keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Hapanimelän toinen tuleminen


Usein meillä syödään samaa ruokaa muunneltuna toisella aterialla.

Tänään kuitenkin aamupäivällä söimme koko satsin ja iltasella teki vielä mieli kanaa niin teimme mimon kanssa variaation päiväisestä ruuasta.

Tämä on hyvää vaihtelua makaroonimössöille ja syntyy samassa ajassakin.

Second coming

Paketti kanasuikaleita.
Paprika
Sipuli
Kiinankaalia
Valkosipulin kynsi
Appelsiini/sitrushedelmämehua desi
Inkivääriä lusikallinen
Maissitärkkelystä/perunajauhoja 2 rkl
Soijaa
Ketsuppia
Makaroonia

Pannulle kanasuikaleet,inkivääri ja sipulit.
Kun kanat ovat kypsiä laita mukaan paprikat ja salaatit.
Sekoita desiin mehua tärkkelys ja kaada pannulle,lorauta sekaan soijaa ja ketsuppia.
Tarkista maku.
Kaveriksi keitetään makaroonia.

Tässä tosiaan on helppo kotiruoka johon löytyy aineksia melkein jokaisen kaapista.

Tällä ruualla on muutenkin pitkä elinkaari. :D

Vaihtoehtoisesti jos on isompia syöjiä voi kanakastikkeen tunkea pitaleivän sisään ja lusikoida salsaa perään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti