sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Pari kysymystä?

Sain juuri taivutettua kuumepatukan unille ja tuolla neidille laulaessani mietin jo kaikenlaisia projekteja.

Yksi niistä on haalarihousut.

Haluaisin tehdä sellaisia mageita haalareita joissa olisi edessä vetoketju ja joku kiva kuva jonka voisin itse aplikoida mutta mikä?

Teiltä olen saanut hyvää apua ennenkin ja ajattelinkin kysyä mikä sellainen kuvio/kuvatus voisi olla?

Kuvan pitäisi täyttää yksi suuri kriteeri: unisex.

Heitelkääs siis mielipiteitänne!

Katselin äsken muuten että arvontaa osallistuu jo huima 94 henkilön kööri!
Päätinkin juuri tässä että jos 100 osallistujaa menee rikki niin parannan voittomahdollisuutta arpomalla vielä toiselle onnekkaalle yllätyspalkinnon.

Se voipi vaikka olla ne haalarihousut ,ken tietäis... ;)

Lisäys: 100 Osallistujaa täynnä!! Mahtista!

16 kommenttia:

 1. Vaikka joku värikäs lippu tai viiri?

  VastaaPoista
 2. Minä heti ajattelin tuota "lisäelämäsieni"-juttua. Erivärisinä, pilkuilla (mieluiten!) tai ilman...
  Mude

  VastaaPoista
 3. sieni kuullostaa hauskalta! ja mä haluaisin apinan ;o)

  VastaaPoista
 4. sieni olisi jeesh. muuten maatuska, mut se ei ole unisex ihan=/

  VastaaPoista
 5. applikointiin sydän, tähti, omena, sieni, kukka, lintu, pöllö, jätskitötterö...Itse olen joskus aikoinaan Manulle applikoinut housuihin juuri sydämiä ja tähtiä. Lorupusseihin olen kirjonut kukkia ja lintuja. Mutta yksinkertaisimpia ja helppoja tehdä on juuri sydämet.

  Tästä sainkin kivan idean tylsiin yksivärisiin ostovaatteisiin ;) Aika kun ei tahdo riittää nyt itse tehdä vaatteita niin voisi vaikka pitkästä aikaa yrittää applikoida jotain ostovaatteisiin.

  VastaaPoista
 6. Meidän tyttö olisi ihastuksissaan, jos saisi jonkun heinäsirkan tai sontiaisen kuvan haalariinsa, ja ne kävisivät taatusti pojallekin :) Koska ne voivat olla hieman hankalia applikoida, niin ehdotan sammakkoa tai dinosaurusta. Jokin lehti olisi myös kiva, mutta ehkä vähän syksyinen. Lentokone voisi myös mennä kummallekin. Tai lintu kuten lokki.

  VastaaPoista
 7. Apina ja omppu jo ehdotetuista tuli itsellekin mieleen. Entä miten olisi siili (ja siihen kivat "lankapiikit" pörrölleen) tai iloinen aurinko? Tai nalle? Näitä ehdotteli Nonniska

  VastaaPoista
 8. Joku hedelmä/marja/vihannes olisi ihan kiva, jos aplikointi tulisi niin, että vetoketju halkaisisi sen. Mustikka olisi söpö, mutta ehkä omenan tavoin vähän liian syksyyn viittaava. Mansikasta taas tulisi mieleen, että on kesävaatteeksi suunnattu.
  Eläinkuvioon halkaisuefekti ei olisi ihan niin kiva...

  Ehdotan jotain "lasten soitinta", ksylofonia (on varmaan helppo aplikoida (: ), marakassia tai tampuriinia. Tuli mieleen ihan vain siksi, että oma lapseni pitää musiikista. Lasten vaatteissa on useimmiten kitarankuvia. Onhan kitaroitakin lasten kokoa leikkisoitimina, mutta ei minusta ole ihan pienten lasten soitin. Pienet rytmisoittimet ovat söpöjä.

  VastaaPoista
 9. Sisä vai ulkohaalarihousut?
  Vois olla pien tasku jossa olisi pienen narun päässä kiinni pieni lapio...
  Aurinkokin on kiva, säteet voisi tehdä vaikka langasta, tai tehdä pilvitaskun josta pilkistäisi narun päässä roikkuva aurinko...
  Lunni? Se nokka sitten jostain tosipirteänvärisestä kankaasta ja vähän täutettä sisään että tulee pullea :)
  Jään vielä miettimään...

  VastaaPoista
 10. Sieniä täällä on jo ehdotettu, mutta ehdotan minä niitä kuitenkin. Sienet on kivoja. Ja pöllöthän käy myös oikein hyvin kummallekin sukupuolelle.

  VastaaPoista
 11. Itsekkin tykkään aplikoida pojan vaatteisiin kivoja kuvia,yleensä just ongelmana vaan on mikä kuva?? :) Tästä siis voi itsekkin saada ideaa. Itselle tulee mieleen nyt yhtäkkiä ne tähdet:eriväreillä/erikankaista,leijona,tai joku muu hasuka örkki.Kissa.Muurahainen.Muumi.Barbababa.Itse aijon koittaa seuraavaksi kangasväreillä kuvien painantaa :)

  VastaaPoista
 12. Minä haluaisin haalarit, joissa on robotti. En tiedä onko se sitten enemmän poikajuttu..

  VastaaPoista
 13. poutapilvet, omenapuu, mökki, pupu, ilmapallot, kissa ja lankakerä, kuumailmapallo, hiekkaleluja (esim sanko ja lapio). Tämmöistä tuli mieleen, mutta käsitöistä en ymmärrä mitään joten enpä tiedä että onko kaikki kuvat edes mahdollista toteuttaa ;)
  T.Elly, käsityö-tumpelo

  VastaaPoista
 14. Mullakin mielessä pilvet, kuumailmapalo, robotti, lisko ja toi taskusta riippuva jokin esine on ihana idea!
  Voi, ompele pian ja taas jotain ihanaa niin pääsee ihailemaan;)

  VastaaPoista
 15. Minulle tuli mieleen joku kivan näköinen toukka. :)

  VastaaPoista