa jossa hukutaan jo tavaran paljouteen. Toiseksi toki että rahaa säästyy!;) Ostan kirpparilta siis pääasiassa lasten vaatteita ja joskus löytyy jotain itsellekkin! Täytyy myös myöntää kovana ostelijana että hyvä löytö lämmitää sydäntä, kun sai vielä halvalla!;)

  -Maarit makkara-

  VastaaPoista
 39. Kirjotin pitkän viestin mun google-tililläni ja palvelu vain herjasi, ettei minulla ole oikeutta kommentoida tätä blogia. Kummallista. No joka tapauksessa metsästän kirppikseltä ihanuuksia joita en enään kaupasta saa ja jos vaate on selvinnyt käytön jäljiltä hyväkuntoisena myyntiin, niin silloin se tuskin hajoaa ensimmäisessä pesussa tai sauman kiertää ekan käytön jälkeen :)

  Nyt arpaonnea tänne, jotta vihdoin saan aikaiseksi kantaa meiltä kaiken ylimääräisen myyntiin :)

  Facesta tavoittaa, jos voitto tulee :) Terveisin: Maria

  VastaaPoista
 40. Käytän kirpputoreja, koska se on fiksua ja hauskaa.

  Lähinnä löytöjä lapsille, hyväkuntoisia vaatteita ja leluja. Jos olisi enemmän aikaa, kiertäisin kauempanakin ja etsisin myös muita kuin lastentarvikkeita.

  Maissi

  VastaaPoista
 41. Kirpuilta ostan ensijaisesti rahan takia, mutta myös sen ekologisuuden kannalta. En nykyisin edes raaski ostaa normikaupasta normihinnalla, kun kirpuilta löytää niin hyvää tavaraa paljon halvemmalla. :)

  Ostan vaatteita, kenkiä, kirjoja ja leluja lapsille, välillä jopa muistan katella vaatteita itellenikin. :)

  t. JenniN

  VastaaPoista
 42. Ostan kierrättämisen ilon, halpojen hintojen ja kipputorien tunnelman vuoksi.

  Kirpputoreilta tulee ostettua kaikkea mahdollista: kodintavaroita, vaatteita lapsille ja itselle, kirjoja, leluja...

  T: JenniW

  VastaaPoista
 43. Ostan kirpputorilta koska sieltä saattaa tahdä ihania löytöjä ja vielä edullisesti.

  Ostan pääsääntöisesti lapsille vaatteita.

  Terveisin Christa Backmansson

  VastaaPoista
 44. Ekologisuus ja rahan säästö. Löytämisen ilo! :)

  Ostan yleensä lastenvaatteita, mutta nyt myös äitiysvaatteita, joskus harvemmin leluja tai sisustustavaraa...

  VastaaPoista
 45. Ostan kirppiksiltä koska säästän siinä rahaa ja kierrätys on kivaa.

  Ostelen lastenvaatteita, kirjoja, pelejä

  Kirsi

  VastaaPoista
 46. Ostan kirppiksiltä, koska niistä löytyy hyväkuntoisia vauvan vaatteita edulliseen hintaan. Kirppikseltä voi myös tehdä hyviä löytöjä, erikoisuuksia ja ihanuuksia :)

  Kirppareilta ostan siistejä, hyväkuntoisia vauvan vaatteita ja joskus myös leluja.

  VastaaPoista
 47. kierrätys kunniassa ja monesti käytettynä löytää sellasia ihanuuksia mitä ei enää uutena saa...

  VastaaPoista
 48. Kirppareilla käyn, koska löytöjen tekeminen on hauskaa! Kirppareilta ostain hyväkuntoista vaatetta, varsinkin merkkivaatteita, sekä kauteen tarvittavia "pakko-ostoksia", joille tulee käyttöä vain pari kuukautta, joten niitä ei uutena raaski ostaa.

  Hämäävä tuo kirjoituksesi loppu, "arvotaan huomenillalla näihin aikoihin", koska minulla lukee, että olet kirjoittanut jutun klo 11.18. Eli varmaankin 23.18??

  VastaaPoista
 49. Ostan käytettyjä vaatteita ihan ekologisista syistä, kun kaiken ei tarvitse olla upouutta. Samalla myös säästän, mikä on taas vain hyvä juttu.

  Ostan mieluiten hyväkuntoisia vaatteita.

  *P

  VastaaPoista
 50. Olen koukussa kirpparoimiseen, toisen romu on toisen aarre.

  Ostan lähinnä lasten vaatteita sekä itselleni kenkiä.

