maanantai 2. toukokuuta 2011

Tästä se alkaa!


13 kommenttia:

 1. Onnea ja menestystä! Tullaan joku päivä käymään =)

  VastaaPoista
 2. Onnea!:) Harmi, kun Piilo sijaitsee meiltä niin kaukana.

  VastaaPoista
 3. Kiva idea ja kivan näköistä. Mutta paikat vaikuttaa pienille, esim. tuo 50-98cm? Vai tuleeko noita kokoja koko rivi täyteen?

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää. Täytyy tulla joku päivä käymään pojan kanssa, kun ilmat hieman lämpenee.

  VastaaPoista
 5. Jokaisessa pöydässä on oma liitutaulu, johon voi kirjoittaa omiin tuotteisiinsa liittyviä asioita tms. Joten tuo 50-98cm tarkoittaa tuon pöydän tuotteita.

  VastaaPoista
 6. Kivalta näyttää ja onnea kovasti...pitääpi tulla joskus käymään kun sinnepäin tuun.

  VastaaPoista
 7. Luulen että tuo 50-98cm on tuon kyseisen pöydän vaatteiden koko ;) tarkemmin, kun katsoo niin joka pöydässä oma liitutaulu, aivan ihana idea !
  Meidänkin perhe suuntaan tällä viikolla ihastelemaan :) Kai teillä on kahvia / teetä myynnissä ? 1-1,50€kuppi ja takuulla kannattaa ;)

  VastaaPoista
 8. Ai, sitten asia on erikseen. Ajattelin liikaa omaa liikeideaani tähän. Anteeksi. Onnea ja menestystä! Terkuin minä, joka epäilien loosin kokoa =)

  VastaaPoista
 9. Hienonnäköistä! Mäkin tulen käymään nyt kun oon lomalla :)

  VastaaPoista
 10. oi että, mukavan näköinen paikka :) Harmittaa ku asutaan niin kaukana ettei pääse käymään paikan päällä!! Mut oikein paljon onnea ja menestystä yritykselle :)

  VastaaPoista
 11. Hyvältä näyttää!

  Kun on blogisi kautta seurannut Piilon syntymäprosessia, tekee mieli tehdä kesäreissu sinne suunnalle. Ihan vain Piilon innoittamana.

  Iloisia kevätpäiviä!

  VastaaPoista