sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Iha sama,kuha se syö jottai...
Arvatenkaan mimolle ei maistu mikään.

Termiittipoikien äidin vinkistä tarkastin suun.Rakkuloita zero,samoin minun silmään ikenen läpi puskevia hampaita,Tosin saatan olla väärässäkin.En lähtenyt hakemaan laseja toimitusta varten.

Olen muuten likinäköinen jos en ole ennen sitä maininnut. :D
Kaupungilla en ilman laseja tunnista tai näe ketään tai mitään joten jos kävelet minua vastaan ja painelen tylysti ohi syy ei suinkaan ole törkeydessä vaan siinnä etten vaan ihan oikeasti näe.
Lapsena olisin halunnut hammasraudat ja lasit.Sitten tietysti kun ne sain käytin niitä ehkä kerran koska totesin niiden rajoittavan painimista ja muuta ryminää.
Nykyisin olen koittanut niitä käyttää migreenin estonkin takia vaikka ne estävät painimista ja muuta ryminää. :)

Pistin juuri yöunia uhmaten potilaan toisille päiväunille ja istahdin tähän juonimaan mitä saisin neidin syömään.
Ruoaksi oli kanaa riisi-vihannespedillä.Yleensä suuren suosion saavuttava ruoka jäi täysin koskematta.Samoin huolella viileässä pitämäni viinirypäleet jotka kuuluvat herkkuihin.Ei maistu pulla eikä leipäkään.
Ainoa mitä neidin sain napsimaan oli rusinat.Kuivat rupuiset rusinat... Koitin selostaa rypäleen transportaatiota rusinaksi mutta mimoa ei kauheammin kiinnostanut.
Noh,rusinoissa on rautaa tietysti...
Niin, ja kuka lapsi syö mielummin kalanmaksakapselinsa kun pullaa!
Mimo diggailee hullunlailla möllerin mansikanmakuisia kalaöljykapseleita ja on juhlaa kun päivässä semmoisia saa kaksi.
Astronauttiruokaa! -äiti huutaa ja neiti köppösee varpaillaan juosten keittiöön syömään d-vitamiinin ja kalanmaksat.
Koitin myös kertoa mimolle että paketti neuvoo ettei kapseleita saa käyttää oikein terveellisen ravinnon korvikkeena.
Sekään ei hetkauttanut yhtään.

Maitoa onneksi menee paljon.

Tuusis ja Mia kävivät mian kotimatkalla vaihtamassa palan limeä joustofroteeta perspuikkoihin kun mimo ehti eilen illalla vetää viimoisen pamolin.

Myönnän etten itsekkään ehkä ole ihan terävimmilläni parin sisällä viettetyn päivän takia vaan soitin tuusikselle että mitähän pitäisi tehdä 125g supoille kun suosituspainoraja on 12kg?
3kg enemmän kun miimolla on massaa.
Itse näin jo mielessäni että alan pistellä kilon metallin paloja mimon sukkiksiin että saan tarvittavat grammat täyteen mutta tuusis käski vain hiukan siipaloida suppoa pienemmäksi.
No shit sherlock...

Super puikon voimilla mimo nyt koisaa ja oletan että neiti herää maagisesti hyvän ruokahalun kanssa.
Ehdin tässä sillä aikaa miettiä mitähän sitä tarjoilisin?

En syö!

6 kommenttia:

 1. Saattaapi olla vauvarokkoa ja näpythän tulevat vasta 3 päivän kuumeen jälkeen kun kuume laskee.Meillä oli sama tauti pari viikkoa sitten ja nuorimmainen saman ikäinen

  VastaaPoista
 2. no voi sukka! luulin että se on ihan minivauvojen tauti. :D
  meillä oli esikosella ja keskimmäisellä kyseinen rokko sillon 3kk ikäisenä.
  Seuraammepa tilannetta!

  kiitos vihjeestä

  VastaaPoista
 3. Meillä oli vauvarokko pari viikkoa sitten, ja sit se tuli juuri 4v täyttäneelle pojalle heti perään. Kuulemma todella harvinaista, että leikki-ikäiseen enää iskee tauti...Ja kannattaa todellakin kaikki ruokaympyrät sun muut heittää romukoppaan; meilläkin syötiin jäätelöä aika monta päivää ihan aamupalasta iltapalaan.

  VastaaPoista
 4. Nyt on kovasti liikkeellä kuumetautia. Meillä tässä naapurustossa melkein joka lapsi ollut paripäivää viiva viikon kovassakin kuumeessa, jopa ettei mitään muuta oo tullut, jollekin nuhaa ja yskää. Ja sit menee ohi. Kaikenmoisia kevätviruksia liikkeellä.
  Pikaparanemisia mimolle ja äitille voimia neljän seinän sisällä kökkimiseen.. niin ja kunhan juo hyvin niin se on tärkein!

  VastaaPoista
 5. Voi Mimoa :( Meillä kuopus oli viikko sitten 39 asteen kuumeessa, 5 päivää. Ruokailu oli aika vähissä, ei mennyt edes herkut. Muroja suostui syömään hiukan, mutta ei muuta. Ei mennyt edes jäätelö, juotavat jugurtit tai hedelmäsoseet mitkä yleensä on herkkuja. Nyt on ruoka maistunut senkin edestä :)
  Meilläkin toiseksi vanhin lapsi sairasti vauvarokon vasta leikki-ikäisenä.

  VastaaPoista
 6. En LAITTAISI TOISISTA TAI LAPSISTA KUVIA NETTIIN

  VastaaPoista