perjantai 13. tammikuuta 2012

Folkluuri
Joskus on pakko myöntää että ei aina ole oikeassa. :D

Olen antaumuksella dissannut tätä folklore-kangasta koska mielestäni siinnä on tyhmä väri ja liian pieni kuva.

Noh, Sain tilauksen pienen tytön bodymekosta ja aikani tätä katseltuani totean että siitä tuli kuitenkin sittenkin aikas kiva!

Tämä on varmaan niitä jotka näyttävät parempina vaatteina kuin kankaina!!!

74-80cm bodymekko kestovaippaa käyttävälle.
(kankaanhan myy Ikasyr.)

6 kommenttia:

 1. mun täytyy sanoa että mäkin tykkään siitä vaatteena. ja yllätys yllätys meidän poika tykkää siitä myös. siis siitä turkoosista. ei paha.ei paha.

  VastaaPoista
 2. Nyt pääsee sanomaan et mitä minä sanoin ;) Se on ihana kangas, ja värikin toimii, totuttelun jälkeen. Minähän meinasin yöpukua siitä meidän metristä, mutta tulikin sitten päivävaatetta. Kangas tuntui ikäänkuin ryhdistyvän resorien ansiosta. Jännä juttu..

  Mut siis ihana ompelus ja samaa mieltä pohdinnoista :)
  t.Taina

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään tuosta kankaasta! Etenkin se turkoosi on aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä ihanasta mekosta! Kyllä se kuosi on ihan kaunis ja vaatteena tosiaan hyvännäköinen. Jatkokehitysideoita nyt yhden illan käytön jälkeen: ehkä kolmen nepparin levyinen haarapala olisi paras. Entä voisiko mekon kiinnittää jotenkin nätisti bodyyn vielä jostain alempaa, vaikka vyötärön tienoilta, niin ettei helma nouse vauvaa kanniskellessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aino: voidaan kiinnittää! :) mietin senkin jo valmiiksi aikaisemmin :)

   Poista
 5. Tuosta kankaasta, kuosista ja väristä: uskomattoman, mielettömän kaunis! Bodymekko myös! Toivoisin voivani vielä punoa muutaman mukulan ja pukea ne joskus tuollaiseen mekkoon, pöksyihin, mihin tahansa... Tervehtien Avveel âkku

  VastaaPoista