  VastaaPoista
 51. Ostan kierrätyksen ja edullisuuden takia, sekä sen takia että kirppareilta voi löytää jotain kivaa mitä kaupasta ei saa. Lasten vaatteita ostelen, niistä on hyvää tarjontaa ja niitä ei tarvi sovittaa :) Leluja hankkisin mielelläni enemmänkin kirpuilta.

  VastaaPoista
 52. 1. Ostan kirppareilta, koska niiltä tekee yleensä hauskoja ja mielenkiintoisia löytöjä. Ja hauskaa on myös löytää edukkaasti hyviä ja laadukkaita vaatteita. Leluostoksilla on myös säästynyt paljon rahaa.
  2. Ostan kirppareilta lastenvaatteiden lisäksi kirjoja ja leluja. Toisinaan myös astioita, jos sattuu jotain sopivaa löytymään.

  VastaaPoista
 53. On halvempaa ja jutut mielenkiintoisempia. Lähinnä ostan vaatteita itselleni ja pojalleni. Joskus löytyy jotain miehelle, joskus jotain kotiin.

  VastaaPoista
 54. Ihana arvonta. osallistun.

  1. mä olen tarkan markan tyyppi kun sille päälle satun. pidän kierrättämisestä ja siitä että kaatiksia ei täytetä turhaan käyttökelposilla asioilla. Jopa rikkinäiset ja likaiset tavarat/vaatteet voivat saada meiltä kodin jos mulle sattuu sopiva inspiraatio sen kohdalla.
  2.ostan vaatteita ja leluja ja kirjoja. ja oikeastaan vaikka mitä minkä koen meille tarpeelliseksi. hirmuisen harvoin koen heräteostoksia kirppiksellä koska en ole kuitenkaan sellainen tavarahamsteri.

  jos sä hanna tykkäät tosta linnusta voin sen tehdä teille vaikka velourhousuihin ;)

  VastaaPoista
 55. Kirppistely on urbaanin kaupunkilaisen citysienestystä. Voi sitä löytämisen iloa, kun sattuu bongaamaan jotain ihanaa ja edullista! Kipputoreilla kiertely on koko perheen yhteinen hauska harrastus.
  2. Pääasiassa ostan lasten tarvikkeita ja vaatteita, mutta myös itselle, kotiin ja miehelle teen välillä löytöjä.

  Marjaana(MRN)

  VastaaPoista
 56. Minulla ei ole kauheasti aikaa kiertää kirppiksiä, itseasiassa todella vähän. Mutta jos ostan niin ostan siksi jos vastaan tulee jotain ihanaa. :)

  Mitä ostan? No se saattaa olla melkein mitä vaan ihanaa mitä sattuu vastaan, yleensä se on sitten lapsiin liittyvää; vaatteita, leluja, kirjoja, DVD:tä.. Joskus itselle jotain vaatetta, kotiin jotain.

  LauraÖ

  VastaaPoista
 57. 2. Ostan lastenvaatteita, -tarvikkeita
  1. Lastenvaatteiden käyttöikä on lyhyt ja vaatteet niin kestäviä että oikein hoidettuina kestävät lapselta, toiselle, kolmannelle jne. Tykkään myös retrohtavista vaatteista ja merkkivaatteita en liikkeestä osta ilman tuntuvaa alennusta. Ja se löytämisen ilo!

  VastaaPoista
 58. 1. Tykkään tehdä löytöjä, eli löytää jotain mitä kaupoissa ei myydä, ja vielä löytää halvemmalla kuin kaupoista. Lisäksi ajattelen ekologisuutta; kaiken ei tarvitse olla uutta.
  2. Enimmäkseen ostan lastentarvikkeita. Lastenvaatteita en isommille (yli 2 v.) ole kyllä paljoa löytänyt siistissä kunnossa kirppiksiltä ja olenkin aika valikoiva ostaja.

  VastaaPoista
 59. 1. Ostan kirpputoreilta, koska rakastan kiertää niissä. Välillä tekee löytöjä, välillä ei. Kirppiksillä kiertäminen on omaa laatuaikaani :-) 2. Ostan kirppiksiltä pääosin lastenvaatteita ja leluja. Itsellenikin teen joskus vaatelöytöjä. Jotain sisutukseenkin on löytynyt.

  T: Adoptioäiti

  VastaaPoista
 60. 1. Joskus tekee hyviä löytöjä hyvään hintaan. Hyvästä tuotteesta voin myös kirpparilla maksaa hyvän hinnan. Joskus löytää jonkin vanhemman malliston vaatteita, joita ei enää kaupoissa ole.
  2. Lasten merkkivaatteita ja leluja, jos ovat uudenveroisia.

  VastaaPoista
 61. 1. Rakastan shoppailua ja rahat ei riittäis millään, jos aina shoppaisi tavan kaupoissa. Sitä paitsi hyvien kirppislöytöjen tekeminen on aivan mahtavaa!

