perjantai 13. maaliskuuta 2009

Mimolou mekko mimolle :)


On se muuten jännä että mimoja pukkaa nyt joka paikasta.Ruotsalaisen sisustuslehden mainoksessa oli mukavaa sisustusmeininkiä tarjoava merkki Mimou ja siellä laivareissulla esiintyi Duo Mimo pellekaksikko. :)

http://mimou.se/index.php

Mutta meitsin designilla irtosi mimolle tälläinen trikoomekko kahdesta eri jämälaarin lötkis trikoosta ja resorista.
Leveysongelman ratkaisin laittamalla taakse solmittavat nauhat.

Yksi ennakkoluuloton yhdistelijä täällä vilkuttelee. :Dp.s. koitan saada luettua kaikki sillä aikaa bloggaamanne jutut mutta kommentoimaan en ehkä ehdi ennekuin päällikkö herää parvekkeelta.Diggailen silti teitä kaikkia! :P

12 kommenttia:

 1. IHANA mekko! ja tuo rusetti<3 oih. kiva kun ootte palanneet linjoille, mä jo aattelinkin että mikäs nyt kun ei juttuja tule O.O

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hieno mekko!! Ja sopii kyllä kantajalleen tosi hyvin! En ole aiemmin kommentoinut blogiasi, mutta toteanpa nyt samalla että juttujasi on todella mukava lukea. :-)

  VastaaPoista
 3. Ennakkoluulottomalla yhdistelijällä on aivan mahtava tyylitaju! Ihanan ihana mekko! Ja kiva kun palasitte takaisin :)

  VastaaPoista
 4. Kun olen tässä ihaillut aikaansaannoksiasi, alkoi itseäkin himottamaan kokeilla kursia jotain kasaan. :) Meillä on vain perinteinen ompelukone, ompeletko itse saumurilla vai millä? Ihania ovat tuotokset ja mannekiini!

  VastaaPoista
 5. osmanthus: minulla on ompelukone vuodelta kivi ja miekka ja funlock saumuri. :)
  mutta tavan koneella saa kyllä paljon aikaan!
  eikun toimeen vaan. :D

  VastaaPoista
 6. Onpa toi ihana, Mimon mekko. Ostaisin heti, jos vastaan tuilisi (enkä edes kauheesti pidä oranssista). Sinulla on kyllä valtavasti lahjoja Hanna!!! Minusta sinun pitäisi uudelleen harkita sitä lastenvaate-pipo bisnestä vaikka aluksi epävirallisemmalla etsy-tyylillä. Näin juuri Wholefoods:ssa samantyylisiä fleece-vaatteita joita puuhastelit aiemmin.

  VastaaPoista
 7. en minkäkään minnin äiti. siksi mekko onkin punainen! :D

  harkitsen kyllä kovaa ja kokoajan ja syksyksi jotain puuhaankin.. :D

  VastaaPoista
 8. Onpa ihana mekko ja vielä ihanampi Mimo! Ehdittekö huomenna kahville tai jonnekin?

  VastaaPoista
 9. Hieno asukokonaisuus! Minä olen yhdistellyt tytölle vähän samaan tyyliin, Metsolan raidallinen mekko ja alle samoissa sävyissä itse ommeltu retrokuvioinen kukallinen paita. Täytyisi saada blogiin kuva, ainakin itse olen tykännyt tuosta tyylistä.

  VastaaPoista
 10. Upea mekko, taas tässä saa "harmitella" ettei täällä tepsuttele enää kuin pieniä poikia.

  VastaaPoista