sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

KuumettaMeillä on mimo toista päivää kuumeessa. :(

Neiti on kuin tulinen hiili ja suurin osa päivästä menee nukkuen ja sylkytellen.
Mitään muita oireita ei ole niin veikkaisin taas niitä hampaita.On sen verran neiti syönyt omia kätösiään taas tässä.


Kankaitteni alustana ollut pyykkiteline romahti kaman painosta viikon alussa.Siipake antoi ymmärtää ettei taloon saa tuoda rätin rättiä ennenkuin kasa on pienentynyt.
Eilen illalla vielä askartelin mimolle sitten tuplahihapaidan. :)

Kuumeisenakin jaksaa pikkuisen poseerata.

Sande: enkä ostanut lisää niitä kukkia vaan nuo oli vielä laatikon pohjalla! :D

P.S. arvontaan voi vielä osallistua kommentoimalla eilisen postaukseen!

4 kommenttia:

 1. Mä jo ajattelin, että olet kuitenkin mennyt ostamaan niitä kukkia lisää, vaikka mä kielsin. ;) Ihana asu taas Mimolla. Meillä poitsulla on nuhaa. Toivottavasti ei ole poika tulossa muuten kipeäksi.

  VastaaPoista
 2. Ihana asu.

  Paranemisia miimoulle!

  VastaaPoista
 3. paranemisia sinne! meillä myös kuumetta ja molemmat kaivelee suuta. sielläpä olikin rakkuloita, kun sinne kurkistettiin...liekö jokin rokko?

  VastaaPoista
 4. On ne miehet kummallisia, meillä on kans jotain jupinaa ollut kankaista. Juuri yhtä kaapinpäällistä tutkiskelin sillä silmällä että kankaita mahtuisi sinne mukavasti. Mies vissiin aavisti kun tuumas että sovitaanko että kankaiden pitää pysyä vaatehuoneen sisäpuolella. Pitäs vissiin mennä ompelemaan kun kankaita on taas kertynyt sen verran ettei sinne meinaa mahtua.

  Paranemisia Mimolle. Minäkin olen muutaman yön valvonut tuon seitenkuisen kanssa. KAit se pitää viides antibioottikuuri hakea tälle vuodelle. :(

  VastaaPoista