  2. Lasten vaatteita, leluja ja kirjoja. Joskus jopa itselle löytöjä vaatteiden tai kirjojen merkeissä.

  VastaaPoista
 62. Ostan, koska voin löytää vähän käytettyä/uutta halvalla. Ostan lapselleni vain hyväkuntoisia vaatteita, mielellään värikkäitä tai klassisia, kuten farkkuja. Joskus joku lelu/palapelikin saattaa tarttua mukaan :)

  - Elsba -

  VastaaPoista
 63. Ostan kirppikseltä sillä meillä ei ole varaa ostaa muuten esim.vaatteita lapsille ja itselle. Myönnän että ostan melkein kaiken kirpiksiltä myös lahjat ja jopa tuliaiset monesti ne ovat kyllä olleet uusia tai uudenveroisia. joten sitä ei saaja saa tietää etten ostanutkaan uutena.

  VastaaPoista
 64. kirppareilla kiertely on hauskaa ja yllättävää,koskaan ei tiedä mitä tulee löytämään ja se vasta on koukuttavaa :) Arvostan myös kirppareiden halvempia hintoja vaikka toisaalta olen valmis myös maksamaan kunnon hinnan jos löytyy jotain todella ihanaa. Kirppareilla kiertely on myös mukava sosiaalinen juttu,lastentarvikekirppareita kierrän usein kavereiden kanssa ja livekirppareilla on hauskaa jutella myyjien kanssa ja ystävällismielisesti myös tinkiä...se kuuluu ehdottomasti asiaan :) Kirppareilta ostan itselleni,lapselle ja miehelle vaatteita. Usein mukaan tarttuu myös kodintarvikkeita,kirjoja,pelejä,leluja,lahjoja yms. Ostan samalla myös siskon ja ystävien lapsille esim.vaatteita jos vastaan tulee sellaista jonka tiedän puuttuvan tai sopivan vastaanottajan tyyliin. Kirppisharrastukseni tuntevat antavat joskus 'ostoslistan' mukaan,tyyliin: 'tuo jos törmäät jossain'.
  Ekologisuus on itseisarvo sinänsä mutta tiedostan kyllä kulkevani kirppiksillä etupäässä siksi että se on niin hauskaa!
  T.taina (tähkän äiti).

  VastaaPoista
 65. 1.Kirpparit ovat oikeita aarreaittoja ja aina ei tarvitse olla uutta.Kannatan kierrätystä.

  2.Ostan pojalle vaatteita ja itsellekkin jos jotain sattuu löytymään.Myös dvd:t,kirjat ja lelut saattavat meille eksyä

  t.Tanja.S

  VastaaPoista
 66. 1. Kirpputoreilla tekee hyviä löytöjä edulliseen hintaan.
  2. Lastenvaatteita ja leluja.

  t. kirppistelijä

  VastaaPoista
 67. Vastaukseni on varmaan samat kuin kaikilla muilla, mutta: kirppareissa viehättää se, ettei koskaan tiedä mitä tulee eteen. Tietysti houkuttaa ajatus saada löytöjä halvalla. Mutta myös tuntuu hyvältä tietää, että jonkin tavaran käyttöikä pitenee. Lastentarvikekirppareita koluan säännöllisesti: vaatteita, leluja, kirjoja... esikoinen on poika, joten poikien vaatteita meillä on yllin kyllin, mutta on ihanaa saada kuopustytölle "tyttövaatteita" ja niitä voi hyvällä omallatunnolla ostella pikkurahalla kirppiksiltä.
  - Tiitiäinen

  VastaaPoista
 68. Kirppareilta löytöjen tekeminen on kaksinverroin hauskempaa kuin kaupoista. Erityisesti löytöjen tekeminen "isolle" pojalle tuntuu melkein lottovoitolta :-)

  Ostan kirjoja, aikuisten vaatteita uusiokäyttöön ompeluksiin, tiettyjä astiasarjoja jne jne.

  RiTu

  VastaaPoista
 69. No kyl määkin osallistun!

  Ostan kirppikseltä, koska sieltä löytyy usein erittäin hyvää tavaraa, toisaalta olen himppusen pihi ja nautin siitä että luulen säästäväni euron jos toisenkin ;)

  Ostan tällä hetkellä lähinnä lasten vaatteita ja itselleni jotain. Joskus jotain isompaa ja pienempää esim. kotiin saattaa löytyä mukaan

  VastaaPoista
 70. 1. Ostan koska saa paljon halvemmalla ja kiertely ja löytäminen on niin hauskaa!
  2. Lastenvaatteita, kankaita, lastentarvikkeita ja aikuisten vaatteita.

  VastaaPoista